αλλά, εντάξει, δεν τη μάζεψε και από το δρόμο ούτε από το κωλόμπαρο που δούλευε, γνωστή στη show-biz είναι, έχει δική της επιχείρηση όχι στην πλατεία Βάθης αλλά στο κεντρικότερο σημείο τη Γλυφάδας κλπ
Μεγάλε, επειδή ακούς αυτά που θες να ακούσεις και τα ερμηνεύεις όπως εσύ θες, κλείνει εδώ το θέμα, γιατί και για τους υπόλοιπους είναι κουραστικό το forum να γίνεται chat...
ολοι αυτοι στο γαμο μελη της παπαρειας φυλης ειναι ρε τυπε....η νυφη τα τελευταια χρονια απο τοπικη σε τοπικη γυρναγε για θηραμα ....ολοι παπαρειοι ειναι με τη βουλα!
Άκωλη- πράγμα σπάνιο για την αφρικανική της καταγωγή-αλλά με εκπληκτικούς τετρακέφαλους-πράγμα συνηθισμένο για τον ίδιο λόγο- βίζιτα από Μύκονο που έκανε το όνειρο χιλιάδων ελληνίδων πραγματικότητα (να παντρευτούν γιατρό). Πέραν τούτου ουδέν
ολοι αυτοι στο γαμο μελη της παπαρειας φυλης ειναι ρε τυπε....η νυφη τα τελευταια χρονια απο τοπικη σε τοπικη γυρναγε για θηραμα ....ολοι παπαρειοι ειναι με τη βουλα!
Δεν έχω ιδέα ποια είναι και αυτήν και αυτός αλλά επειδή το βλέπω να παίζει παντού χωρίς να έχω ιδέα το λόγο κάτι μου λέει ότι θα ξαναεμφανιστεί ο τύπος από την Κύπρο που παντρεύτικε κάποια που δεν θυμάμαι το όνομά τους που επίσης έπαιζε παντού χωρίς λόγο