Νέα

Ελίνα Κέφη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
24
Πόντοι
166
Ντύνεται νυφούλα η Ελίνα Κέφη

elina-kefii-386.jpg

«Κεραυνοβολήθηκαν» από τον φτερωτό θεό που τους έριξε την πονηρή σαϊτιά του πριν από εννέα μήνες και τώρα πάνε ολοταχώς για τα σκαλιά της εκκλησίας! Για φθινοπωρινό γάμο ετοιμάζεται η Ελίνα Κέφη, στο πλάι του αγαπημένου της Γιάννη Μαριγώνη που σκοπεύει να κάνει τον «Όμορφο κόσμο» της... πιο όμορφο.
Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας, που με την πρώτη ματιά που αντάλλαξαν, ερωτεύθηκαν, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Η Ελίνα στο πρόσωπο του Γιάννη (που είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Μαρούσι) βρήκε τον πρίγκιπά της κι εκείνος τη γυναίκα της ζωής του που, όπως φαίνεται, του φτιάχνει το... κέφι!
Έτσι, η sexy συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο κόσμο» (η Ελίνα παρουσιάζει μόδα στην εκπομπή), στις αρχές του φθινοπώρου θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, στην Αθήνα, με κουμπάρους δύο πολύ καλούς τους φίλους. Επιθυμία του ζευγαριού είναι ο γάμος του να γίνει σε κλειστό κύκλο αφού θεωρεί πως πρόκειται για κάτι εντελώς προσωπικό. Δεν θέλουν να δώσουν δημοσιότητα στο μυστήριο, αν και γνωρίζουν εκ των προτέρων πως κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο εύκολο. Η νύφη είναι γνωστή και όλο και κάποιος paparazzi θα ενδιαφερθεί να την καταγράψει στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Από το περιβάλλον της Ελίνας μαθαίνουμε ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μια και ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή της. Πάντως, όσον αφορά το γάμο της, δεν αγχώνεται ούτε εκείνη ούτε ο μέλλων σύζυγός της... Το ζευγάρι αυτή την περίοδο κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα ελληνικά νησιά και ατενίζει το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και του Ιονίου με χαμόγελο... Με το που θα επιστρέψουν στην Αθήνα, θα αρχίσουν τις προετοιμασίες για το γάμο τους που τον θέλουν όσο πιο απλό και λιτό γίνεται. Κατά τα άλλα, η Ελίνα αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις για το αν θα συνεχίσει να είναι στον «Όμορφο κόσμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη νέα σεζόν καθώς ακόμη δεν έχει ενημερωθεί σχετικά. Η ώρα η καλή!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2ΑΡΗ ΧΡΟΝΙΑ
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
24
Πόντοι
166
Ελίνα Κέφη: Η τηλεόραση είναι σε παρακμή

elina-kefi-386

«Η τηλεόραση περνάει περίοδο παρακμής». Με αυτήν τη φράση η Ελίνα Κέφη κάνει την εμφάνισή της ύστερα από δύο χρόνια αποχής από συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις. Το γνωστό μοντέλο και TV persona από τη θέση του παρατηρητή πλέον μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» για τον γάμο της, τον λόγο που αποφάσισε να μείνει εκτός χώρου αλλά και την απόφασή της να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

Η Ελίνα γεννήθηκε στη Γερμανία, μιας και οι γονείς της δούλευαν εκεί. Μεγάλωσε όμως μέχρι τα 18 της χρόνια στην Αρτα. Αν και λάτρευε το βόλεϊ δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά και επέλεξε να σπουδάσει αισθητικός. Ύστερα από παρότρυνση φίλων αποφασίζει να λάβει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου κατέκτησε αναπληρωματικό τίτλο. Οι δρόμοι ανοίγουν για το μελαχρινό τότε κορίτσι και ζει μοναδικές στιγμές ως μοντέλο στο πλάι της Ρούλας Κορομηλά. Το 2005 επιλέγει να λύσει τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου και εντάσσεται στην ομάδα του «Όμορφου κόσμου». Το 2008 παντρεύεται τον Γιάννη, τον άνθρωπο που μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να την πείσει να αλλάξει τη ζωή της. Σήμερα, μακριά από το άγχος της τηλεθέασης, έχει ανοίξει επιχείρηση και επιθυμεί να κάνει τη δική της οικογένεια ώστε να ολοκληρώσει την ευτυχία της.

