Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μμμ θελω πολυ να την δω γυμνη
ομαδα αλλαξες;Άσ' το φίλε αν έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφηση η Ελενάρα, ακόμη & τώρα που τα έχει πλέον τα χρονάκια της, θα πήγαινε το περιοδικό που θα την έκανε σε δίκη για αθέμιτο ανταγωνισμό στην αγορά απ' τα φύλλα που θα πουλούσε![]()
ομαδα αλλαξες;
Δεν είδες κράξιμο που έφαγα στο thread σας επειδή παραδέχτηκα ότι διέκοψα τη διασκέδασή μου για να μπω απ' το κινητό στο Internet να δω πόσο χάσατε & έπαθα σοκ;

Ελα!!!!!!εξω απο το thread της ελενάρας τα οπαδικά σαςΧα χα! Όχι ρε Γαμαικανέ απλά την Τετάρτη το βράδυ ένιωσα ορισμένα ψήγματα συμπάθειας για την κιτρινόμαυρη ασπόνδυλη ομάδα & επειδή ανησύχησα φρόντισα να τα πνίξω στο ποτό καθώς ήμουν στα μπουζούκια εκείνο το βράδυ![]()
![]()
Δεν είδες κράξιμο που έφαγα στο thread σας επειδή παραδέχτηκα ότι διέκοψα τη διασκέδασή μου για να μπω απ' το κινητό στο Internet να δω πόσο χάσατε & έπαθα σοκ;
![]()
![]()
![]()
Ελα!!!!!!εξω απο το thread της ελενάρας τα οπαδικά σας![]()
Δεν με πείραξαν τα οπαδικά σας με πείραξαν τα οπαδικά σας που δεν είναι ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑΝαι εδώ μερικοί σπαμάρουν συνεχώς σε δεκάδες threads στο forum τα δυο μας posts σε πείραξαν εσένα.

Γειά σου ρε ελενάρα κατα το μουνάρα ;)
Eίπα και γώ μήπως είμαι ανώμαλος που την γουστάρω τρελλά ακόμα και τώραΔες λίγα posts πιο κάτω. Ίδιο μαγιό, ίδιο μαντήλι στο κεφάλι, άλλη κοιλιά, άλλα μπούτια. Ε ρε photoshop που έχει πέσει. Καύλα η Ελένη, αλλά καμιά δεκαριά χρονάκια πιο πριν. Όχι ότι τώρα δεν την έχυνα...
χμμμμμμμμ τελικα δεν ειναι μονο η Σκορδα εγκυος....