Έχω δει και έχω καρφώσει πολλές μαύρες. Η τύπισσα είναι πενταρακι. Με 50 χιλιάρικα που έδωσε ο μπαρμπάς για το γάμο θα μπορούσε να είχε γαμησει την μισή αφρικανική ήπειρο.
Ο αγαπούλης , ο τυπάς που κάνει όλα τα χατίρια στην γκόμενα του πάντα χαμένος βγαίνει. Και είναι και κερατουκλης. Απαράβατος νόμος του σκληρού και άδικου κόσμου που γεννήθηκαμε.
Έχω δει και έχω καρφώσει πολλές μαύρες. Η τύπισσα είναι πενταρακι. Με 50 χιλιάρικα που έδωσε ο μπαρμπάς για το γάμο θα μπορούσε να είχε γαμησει την μισή αφρικανική ήπειρο.
Σαν την Τζάνετ Τζάκσον και την Βανέσα Γουίλιαμς στα καλά τους δεν έχουν βγει άλλες τέτοιες μαυρες...
Και αμφιβάλλω αν θα ξαναβγούν ανάλογες περιπτώσεις.
Μαλακες,
Είχα διαβάσει παλιότερα ,εκείνες τις παλιές καλές μέρες,σε έντυπο lifestyle ότι μια άλλη μαυρουλα μονδελα ήθελε να παντρευτεί γιατρό...λέτε να είναι κολλητή της Ελετσι και τώρα αυτή να τρώει τα λυσσακα της για την κωλοφαρδια της φίλης της;
Και εισόδημα να έχει το πιθικακι σιγά μην χαλάσει, αφού βρήκε τον μπουλουκο αγαπουλη θα τού τα φάει όλα ότι έχει και δεν έχει μετά θα τον χωρίσει για ασυμφωνία χαρακτήρων αλλά θα δηλώσει όπως γίνεται σε αυτές της περιπτώσεις ότι θα μείνουν δύο καλοί φίλοι
Σαν την Τζάνετ Τζάκσον και την Βανέσα Γουίλιαμς στα καλά τους δεν έχουν βγει άλλες τέτοιες μαυρες...
Και αμφιβάλλω αν θα ξαναβγούν ανάλογες περιπτώσεις.