argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.269
- Πόντοι
- 16.235
Eιμαι σίγουρος ότι έχεις χάσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια χρονιά από απουσίες για πάρτη της....Εγώ πολλές φορές έκανα τον άρρωστο να κάτσω σπίτι να χύσω με Ελενάρα![]()
Eιμαι σίγουρος ότι έχεις χάσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια χρονιά από απουσίες για πάρτη της....Εγώ πολλές φορές έκανα τον άρρωστο να κάτσω σπίτι να χύσω με Ελενάρα![]()
Σε δουλειά να βρισκόμαστε....το περιεργο ειναι οτι τα ειχε ξεφουσκωσει και αργοτερα τα ξαναβαλε...
Λεφτα υπάρχουν...το περιεργο ειναι οτι τα ειχε ξεφουσκωσει και αργοτερα τα ξαναβαλε...
Η Στεφανίδου έχει πολύ μέτρια πόδια, δάχτυλα κοντουλικα κλπ.Καμια σχέση με Μενεγάκη.Αποψη μου.Μενεγάκη και Στεφανίδου τα πιο τέλεια πόδια.
Με βάλατε να τα τσεκάρω και να συγκρίνω και οφείλω να πω πως ο φίλος έχει πασιφανές δίκιο!Η Στεφανίδου έχει πολύ μέτρια πόδια, δάχτυλα κοντουλικα κλπ.Καμια σχέση με Μενεγάκη.Αποψη μου.
Η Στεφανίδου εκτός από ένα φοβερό πρόσωπο με γατισια μάτια που αντικειμενικά είναι όμορφη στο πρόσωπο δεν θεωρώ πως έχει σεξ απιλ σε σώμα.Επισης είναι φοβερά ακωλη. Τουλάχιστον η Μενεγάκη έναν κωλο τον έχει.Με βάλατε να τα τσεκάρω και να συγκρίνω και οφείλω να πω πως ο φίλος έχει πασιφανές δίκιο!
H Στεφανίδου είχε πάει στην Γερμανία για σπουδές χορού.Η Στεφανίδου εκτός από ένα φοβερό πρόσωπο με γατισια μάτια που αντικειμενικά είναι όμορφη στο πρόσωπο δεν θεωρώ πως έχει σεξ απιλ σε σώμα.Επισης είναι φοβερά ακωλη. Τουλάχιστον η Μενεγάκη έναν κωλο τον έχει.
Εσπασε το καλούπι από σεξαπίλ.H Στεφανίδου είχε πάει στην Γερμανία για σπουδές χορού.
Όλη μέρα πειθαρχία,προσεγμένη διατροφή και μελέτη.
Πόσο σεξ απιλ να έχει μετά από αυτά;
Ε όχι τόσο αλλά έχω ρίξει ΤΟΝΟΥΣ σπέρματος τα πρωινά για ΕλενάραEιμαι σίγουρος ότι έχεις χάσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια χρονιά από απουσίες για πάρτη της.....

Οπως όλοι.Ε όχι τόσο αλλά έχω ρίξει ΤΟΝΟΥΣ σπέρματος τα πρωινά για Ελενάρα![]()
Σωστοστ!Ε όχι τόσο αλλά έχω ρίξει ΤΟΝΟΥΣ σπέρματος τα πρωινά για Ελενάρα![]()
Συν-εχυσουμε και σήμερα με καυτές κόκκινες δαχτυλαρες ατελειωτες ελενάραςΣωστοστ!
Το άξιζε και το αξίζει ακόμα!

Συν-εχυσουμε και σήμερα με καυτές κόκκινες δαχτυλαρες ατελειωτες ελενάρας![]()

freegossip.gr
freegossip.gr
Συν-εχυσουμε και σήμερα με καυτές κόκκινες δαχτυλαρες ατελειωτες ελενάρας![]()
Μα δε μίλησε κανείς ούτε για σεξ απίλ, ούτε για κώλο... Πόδια συγκρίνουμε και αν κάνετε ένα απλό γκουγκλάρισμα "Τατιάνα Στεφανίδου πόδια" θα πάθετε πλάκα!Η Στεφανίδου εκτός από ένα φοβερό πρόσωπο με γατισια μάτια που αντικειμενικά είναι όμορφη στο πρόσωπο δεν θεωρώ πως έχει σεξ απιλ σε σώμα.Επισης είναι φοβερά ακωλη. Τουλάχιστον η Μενεγάκη έναν κωλο τον έχει.
Καύλα η Τατιάνα.Μα δε μίλησε κανείς ούτε για σεξ απίλ, ούτε για κώλο... Πόδια συγκρίνουμε και αν κάνετε ένα απλό γκουγκλάρισμα "Τατιάνα Στεφανίδου πόδια" θα πάθετε πλάκα!
Καύλα δε θα την έλεγα, σκατόψυχη πανέμορφη κατίνα ναιΚαύλα η Τατιάνα.
διαφάνεια κόλαση, να τρέχει το σπέρμα όπως τα χύνω στα δαχτυλάκια![]()