θελω κ ψηφοφορια!!!!ελλεηνιδα του μπου!!!!εννοειται οτι θελω το ονοματακι μ στην λιστα! ;)
Αφου θα το κλεισουν και αυτο ρε Λουκια.... ;) ;) ;) ;)
θελω κ ψηφοφορια!!!!ελλεηνιδα του μπου!!!!εννοειται οτι θελω το ονοματακι μ στην λιστα! ;)
ε γιατι;;;λογοκρισια!!!!!!!!!χαχχα!!!εγω θελω....Αφου θα το κλεισουν και αυτο ρε Λουκια.... ;) ;) ;) ;)
Βοηθεια σου...ε γιατι;;;λογοκρισια!!!!!!!!!χαχχα!!!εγω θελω....:o
![]()
εισαι απιστευτος!!!ψηφισα!!!Βοηθεια σου...![]()
![]()
εισαι απιστευτος!!!ψηφισα!!!![]()
θα παω να πιω ενα ποτακι να καταπιω τις 2 ψηφους μου!
![]()
![]()
![]()
Εγω ρε φιλε δεν το βρισκω λογικο αυτο παντως......
σε μενα το λες???και μενα μου εριξαν το ΄΄στεκι της κατινας΄΄.χαβαλε κανουμε και δεν το καταλαβαινουν μερικοι....
ελεος ρε παιδια!!!!γτ επεσε και αυτο???ειπε κανεις κατι?εβρισε κτλ?γτ ενοχλησε?σε μενα το λες???και μενα μου εριξαν το ΄΄στεκι της κατινας΄΄.χαβαλε κανουμε και δεν το καταλαβαινουν μερικοι....
3λεπτα τρεις ψηφους???????????????????????Λουκια η ψηφοφορια των 3 λεπτων παρα κατι μολις τελειωσε!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τρεις ψηφους (το απολυτο!!!!!!) εισαι η μεγαλη νικητρια!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλλον δεν θελουν το χαβαλε.....
εξκιουζ μιιιι λουκι αλλα εχω χρηστει μιςς ελλεηνιδα του φορουμ εδω κ αιωνες απο τον παλαιο *φυσικα*
καπου πρεπει να το λεει κ εδω μεσα... σ αυτο το υπεροχο τοπικ.. ποιος το θυμηθηκε μπαι δε γουει να το ανεβασει???
δεν θα μου παρεις εσυ το τιτλο με αθεμιτα μεσα..
ετοιμαστε τις λασπες....![]()
ακου να σου πω ποταπο ον!!!η νεα ειναι ωραια!!!θεα γ την ακριβεια!!!εχω οολα τα προσοντα ελλεηνιδας!!!ειμαι φαλαινα με κυταριτιδα που κοιταω τον αντρα στην τσεπη κ φοραω κ μπικουτι!!!εσυ με τι φοντα θα κατσεις διπλα μου???εξκιουζ μιιιι λουκι αλλα εχω χρηστει μιςς ελλεηνιδα του φορουμ εδω κ αιωνες απο τον παλαιο *φυσικα*
καπου πρεπει να το λεει κ εδω μεσα... σ αυτο το υπεροχο τοπικ.. ποιος το θυμηθηκε μπαι δε γουει να το ανεβασει???
δεν θα μου παρεις εσυ το τιτλο με αθεμιτα μεσα..
ετοιμαστε τις λασπες....![]()
ακου να σου πω ποταπο ον!!!η νεα ειναι ωραια!!!θεα γ την ακριβεια!!!εχω οολα τα προσοντα ελλεηνιδας!!!ειμαι φαλαινα με κυταριτιδα που κοιταω τον αντρα στην τσεπη κ φοραω κ μπικουτι!!!εσυ με τι φοντα θα κατσεις διπλα μου???![]()
![]()
![]()
ακου να σου πω ποταπο ον!!!η νεα ειναι ωραια!!!θεα γ την ακριβεια!!!εχω οολα τα προσοντα ελλεηνιδας!!!ειμαι φαλαινα με κυταριτιδα που κοιταω τον αντρα στην τσεπη κ φοραω κ μπικουτι!!!εσυ με τι φοντα θα κατσεις διπλα μου???![]()
![]()
![]()
o__O
Πάω να φέρω ποπκόρν πάλι![]()
τρεχα!!!o__O
υπαρχει τετοιο θρεντ???/να τρεξωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ψηφίζουμε την bite... εσύ βάλε για miss μπιζόλα! Οπως λες έχεις όλα τα προσόντα!
o__O
τρεχα!!!
υπαρχει τετοιο θρεντ???/να τρεξωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα σε εχει προλαβει αλλη...