Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 9.931

54 και για ατελειωτα γαμησια.
Πω ρε
μαλακες αμα την δειτε στο δρόμο ουτε να την φτύσετε
Μια γριετζο με μεγάλα βυζια και τιποτα αλλο , ακωλη εντελως , κοντη , μου το παιζει και διασημη και κυκλοφορει με γυαλια και καπέλα κτλ ,τυπου Μιχαλης Τζακσον ..
Απειρες καλυτερες βρισκεις σε μια βόλτα εξω στο δρόμο στην ηλικία της ..
![]()
Το χεις ξαναγραψει,αλλα εκεινο το ρημαδι το βιδεο(νομιζω ειχες αναφερει οτι φορουσε κι εκει κατι μεγαλα μαυρα γυαλια) δεν το εστειλεςμαλακες αμα την δειτε στο δρόμο ουτε να την φτύσετε
Μια γριετζο με μεγάλα βυζια και τιποτα αλλο , ακωλη εντελως , κοντη , μου το παιζει και διασημη και κυκλοφορει με γυαλια και καπέλα κτλ ,τυπου Μιχαλης Τζακσον ..
![]()
ουτε κιλομπαιτ δεν θα χαλουσα γι αυτη την μέτριαΤο χεις ξαναγραψει,αλλα εκεινο το ρημαδι το βιδεο(νομιζω ειχες αναφερει οτι φορουσε κι εκει κατι μεγαλα μαυρα γυαλια) δεν το εστειλες![]()
Τι βυζομπαλο πέταξε η μιλφαρα...
Εμ τόσα χρόνια δεν έχεις καταλάβει ότι το bou είναι πηγή γνώσης και ευφυΐας: τυχαία τούτο νήμα μετά από 16 κιόλας χρόνια δημιουργίας έφτασε με το ζόρι τις 38 σελίδες, ενώ τηςμαλακες αμα την δειτε στο δρόμο ουτε να την φτύσετε
Πράγματι έσπασε πολύ μεγάλωσεμαλακες αμα την δειτε στο δρόμο ουτε να την φτύσετε
![]()
Είμαι σίγουρος πως δεν την έχεις δει από κοντά. Δεν είναι αυτό που δείχνουν οι φωτο, αλλά το πήγες στο άλλο άκρο.μαλακες αμα την δειτε στο δρόμο ουτε να την φτύσετε
![]()
Είμαι σίγουρος πως δεν την έχεις δει από κοντά. Δεν είναι αυτό που δείχνουν οι φωτο, αλλά το πήγες στο άλλο άκρο.
Καλά κρατιέταιΤσόντα
Γιατί δεν έχει ψιλικατζούδες .... νυχούδες ... μινιμαρκετούδες .... κοκ ... που έμπαινες με χίλια ;Ειναι οπως πανε κατι μιλφονια σε κατι γαμους και βαφτίσια ντυμενες υπερπαραγωγη και με τα βυζια τουρλα και μολις της δεις κανονικά ειναι σαν ψιλικατζου στα Πετραλωνα![]()
Γιατί δεν έχει ψιλικατζούδες .... νυχούδες ... μινιμαρκετούδες .... κοκ ... που έμπαινες με χίλια ;
Τι γαμάς εσύ δηλαδή ;
Μόνο δικηγόρες παρ αρείω πάγω με PhD στο βυζαντινό και ρωμαϊκό δίκαιο ... και διατριβή στο νομολογία του χαμουραμπί ;