Lucy Bella
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 759
- Πόντοι
- 81
Αν θέλεις στείλε προσωπικό2013 εχω παει με κροσ φιλεσ κλαμπ 22 που ηταν εκει κ πηγα παρασκηνια να δω την βασιλικη νταντα που ειναι χρονια φιλη οτνα χτυπησα την πορτα ενω το καμαρινι ητνα πολυ μικρο κλεινωντασ την αποπισω ηταν η ελευθερια που εβαζε λαδι σε εολο τησ το σωματακι μαζι με αστεροσκονη !την γνωρισα κ αυτη φοραγε μονιο ενα στρινγκακι κ ενα μικρο μπλουζακικ ενω μετα απο λιγο τησ εβαλα χερι απλα μου χαμογελασε ! ειναι ακομα καλη φιλη ! πριν ακομα βαλει τα βυζια τησ ηταν ενα μικρο κοντοπουτανο που ηξερε πολυ καλα τι κανει ! καλο κοριτσακι κ ομορφο αλλα οπωσ κ η τζοζεφιν με το που μπηκε στο χορο κ πηρε λιγο τα πανω τησ πλακωσανε οι μανατζερ που αυτοι κανονιζουν την ζωη τουσ κ ποσο να αντεξει το κοριτσακι ! εκατσε κοντα 15 χροναι ηρεμη αλλα οπωσ η τζοζεφιν εκανε λογαριασμο στο badoo και ψωνιζοτανε στη γλυφαδα σε γνωστο ξενοδοχειο προσ το σουνιο..... ! κ αυτεσ μουνακι εχουνε κ μετα απο λιγο το τραγουδι δνε εχει νοημα θελουν να γαμηθουν κ γινοντια σαν τσοντεσ ειδικα οσο μεγαλωνουν κ ο ανταγωνισμοσ απο τισ μικροτερεσ τραγουδιστριεσ ειναι μεγαλυτεροσ ! η τζοζεφιν ειδικα εχουμε γλυψει καλεσ πουτσεσ μαζι.....ακομπλεξαριστη κ μεσα στο παιχνιδι ! οπωσ κ αλλεσ πολλεσ....μαρια ματσουκα πχ για οσουσ ξερουν.....την εχουν πιασει χιλιαεσ φορεσ σε παρασκηνια με 2 πουτσεσ στο στομα....οσι ξερουν την γνωστη 15αδα τησ γλυφαδασ με τισ μουναρεσ....θα ξερουν.....ποια μοντελα κανανε βιζιτεσ.....
τελος παντων, οποιος γνωριζει και μπορει ας πει,ρωτα εδω τον ξερολα αυτον που τα ξερει τον
guy123guy123
Αδερφέ στείλε ένα πμ εάν θες να σε ρωτήσω κάτι .γιατι οκυκλοσ μου ειναι τετοιοσ 1 εσυ το βλεπεισ σαν παραμυθια εγω δεν θα κατσω να ποσταρω φοτο κβιντεο για να πεισθεισ εσυ ο οποιοσδηποτε ! πεσ τα παπατζεσ στοπουτσομου αν ψαξεισ ομωσ θα δεισ οτι το σχημα υπηρχε το 2013 τα ονοματα υπηρχαν στο κλαμπ 22 στην βουλιαγμενησ ! οποτε παπατζεσ λεει οποιοσ μιλαει αδιαφορα χωρισ στοιχεια ! τα υπολοιπα δνε τα ανεβαζω κ δνε τα λεω γιατι κ η ελευθερια εχει καριεερα κ η ματσουκα εχει οικογενεια κ η μαγκυ εινα φιλη ! κατσε λοιπον εκει στο πληκτρολογιο σου φαε το μπισκοτακι σου κ ασε τουσ αλλουσ που εχουν ζησει η ξερουν !
