Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
α!και την ειχε ξαναπιασει στο παρελθον
δεν κανω πλακαΠροφανώς κάνεις πλάκα... Ρε μη μασάτε η Ελενάρα είναι πανέξυπνη & υπολογίστρια, σιγά μην έκανε τέτοια μαλακία, αν ήταν να τσιμπουκώσει κάποιον θα τσιμπούκωνε κάποιον με περισσότερα φράγκα & μεγαλύτερη κοινωνική επιφάνεια απ' το Λάτσιο.
δεν κανω πλακα
Πόσο βλακέντιος μπορεί να 'σαι; Δείξε μου με το χέρι σου να τόσοδεν κανω πλακα
Πόσο βλακέντιος μπορεί να 'σαι; Δείξε μου με το χέρι σου να τόσο

με το λατσιο πρεπει να στε συνομηλικοι ε?Πόσο βλακέντιος μπορεί να 'σαι; Δείξε μου με το χέρι σου να τόσο

Μπαααα, με τον Μίλαν τη κόβω...τωρα που η μενεγαλη χωρισε με το LAZIO θα τα φτιαξει με το ROMA ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προφανώς κάνεις πλάκα... Ρε μη μασάτε η Ελενάρα είναι πανέξυπνη & υπολογίστρια, σιγά μην έκανε τέτοια μαλακία, αν ήταν να τσιμπουκώσει κάποιον θα τσιμπούκωνε κάποιον με περισσότερα φράγκα & μεγαλύτερη κοινωνική επιφάνεια απ' το Λάτσιο.

Μπα!!!
έχουν και αυτές, ...τις ανωμαλίες τους![]()
![]()
![]()

Τα σενάρια, οι φήμες αλλά και τα πραγματικά γεγονότα πέφτουν σαν βροχή από την προηγούμενη Παρασκευή, οπότε η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 9 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών. Κανείς πλέον δεν γνωρίζει πού σταματά η αλήθεια και πού ξεκινούν οι φήμες και τα σενάρια.