- Όλα ξεκίνησαν από τον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 το 1991, αν θυμάμαι καλά.
Τα θυμάσαι πολύ καλά, αν και δεν τα πάω καλά με τις ημερομηνίες. Ελαβα μέρος, πήρα έναν τίτλο και στη συνέχεια έκανα μια τηλεοπτική πορεία ως μοντέλο και παρουσιάστρια. Δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου, αλλά ήταν πολύ διαφορετικές οι εποχές.

- Το πρωινό της Ρούλας Κορομηλά ήταν η πρώτη σου τηλεοπτική εμπειρία ως μοντέλο;
Οφείλω πολλά στη Ρούλα. Ξεκίνησα την καριέρα μου μέσα από τον «Πρωινό καφέ». Μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι εκείνα τα χρόνια ήταν τα καλύτερα της καριέρας μου. Τα πρωινάδικα τότε ζούσαν τη μεγάλη και αυθεντική αγάπη. Και στάθηκα και τυχερή που ήμουν μέρος της επιτυχίας. Ήμουν τηλεοπτικό μοντέλο και μετά συνέχισα και έκανα άλλα πράγματα μέχρι και το 2005 που επιλέγω να σταματήσω από το κανάλι γιατί πολύ απλά είχε κλείσει ο κύκλος μου εκεί.

- Ακολούθησε η συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...
Πολύ ωραία πέρασα και στο MEGA και οι δύο σεζόν ήταν άλλη μία σημαντική εμπειρία. Ηξερα τη Ράνια πολύ καλά και μαζί με τον Γρηγόρη μου έκαναν την πρόταση να συνεργαστώ μαζί τους, που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Εκεί δεν σταμάτησα μόνη μου αλλά ήταν κοινή απόφαση με το κανάλι. Και η συνέχεια είναι αυτή που γνωρίζεις. Επιλέγω να μείνω εκτός από όλα αυτά και να παντρευτώ. Όταν σταμάτησα την τηλεόραση νόμιζα ότι θα είχα πρόβλημα. Ωστόσο, δεν πέρασα ούτε κατάθλιψη ούτε όλα όσα ακούγονται ότι συμβαίνουν όταν μένεις εκτός. Θεωρώ κατάντια να παραμένεις τηλεοπτικά κάπου ενώ δεν μπορείς να δώσεις κάτι άλλο. Είναι γοητευτικό μέσο και έχοντας δόξα, χρήματα, δημοσιότητα αλλάζεις χαρακτήρα μερικές φορές. Όταν δεν ξέρεις πότε να σταματήσεις γίνεσαι γραφικός και ευτυχώς το απέφυγα.

- Γάμος... με την πρώτη ματιά;
Τον Γιάννη τον γνώρισα και ύστερα από έξι μήνες παντρευτήκαμε. Τον αγάπησα πολύ και δεν δίστασα να το αποφασίσω. Μέχρι τότε δεν είχα ποτέ την επιθυμία ή τον στόχο να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Τώρα πια κρατάω χαμηλούς τόνους στη ζωή μου και μου αρέσει πολύ η ηρεμία με το μαγαζί μου και τον τρόπο που ζω μαζί του. Ηταν απλώς μια μάχη που κέρδισε ο άνδρας μου και πείστηκα ότι μ’ αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να παντρευτώ.

- Παιδάκι θα κάνετε;
Θέλουμε πολύ να κάνουμε οικογένεια και είναι μέσα στα σχέδιά μας. Απλώς προς το παρόν κοιτάζω να σταθεροποιηθούν τα επαγγελματικά μου και όλα τα άλλα με τη βοήθεια του Θεού θα έρθουν.