ενδιαφέρομαι στείλε μου πμγιατι οκυκλοσ μου ειναι τετοιοσ 1 εσυ το βλεπεισ σαν παραμυθια εγω δεν θα κατσω να ποσταρω φοτο κβιντεο για να πεισθεισ εσυ ο οποιοσδηποτε ! πεσ τα παπατζεσ στοπουτσομου αν ψαξεισ ομωσ θα δεισ οτι το σχημα υπηρχε το 2013 τα ονοματα υπηρχαν στο κλαμπ 22 στην βουλιαγμενησ ! οποτε παπατζεσ λεει οποιοσ μιλαει αδιαφορα χωρισ στοιχεια ! τα υπολοιπα δνε τα ανεβαζω κ δνε τα λεω γιατι κ η ελευθερια εχει καριεερα κ η ματσουκα εχει οικογενεια κ η μαγκυ εινα φιλη ! κατσε λοιπον εκει στο πληκτρολογιο σου φαε το μπισκοτακι σου κ ασε τουσ αλλουσ που εχουν ζησει η ξερουν !
Εκτός από το γνωστό στο Σούνιο, είχατε πάει κάποιες φορές και Alexander?2013 εχω παει με κροσ φιλεσ κλαμπ 22 που ηταν εκει κ πηγα παρασκηνια να δω την βασιλικη νταντα που ειναι χρονια φιλη οτνα χτυπησα την πορτα ενω το καμαρινι ητνα πολυ μικρο κλεινωντασ την αποπισω ηταν η ελευθερια που εβαζε λαδι σε εολο τησ το σωματακι μαζι με αστεροσκονη !την γνωρισα κ αυτη φοραγε μονιο ενα στρινγκακι κ ενα μικρο μπλουζακικ ενω μετα απο λιγο τησ εβαλα χερι απλα μου χαμογελασε ! ειναι ακομα καλη φιλη ! πριν ακομα βαλει τα βυζια τησ ηταν ενα μικρο κοντοπουτανο που ηξερε πολυ καλα τι κανει ! καλο κοριτσακι κ ομορφο αλλα οπωσ κ η τζοζεφιν με το που μπηκε στο χορο κ πηρε λιγο τα πανω τησ πλακωσανε οι μανατζερ που αυτοι κανονιζουν την ζωη τουσ κ ποσο να αντεξει το κοριτσακι ! εκατσε κοντα 15 χροναι ηρεμη αλλα οπωσ η τζοζεφιν εκανε λογαριασμο στο badoo και ψωνιζοτανε στη γλυφαδα σε γνωστο ξενοδοχειο προσ το σουνιο..... ! κ αυτεσ μουνακι εχουνε κ μετα απο λιγο το τραγουδι δνε εχει νοημα θελουν να γαμηθουν κ γινοντια σαν τσοντεσ ειδικα οσο μεγαλωνουν κ ο ανταγωνισμοσ απο τισ μικροτερεσ τραγουδιστριεσ ειναι μεγαλυτεροσ ! η τζοζεφιν ειδικα εχουμε γλυψει καλεσ πουτσεσ μαζι.....ακομπλεξαριστη κ μεσα στο παιχνιδι ! οπωσ κ αλλεσ πολλεσ....μαρια ματσουκα πχ για οσουσ ξερουν.....την εχουν πιασει χιλιαεσ φορεσ σε παρασκηνια με 2 πουτσεσ στο στομα....οσι ξερουν την γνωστη 15αδα τησ γλυφαδασ με τισ μουναρεσ....θα ξερουν.....ποια μοντελα κανανε βιζιτεσ.....
