Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Γιατί πότε σταμάτησε?Έχει καύλες τελευταία η Ελεναρα![]()
Ποτέ.Γιατί πότε σταμάτησε?
στα πολυ νιάτα της της έχει χωθεί γνωστός μου σε παρτυ αρκετά εμφανίσιμος, η απάντηση της ήταν σαν εμφάνιση μου κάνεις αλλά έχεις στενό πορτοφολι
Τυπε γιατι δεν πηγε σε εναν ραφτη ο γνωστός σου να το φαρδύνει;στα πολυ νιάτα της της έχει χωθεί γνωστός μου σε παρτυ αρκετά εμφανίσιμος, η απάντηση της ήταν σαν εμφάνιση μου κάνεις αλλά έχεις στενό πορτοφολι
και μόνο που πηγε και την έπεσε στη Μενεγάκη ένα βαθμό αρχιδιων λες οτι είχεΤυπε γιατι δεν πηγε σε εναν ραφτη ο γνωστός σου να το φαρδύνει;
Εκεινη την ωρα που του ειπε οτι εχεις στενό πορτοφόλι ξερεις τι έπρεπε να της πει; Συγγνώμη δεν ειχα καταλάβει οτι είσαι πουτανα, θα ενημερώσω και τους υπόλοιπους μην έρχονται και στην πέφτουν τσάμπα! Αλλα εντάξει για να πεις κατι τέτοιο θελει να εχεις αρχιδαρες.
Είσαι είδωλο!Για όσους απολαμβάνουν να τα δίνουν στην Ελεναρα και να τα παρουσιαζουν![]()
τυπε με το μπαρδον εσύ δεν είσαι που πριν καμιά δεκαετία είχες ζαλίσει τον έρωτα εδώ στο κοσμάκη που ποσταρες κάτι χοντρές 200κιλα κλπ; και με ένα νήμα σας καυλωνει η κυτταρίτιδα κλπ;Για όσους απολαμβάνουν να τα δίνουν στην Ελεναρα και να τα παρουσιαζουν![]()

Όπως τη βρίσκει ο καθενας, τι να πωΕίσαι είδωλο!
Κυκλοφορεί και ένας τύπος εδώ, με διάφορα προφίλ, να ξέρεις, που θέλει να τυπώσουμε τη φωτογραφία της γυναίκας του και να του την στείλουμε χυμένη. Εάν ο τύπος είναι ο Ματέο Παντζόπουλος, του έχεις κάνει το όνειρο πραγματικότητα.