- Κάνεις όνειρα επιστροφής;
Δεν λέω ποτέ όχι. Το μικρόβιο αυτό δεν φεύγει ποτέ. Θα επέστρεφα μόνο για κάτι που θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε όσα έχω κάνει και γνωρίζω όλα αυτά τα χρόνια. Και βέβαια να ανταποκρίνεται και στην ηλικία μου, γιατί δεν είμαι και είκοσι!

- Χαμογελάς με ικανοποίηση που τη φετινή χρονιά τίποτα δεν έχει ξεχωρίσει και χρεώνονται πολλά άτομα αποτυχίες;
Ασφαλώς και δεν χαμογελάω και δεν εκδικούμαι κάποιον επειδή είμαι εκτός. Ζούσα από την τηλεόραση τόσα χρόνια, μην το ξεχνάς. Ωραίες εκπομπές δεν υπάρχουν δυστυχώς. Από το πρωί μέχρι το βράδυ όλοι μιλάνε για την Τζούλια Αλεξανδράτου και το αν γύρισε ερωτική ταινία. Ο κόσμος βλέπει ό,τι του δίνεις, καλώς ή κακώς. Πιστεύω ότι η τηλεόραση -όπως και η κοινωνία- περνάει μια παρακμή. Δεν με ευχαριστεί που μικρά κοριτσάκια κάνουν πρότυπο τέτοιου είδους καταστάσεις. Το βρίσκω τραγικό!

«Βρισκόμουν πάντα τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο»

- Σε βοηθάει η αναγνωσιμότητα σου για την επιχείρηση με μανικιούρ, πεντικιούρ και περιποίηση προσώπου που έχεις δημιουργήσει;
Παίζει ρόλο κι αυτό. Όμως το να είσαι επώνυμος δεν αρκεί για να πάει καλά η δουλειά. Είχα σχέση με τον χώρο της ομορφιάς και δεν είπα άντε, πάμε να ανοίξουμε ένα μαγαζάκι. Νιώθω όμορφα και με βοήθησε η τηλεόραση στο να έχω σταθερό κοινό και να υπάρχει ασφάλεια. Πάντως, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στηρίζει σ' αυτήν την προσπάθεια.

- Πώς θέλεις να σε θυμάται ο κόσμος; Ως μοντέλο, ως τηλεοπτικό πρόσωπο ή ως επιχειρηματία;
Αυτό που θέλω να αφήσω στον κόσμο είναι ότι είμαι μια κοπέλα που πέρασε από όλα αυτά χωρίς να ενοχλήσει κανέναν. Έκανα πράγματα στη δουλειά μου που ίσως έπρεπε να τα χειριστώ καλύτερα, αλλά δεν μετανιώνω. Δεν κυνήγησα δόξες. Βαριόμουν πολύ και ήμουν τυχερή, μιας και βρισκόμουν πάντα τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο
 

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Μηνύματα
639
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Η ώρα η καλή!
Τώρα που παντρεύεται τη θυμηθήκαμε;  :think: :think: :think:
 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
43
Πόντοι
366
Ντύνεται νυφούλα η Ελίνα Κέφη