Προσπαθώ να σε στείλω πμ να μας πεις παραπάνω πληροφορίες αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ. Όχι τόσο για ελευθερία αλλά για Ζοζεφίν Ματσούκα και κάποιες άλλες.2013 εχω παει με κροσ φιλεσ κλαμπ 22 που ηταν εκει κ πηγα παρασκηνια να δω την βασιλικη νταντα που ειναι χρονια φιλη οτνα χτυπησα την πορτα ενω το καμαρινι ητνα πολυ μικρο κλεινωντασ την αποπισω ηταν η ελευθερια που εβαζε λαδι σε εολο τησ το σωματακι μαζι με αστεροσκονη !την γνωρισα κ αυτη φοραγε μονιο ενα στρινγκακι κ ενα μικρο μπλουζακικ ενω μετα απο λιγο τησ εβαλα χερι απλα μου χαμογελασε ! ειναι ακομα καλη φιλη ! πριν ακομα βαλει τα βυζια τησ ηταν ενα μικρο κοντοπουτανο που ηξερε πολυ καλα τι κανει ! καλο κοριτσακι κ ομορφο αλλα οπωσ κ η τζοζεφιν με το που μπηκε στο χορο κ πηρε λιγο τα πανω τησ πλακωσανε οι μανατζερ που αυτοι κανονιζουν την ζωη τουσ κ ποσο να αντεξει το κοριτσακι ! εκατσε κοντα 15 χροναι ηρεμη αλλα οπωσ η τζοζεφιν εκανε λογαριασμο στο badoo και ψωνιζοτανε στη γλυφαδα σε γνωστο ξενοδοχειο προσ το σουνιο..... ! κ αυτεσ μουνακι εχουνε κ μετα απο λιγο το τραγουδι δνε εχει νοημα θελουν να γαμηθουν κ γινοντια σαν τσοντεσ ειδικα οσο μεγαλωνουν κ ο ανταγωνισμοσ απο τισ μικροτερεσ τραγουδιστριεσ ειναι μεγαλυτεροσ ! η τζοζεφιν ειδικα εχουμε γλυψει καλεσ πουτσεσ μαζι.....ακομπλεξαριστη κ μεσα στο παιχνιδι ! οπωσ κ αλλεσ πολλεσ....μαρια ματσουκα πχ για οσουσ ξερουν.....την εχουν πιασει χιλιαεσ φορεσ σε παρασκηνια με 2 πουτσεσ στο στομα....οσι ξερουν την γνωστη 15αδα τησ γλυφαδασ με τισ μουναρεσ....θα ξερουν.....ποια μοντελα κανανε βιζιτεσ.....
Μπορείς να στείλεις γιατι δεν μπορώ?2013 εχω παει με κροσ φιλεσ κλαμπ 22 που ηταν εκει κ πηγα παρασκηνια να δω την βασιλικη νταντα που ειναι χρονια φιλη οτνα χτυπησα την πορτα ενω το καμαρινι ητνα πολυ μικρο κλεινωντασ την αποπισω ηταν η ελευθερια που εβαζε λαδι σε εολο τησ το σωματακι μαζι με αστεροσκονη !την γνωρισα κ αυτη φοραγε μονιο ενα στρινγκακι κ ενα μικρο μπλουζακικ ενω μετα απο λιγο τησ εβαλα χερι απλα μου χαμογελασε ! ειναι ακομα καλη φιλη ! πριν ακομα βαλει τα βυζια τησ ηταν ενα μικρο κοντοπουτανο που ηξερε πολυ καλα τι κανει ! καλο κοριτσακι κ ομορφο αλλα οπωσ κ η τζοζεφιν με το που μπηκε στο χορο κ πηρε λιγο τα πανω τησ πλακωσανε οι μανατζερ που αυτοι κανονιζουν την ζωη τουσ κ ποσο να αντεξει το κοριτσακι ! εκατσε κοντα 15 χροναι ηρεμη αλλα οπωσ η τζοζεφιν εκανε λογαριασμο στο badoo και ψωνιζοτανε στη γλυφαδα σε γνωστο ξενοδοχειο προσ το σουνιο..... ! κ αυτεσ μουνακι εχουνε κ μετα απο λιγο το τραγουδι δνε εχει νοημα θελουν να γαμηθουν κ γινοντια σαν τσοντεσ ειδικα οσο μεγαλωνουν κ ο ανταγωνισμοσ απο τισ μικροτερεσ τραγουδιστριεσ ειναι μεγαλυτεροσ ! η τζοζεφιν ειδικα εχουμε γλυψει καλεσ πουτσεσ μαζι.....ακομπλεξαριστη κ μεσα στο παιχνιδι ! οπωσ κ αλλεσ πολλεσ....μαρια ματσουκα πχ για οσουσ ξερουν.....την εχουν πιασει χιλιαεσ φορεσ σε παρασκηνια με 2 πουτσεσ στο στομα....οσι ξερουν την γνωστη 15αδα τησ γλυφαδασ με τισ μουναρεσ....θα ξερουν.....ποια μοντελα κανανε βιζιτεσ.....
οχι αλλο ενα που πηγαιναμε ηταν στο σουνιο παλι τοΕκτός από το γνωστό στο Σούνιο, είχατε πάει κάποιες φορές και Alexander?
Θα παίζανε ψαλίδια φαντάζομαι κάργα τύπεοχι αλλο ενα που πηγαιναμε ηταν στο σουνιο παλι το
Poseidon Beach Villas
Μπορείς να στείλεις πμ για πληροφορίες για αυτές που κάνουν ακόμα βίζιτες;το θεμα ειναι οτι ο κοσμοσ εμαθε για τισ ντουμπαι βιζιτεσ τωρα προσφατα...αυτο εχει ξεκινησει απο το 2005 !
