argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.154
- Πόντοι
- 16.235
Εδώ πέρα ολόκληρη Τζένα Τζε'ι'μσον τα έβγαλε ,η Μενεγάκη δεν θα τα έβγαζε;Συμφωνώ! Τη γούσταρα πιο πολύ με τις "φουσκωμένες" βυζάρες!!!
Εδώ πέρα ολόκληρη Τζένα Τζε'ι'μσον τα έβγαλε ,η Μενεγάκη δεν θα τα έβγαζε;Συμφωνώ! Τη γούσταρα πιο πολύ με τις "φουσκωμένες" βυζάρες!!!
Διαχρονική αξία...Στα 53 βαδίζει πλέον, αλλά ακόμα καυλώνει κόσμο και κοσμακι
Ρίξε και άλλο το αξίζει ,ολόκληρη συλλογή έχουμε από sexy moment's της Ελένης μαςΤο τι σπέρμα έχω ρίξει για παρτυ της δεν λέγεται...
Δεν υπάρχουν...Ρίξε και άλλο το αξίζει ,ολόκληρη συλλογή έχουμε από sexy moment's της Ελένης μας
Ωραία πόδια η διπλανή
Κοίτα πως ηταν ο πίθηκας ο Γκουνταρας !!!!!!! Και χτύπησε την Κακαββά γαμω την τρέλα μου μέσα . Άσχημος και άπλυτος . Τι να πω, άβυσσος η μαλακια της γυναίκαςΨαχνω ολοκληρη την εκπομπη αυτη και δεν μπορω με τιποτα να τη βρω.αν μπορει καποιος να την βρει ας στειλει pm
Με το αζημιωτο εννοω, τοσο εχω τρελαθει!
Ωραία πόδια η διπλανή
Ναι ατελείωτα...Ωραία πόδια η διπλανή
O,τι ισχύει για την Κακαββα ισχύει και για την Κιμ...πως στραβωθηκε αυτή από τον Μάκη τον Ζούγκλα;Πως γκενεν αφτο ρε;Κοίτα πως ηταν ο πίθηκας ο Γκουνταρας !!!!!!! Και χτύπησε την Κακαββά γαμω την τρέλα μου μέσα . Άσχημος και άπλυτος . Τι να πω, άβυσσος η μαλακια της γυναίκας
Τι να πω…… άβυσσος . Πάντως αν είναι να στραβωθούν , ας στραβωθούν και με μας γαμω τον Μέρφυ και τον νόμο του μέσα !!!O,τι ισχύει για την Κακαββα ισχύει και για την Κιμ...πως στραβωθηκε αυτή από τον Μάκη τον Ζούγκλα;Πως γκενεν αφτο ρε;
Στραβες είναι ,όχι ηλίθιες...αν δεν ρωτούσαν για τα οικονομικά τους θα τους είχαν μόνο για φιλεναδιτσους.Τι να πω…… άβυσσος . Πάντως αν είναι να στραβωθούν , ας στραβωθούν και με μας γαμω τον Μέρφυ και τον νόμο του μέσα !!!
Ισχύει ήταν εκπομπάρα αυτή με αυτο το φορεμα. πως μπορεις να βρεις ολοκληρες εκπομπες απο εκεινα τα χρονια.;Ψαχνω ολοκληρη την εκπομπη αυτη και δεν μπορω με τιποτα να τη βρω.αν μπορει καποιος να την βρει ας στειλει pm
Με το αζημιωτο εννοω, τοσο εχω τρελαθει!
Hall of fame.Ρίξε και άλλο το αξίζει ,ολόκληρη συλλογή έχουμε από sexy moment's της Ελένης μας
O,τι ισχύει για την Κακαββα ισχύει και για την Κιμ...πως στραβωθηκε αυτή από τον Μάκη τον Ζούγκλα;Πως γκενεν αφτο ρε;