apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 866
Εντελώς ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΑ!!! άσε την γνωρίζω από το γυμνάσιο ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερή μου...καλό γκομενάκι αλλά άβυζο!!!![]()
![]()
![]()
Eλλη ζουμε,
σε studio να σε δουμε.........
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Οχι studio ηχοληψιας.......................

όντωςγυναικαρα!![]()
![]()
![]()
Eλλη ζουμε,
σε studio να σε δουμε.........
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Οχι studio ηχοληψιας.......................
απο τις απειροελαχιστες γυναικες κατα την γνωμη μου που ειναι ωραιες ενω ειναι"χυμωδης"....

++++++ καλό παιδί , όμορφη αλλά κακότυχη στις σχέσεις της!!!!γυναικαρα!![]()
![]()
![]()
Εκτροχιαστηκα ε?μπιούτιφουλ είπαμε!!!!!!!! και σε συμπαθώ μπαγάσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα σε καφε στην παραλια ειμαι.ρε ινδιάνε.. αντε ρε στην παραλία να δείς κανένα πιπίνι να ξυπνήσεις καλά και να πάει καλά η μέρα σου...![]()
![]()
![]()
ναι οντως... :- αλλα ειμαι αισιοδοξη....θα βρει το ελλακι τον καταλληλο...++++++ καλό παιδί , όμορφη αλλά κακότυχη στις σχέσεις της!!!!![]()
Προσφερομαι.ναι οντως... :- αλλα ειμαι αισιοδοξη....θα βρει το ελλακι τον καταλληλο...
τους πιστευω... :-*Προσφερομαι.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λενε οτι ειμαι καλο "παιδι".
τώρα την είπες την χοντράδα σου. !οταν αποφασισε να γινει μανα τα μαζεψε προσωρινα..
φυσικα μολις η καριερα της αρχισε να πεφτει γρηγοροτερα και απο τα βυζια της,τα ξαναπεταξε..![]()
τους πιστευω... :-*
Συγκλονίζει το δράμα της Έλλης Κοκκίνου. Δεν θέλει η γυναίκα να είναι μόνη. Και τι κάνει γι' αυτό; Γδύνεται στο Nitro. Είναι να μην σπαράζει η καρδιά σου; Στο εξώφυλλο βέβαια η Έλλη δείχνει πιο αποκαλυπτική, απ΄ ότι μας είπαν όμως οι φωτογραφίες που θα δούμε μέσα θα είναι με μαγιό. Τελικά την ανανέωσε ο χωρισμός την Έλλη απ΄ ότι φαίνεται!τώρα την είπες την χοντράδα σου. !
Πού είδες να πετάξει κάπου, κάτι, για δείξε μας. ?? Hit it baby