Νέα

Ελένη Μενεγάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.159
Πόντοι
16.235
Εγώ μιλώ με ντοκουμέντα @argyrotoxos :
1) Η Μενεγάκη δεν έχει παρουσιάσει τάσεις χαμουρέματος/λεσβιακές.
2) Αν στη θέση της Μενεγάκη ήταν η Σκορδά, πιθανόν να της ορμούσε της Ράνιας, καθώς η τελευταία διαθέτει κάτι το οποίο λατρεύει η Σκορδά: Εντυπωσιακό μπούστο.
3) Απόδειξη ότι τα μπούστα είναι ελκυστικό σημείο για τη Φαίη, είναι το ρουφηχτό φιλί που έσκασε στο μπούστο της Βίκυς Παγιατάκη, φωνάζοντάς "Άσε με να τα φιλήσω!" (Το έβλεπα ζωντανά, το είχα αποθανατίσει αλλά το έχω χάσει).
Στοπ καρέ ακολουθεί.
Η Φαίη και στο ακόλουθο βίντεο εκφράζει τον έρωτα της για τη Βίκυ, ελκόμενη από την οσμή της, όπως συμβαίνει σε κάθε ερωτευμένο/η.
Είσαι ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ...υποκλίνομαι....η Φαίη είναι δικός μας άνθρωπος!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.159
Πόντοι
16.235
Εγώ μιλώ με ντοκουμέντα @argyrotoxos :
1) Η Μενεγάκη δεν έχει παρουσιάσει τάσεις χαμουρέματος/λεσβιακές.
2) Αν στη θέση της Μενεγάκη ήταν η Σκορδά, πιθανόν να της ορμούσε της Ράνιας, καθώς η τελευταία διαθέτει κάτι το οποίο λατρεύει η Σκορδά: Εντυπωσιακό μπούστο.
3) Απόδειξη ότι τα μπούστα είναι ελκυστικό σημείο για τη Φαίη, είναι το ρουφηχτό φιλί που έσκασε στο μπούστο της Βίκυς Παγιατάκη, φωνάζοντάς "Άσε με να τα φιλήσω!" (Το έβλεπα ζωντανά, το είχα αποθανατίσει αλλά το έχω χάσει).
Στοπ καρέ ακολουθεί.
Η Φαίη και στο ακόλουθο βίντεο εκφράζει τον έρωτα της για τη Βίκυ, ελκόμενη από την οσμή της, όπως συμβαίνει σε κάθε ερωτευμένο/η.
Ευ γέ!

@Gemini@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2019
Like
2.960
Πόντοι
441
men1.png
men2.png

montel21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ο Καρανικας μάλλον ήταν...
μπα, πιο πιθανό είναι να ντυθεί ο Καρανικάς σε Ελένη, δν διευκρίνισε αυτή όμως αν της έκανε τοποθέτηση προϊόντος όταν την έβαζε να λέει τα ζώδια ή την ώρα της μαγειρικής

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.001
Πόντοι
6.056
Δούλευα μαζί της και αν θέλετε το πιστεύετε αλλά το φαγα.μπορω να πω κ λεπτομέρειες πως έγινε το σκηνικό

Τύπε αυτό είναι ένα συνηθισμένο βαρετό απόγευμα για το μέσο και βγάλε μέλος του μπου.

Gademosavros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
1.414
Πόντοι
201

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 198