curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Αφού ταθα τα βάλει πότε μέσα, το ΠΟΡΝΙΔΙΟ?
το θεμα ειναι τα πεταξει εντελως οξω,οχι να τα βαλει μεσα
Αφού ταθα τα βάλει πότε μέσα, το ΠΟΡΝΙΔΙΟ?
Το στήθος της είναι ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕΓΑΛΟ και ΟΜΟΡΦΟ...

Πόδι καθαρίστριας που λέει και ο απόλυτοςοπου δεν υπαρχει photoshop και με απλο τακουνι και παπουτσι χορου τα ποδια της φαινονται αθλια :S
πριν κόψει το μαλλί ήταν και γαμώ...αλλά την έκανε τη μαλακία αυτή και με ξενέρωσε άσχημα...αφού δε σου πάει ρε κούκλα μου...ΤΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΙΝΕΙΣ;;

εσυ πρεπει να την ξερεις και απο κοντα,,,μετριο προσωπάκι , με καλό make up ,άντε να γίνετε υποφερτή, απο σώμα μέχρι μπούστο, απο κεί και κάτω κλάψτε τα ,τυπική ελληνίδα,με τις κυτταρίτιδες και όλα τα κομφόρ , δεν λεει βρε παιδιά:S
![]()
υ.γ . προτείνω να καταχωρηθεί στα (αναγνωρίσημα μπάζα ;)
Nομίζω neos123, η άποψη είναι άδικη για την Ελεονώρα, σε κάθε περίπτωση,εσυ πρεπει να την ξερεις και απο κονταγιαυτο παντα να τον ακουτε
![]()
Ο Λούτσος είναι σιγανό ποταμάκι να τον φοβάσαιεσυ πρεπει να την ξερεις και απο κονταγιαυτο παντα να τον ακουτε
![]()
Nομίζω neos123, η άποψη είναι άδικη για την Ελεονώρα, σε κάθε περίπτωση,
αλλά είναι προσπική μου γνώμη.
Αντικειμενικά έχει πολλά δυνατά σημεία,
-ΜΑΤΙΑ
-ΣΤΗΘΟΣ
-ΜΗΚΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ
Πιθανόν , όπως η καθέ μία έχει και αδυναμίες
Την έχω δει σε studio από κοντά, ΔΥΝΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, αλλά δεν αμφισβητώ την "Μεσογειακή" τροχεία που έχει πάρει στο σώμα- αναφέρθηκε από άλλο συνάδελφο,η προσωπικη σου αποψη στηριζεται στην τηλεοραση και τις φωτογραφισεις ή την εχεις δει απο πολυ κοντα?