το ιδιο πρακτορειο μοντελων αναλαμβανε κ τισ αλλεσ τραγουδιστριεσ / ηθοποιουσ και παρουσιαστριεσ ! το ιδιο εχει προεκταθει κ κηφησια κ οι γνωστεσ θα ξερουν στην κηφισια που ειναι κιολασ ! το μεγαλυτερο ονομα που ειχε για χρονια ηταν η μενεγακη με 4.000 την βραδυα ! με δικο τησ δωματιο σε αναλογο ξενοδοχειο απο την πισω πορτα με ασανσερ που την εβγαζε καρφι στην σουιτα ! ησουν μεσα στο ξενοδοχειο κ δνε την εβλεπεσ ποτε....δνε θα πω αλλα ονοματα κ αλλα παιδια γιατι τα περισοτερα τωρα εχουν οικογενεια κ τα αλλα κανουν ακομα βιζιτεσ κ εχουν κ καριερα ! κ οι ανωμαλιεσ σε εισαγωγικα δηλαδη να εχουν κροσ η τρανσ η λεσβιεσ αναμεσα στα γαμησια δνε ειναι καινουργιο ! ολοι βλεπαμετην σειρα 2 ξενοι λιγοι ξερανε οτι ο σεργιανοπουλοσ ηταν ζευγαρι με τον σεναριογραφο...ολοι ξερανε οτι ψωνιζοτανε πλατεια βικτοριασ κ στην ιδια πλατεια ψωνιζοτανε σε γνωστο καφε κ ακομα ψωνιζεται η πεπη (αλλο πεπη αλλο πρεπη οσοι ξερουν με τον λεοτσακο) ....
Και σε μενα παρακαλω!Μπορείς να στείλεις πμ για πληροφορίες για αυτές που κάνουν ακόμα βίζιτες;
πως μπορεις να μας φερεις σε επαφη με το πρακτορειο?το θεμα ειναι οτι ο κοσμοσ εμαθε για τισ ντουμπαι βιζιτεσ τωρα προσφατα...αυτο εχει ξεκινησει απο το 2005 !
το ιδιο πρακτορειο μοντελων αναλαμβανε κ τισ αλλεσ τραγουδιστριεσ / ηθοποιουσ και παρουσιαστριεσ ! το ιδιο εχει προεκταθει κ κηφησια κ οι γνωστεσ θα ξερουν στην κηφισια που ειναι κιολασ ! το μεγαλυτερο ονομα που ειχε για χρονια ηταν η μενεγακη με 4.000 την βραδυα ! με δικο τησ δωματιο σε αναλογο ξενοδοχειο απο την πισω πορτα με ασανσερ που την εβγαζε καρφι στην σουιτα ! ησουν μεσα στο ξενοδοχειο κ δνε την εβλεπεσ ποτε....δνε θα πω αλλα ονοματα κ αλλα παιδια γιατι τα περισοτερα τωρα εχουν οικογενεια κ τα αλλα κανουν ακομα βιζιτεσ κ εχουν κ καριερα ! κ οι ανωμαλιεσ σε εισαγωγικα δηλαδη να εχουν κροσ η τρανσ η λεσβιεσ αναμεσα στα γαμησια δνε ειναι καινουργιο ! ολοι βλεπαμετην σειρα 2 ξενοι λιγοι ξερανε οτι ο σεργιανοπουλοσ ηταν ζευγαρι με τον σεναριογραφο...ολοι ξερανε οτι ψωνιζοτανε πλατεια βικτοριασ κ στην ιδια πλατεια ψωνιζοτανε σε γνωστο καφε κ ακομα ψωνιζεται η πεπη (αλλο πεπη αλλο πρεπη οσοι ξερουν με τον λεοτσακο) ....
αν γινεται και θα στειλεις, θα το εκτιμησωΜπορείς να στείλεις πμ για πληροφορίες για αυτές που κάνουν ακόμα βίζιτες;
εισαι ωραιοs χωμενοs μεs στη show biz, να σε ρωτησω ηθελαοχι αλλο ενα που πηγαιναμε ηταν στο σουνιο παλι το
Poseidon Beach Villas