elina-kefii-386.jpg

«Κεραυνοβολήθηκαν» από τον φτερωτό θεό που τους έριξε την πονηρή σαϊτιά του πριν από εννέα μήνες και τώρα πάνε ολοταχώς για τα σκαλιά της εκκλησίας! Για φθινοπωρινό γάμο ετοιμάζεται η Ελίνα Κέφη, στο πλάι του αγαπημένου της Γιάννη Μαριγώνη που σκοπεύει να κάνει τον «Όμορφο κόσμο» της... πιο όμορφο.
Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας, που με την πρώτη ματιά που αντάλλαξαν, ερωτεύθηκαν, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Η Ελίνα στο πρόσωπο του Γιάννη (που είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Μαρούσι) βρήκε τον πρίγκιπά της κι εκείνος τη γυναίκα της ζωής του που, όπως φαίνεται, του φτιάχνει το... κέφι!
Έτσι, η sexy συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο κόσμο» (η Ελίνα παρουσιάζει μόδα στην εκπομπή), στις αρχές του φθινοπώρου θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, στην Αθήνα, με κουμπάρους δύο πολύ καλούς τους φίλους. Επιθυμία του ζευγαριού είναι ο γάμος του να γίνει σε κλειστό κύκλο αφού θεωρεί πως πρόκειται για κάτι εντελώς προσωπικό. Δεν θέλουν να δώσουν δημοσιότητα στο μυστήριο, αν και γνωρίζουν εκ των προτέρων πως κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο εύκολο. Η νύφη είναι γνωστή και όλο και κάποιος paparazzi θα ενδιαφερθεί να την καταγράψει στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Από το περιβάλλον της Ελίνας μαθαίνουμε ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μια και ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή της. Πάντως, όσον αφορά το γάμο της, δεν αγχώνεται ούτε εκείνη ούτε ο μέλλων σύζυγός της... Το ζευγάρι αυτή την περίοδο κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα ελληνικά νησιά και ατενίζει το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και του Ιονίου με χαμόγελο... Με το που θα επιστρέψουν στην Αθήνα, θα αρχίσουν τις προετοιμασίες για το γάμο τους που τον θέλουν όσο πιο απλό και λιτό γίνεται. Κατά τα άλλα, η Ελίνα αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις για το αν θα συνεχίσει να είναι στον «Όμορφο κόσμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη νέα σεζόν καθώς ακόμη δεν έχει ενημερωθεί σχετικά. Η ώρα η καλή!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2ΑΡΗ ΧΡΟΝΙΑ
Πως τα γράφουν και δεν πεθαίνουν στα γέλια? :2funny: Τόση προτωτυπία πια? Αμ το άλλο το προτότυπο ο χορηγός να γίνεται σύζηγος τελικά?  :s&m_1:
 

Επισκέπτης
αυτη θυμαμαι που λεγανε οτι την πηδαγε ο αλεξανδρος που ειχε κερδισει ο μπιγκ μπραδερ :2funny:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
την θυμάμαι που παρουσίαζε τηλεπαιχνίδι στον Αντ1 αν δεν κάνω λάθος. ΤΡΕΛΛΟ) ΜΩΡΟ και πολύ κυριλλέ. Γαμώ τα μουνάκια, έκανε τον κύκλο του και αποσύρθηκε διακριτικά.
 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
23.433
Κριτικές
14
Like
97
Πόντοι
376
ΕΛΙΝΑ ΚΕΦΗ,
υπέροχες ματάρες,
σμυλευμένο κορμί,
ρώγα κάγγελο....

Την κάνω πολύ κέφι αυτήν την ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ !  !  !

mini-elina-kefi-3.jpg

mini-elina-kefi-1.jpg

mini-elina-kefi-2.jpg


Η Ελίνα Κέφη εμφανιζόταν για πολλά χρόνια ως μοντέλο στα πρωινά του Mega και παλαιότερα στον ΑΝΤ1.

 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
23.433
Κριτικές
14
Like
97
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.athensbars.gr/sites/default/files/homepage/890567672_kefi0078rv1280x768pap_123_543lo.jpg?1321911166[/img[/URL]]
Δεν θυμάστε την

Ελίνα Κέφη..?  Δεν πειράζει... αυτή η ολόγυμνη φωτογράφηση θα σας φρεσκάρει την μνήμη.! Απολαύστε την εδώ.!


 

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Μηνύματα
26.557
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
5.595
ΕΛΙΝΑ ΚΕΦΗ,
υπέροχες ματάρες,
σμυλευμένο κορμί,
ρώγα κάγγελο....

Την κάνω πολύ κέφι αυτήν την ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ !  !   !

mini-elina-kefi-2.jpg


Η Ελίνα Κέφη εμφανιζόταν για πολλά χρόνια ως μοντέλο στα πρωινά του Mega και παλαιότερα στον ΑΝΤ1.

