Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χαχαχαχαχαχαχαχα ..εκανα μια προσπαθια λεω μπας ...αλλα για γυρο το βελπω και εγω χαχαχαχαΦιλαράκι καλυτερα άλλαξε το thread σε
"ΕΛΕΥΣΙΝΑ & ΓΥΡ Ο " για καλυτερα...
Την κυρα δεσποινα στον ασπροπυργοκαλησπερα σε ολους ,,, ξερει κανεις καμια κοπελα επαγγελματια ή μη απο ελευσινα ,μανδρα ,μαγουλα για,αν γνωριζει κανεις ας μου στειλει πμ . Ευχαριστω
Την κυρα δεσποινα στον ασπροπυργο
η κυρα δεσποινα απεβιωσε πριν κανα χρονο τωρα δεν ξερω αν εχει αναλαβει αλλος τη δουλεια.Την κυρα δεσποινα στον ασπροπυργο
Για δύο εκτονώσεις φίλε μου?τιμια περιπτωση για την τιμη της, η εμφανιση ειναι αυτη που βλεπετε στη φωτο, θελει να την παρεις με το μαλακο δεν γουσταρει αγριαδες κλπ αλλα στα υπολοιπα δεν θα πει οχι αν εισαι καθαρος και σωστος! αρνητικο το οτι ο χωρος της εχει μονο ενα μονο κρεβατι του οποιο το στρωμα δεν βολεψε καθολου
εγω μια εκανα αλλα ναι μπορεις και δυοΓια δύο εκτονώσεις φίλε μου?
Ευχαριστώ φίλε μουεγω μια εκανα αλλα ναι μπορεις και δυο
Πως τη λενε?Ρε γκρινιάρηδες ορίστε και φωτό, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο τηλ έχετε, φωτό έχετε κανονίζετε
Το στρωμα οντως φαινεται κακοτιμια περιπτωση για την τιμη της, η εμφανιση ειναι αυτη που βλεπετε στη φωτο, θελει να την παρεις με το μαλακο δεν γουσταρει αγριαδες κλπ αλλα στα υπολοιπα δεν θα πει οχι αν εισαι καθαρος και σωστος! αρνητικο το οτι ο χωρος της εχει μονο ενα μονο κρεβατι του οποιο το στρωμα δεν βολεψε καθολου