πολλά σοφατίσματα για πάρτη της με τη συγκεκριμένη φωτό...  :tits: :cum:
 

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
12.375
Like
34
Πόντοι
166
τι ειναι αυτο το πιτσιποπινι ρε μαλακα αλκινοε
ημαρτον
 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
23.433
Κριτικές
14
Like
97
Πόντοι
376
ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΡΟΓΑ ΚΑΓΓΕΛΟ...........  :tits2:

kefi4.jpg

elina_kefi.jpg
 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
23.433
Κριτικές
14
Like
97
Πόντοι
376
ΝΥΦΟΥΛΑ.........

6cea7c4fd7e8401224e8a2621fcccd1b_L.jpg

 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
23.433
Κριτικές
14
Like
97
Πόντοι
376
ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΡΟΓΑ ΚΑΓΓΕΛΟ...........  :tits2:

 

Συνημμένα

  • Elina kefi 014.jpg
    Elina kefi 014.jpg
    99 KB · Εμφανίσεις: 338

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.400
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τη θυμάμαι από το σχολείο, πόσο όμορφη ήταν. Ηταν λίγο μικρότερη από μένα. Πρέπει να έπαιζαν όλα τα αγόρια του σχολείου μαλακία για πάρτη της.
Είχε υπέροχα μάτια και φοβερό κορμί.
Ηταν ψιλομύτα από τότε γιατί την είχε δει κάπως (και με το δίκιο της εδώ που τα λέμε, γιατί το έπαιζαν άλλες και άλλες που δεν έπιαναν μία μπροστά της) και κάποιες φορές που είχαμε βρεθεί σε κοινή παρέα, το μυαλουδάκι της δεν στρόφαρε και πολύ (αλλά αυτό δεν είχε καμία σημασία).
Εχω χρόνια πάντως να τη δω και είχα χάσει τα ίχνη της, μέχρι σήμερα που διάβασα για αυτήν εδώ μέσα.
Θυμάμαι που τα είχε με το Καλλίρη τον τραγουδιστή αν δεν κάνω λάθος, ο οποίος την "τσίμπησε" σε μια εκπομπή του ΑΝΤ1 που η Λίτσα (έτσι την φωνάζαμε στο σχολείο, το Ελίνα ήταν το καλλιτεχνικό της μετά που βγήκε στη τηλεόραση) ήταν γλάστρα!

Και για να σας χαλάσω λίγο την εικόνα της, το αγαπημένο της φαγητό ήταν πιτόγυρο με μπόλικο τζατζίκι...
 

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Μηνύματα
2.743
Κριτικές
21
Like
10
Πόντοι
26
Τη θυμάμαι από το σχολείο, πόσο όμορφη ήταν. Ηταν λίγο μικρότερη από μένα. Πρέπει να έπαιζαν όλα τα αγόρια του σχολείου μαλακία για πάρτη της.
Είχε υπέροχα μάτια και φοβερό κορμί.
Ηταν ψιλομύτα από τότε γιατί την είχε δει κάπως (και με το δίκιο της εδώ που τα λέμε, γιατί το έπαιζαν άλλες και άλλες που δεν έπιαναν μία μπροστά της) και κάποιες φορές που είχαμε βρεθεί σε κοινή παρέα, το μυαλουδάκι της δεν στρόφαρε και πολύ (αλλά αυτό δεν είχε καμία σημασία).
Εχω χρόνια πάντως να τη δω και είχα χάσει τα ίχνη της, μέχρι σήμερα που διάβασα για αυτήν εδώ μέσα.
Θυμάμαι που τα είχε με το Καλλίρη τον τραγουδιστή αν δεν κάνω λάθος, ο οποίος την "τσίμπησε" σε μια εκπομπή του ΑΝΤ1 που η Λίτσα (έτσι την φωνάζαμε στο σχολείο, το Ελίνα ήταν το καλλιτεχνικό της μετά που βγήκε στη τηλεόραση) ήταν γλάστρα!

Και για να σας χαλάσω λίγο την εικόνα της, το αγαπημένο της φαγητό ήταν πιτόγυρο με μπόλικο τζατζίκι...
τωρα την αγαπαω πιο πολυ  :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom