Nikospap13
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2022
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Εγώ θα την πηδαγα όσο ξερός και να ήταν ο κόλπος τηςΑυτό ισχύει γενικά για όλες τις γυναίκες.... μετά τα 50 τελειώνουν όσο και γκομεναρες να ήταν πρίν...
Μέσω κύκλου...επαγγελματικού ...άλλη μια δικαίωση @SubZero.Πραγματικά ρε συναγωνιστή ... η Ελληνίδα θέλει άπλητο ...
Τέτοια ωραία γκόμενά... του ρίχνει και σε μπόι με τα τακούνια
Να πηδιεται με τον Ουρακοτανγκο ...!?
Η Μενεγάκη έχει να προκαλέσει στυσεις σε άλλη μια γενιά Ελλήνων....Αυτό ισχύει γενικά για όλες τις γυναίκες.... μετά τα 50 τελειώνουν όσο και γκομεναρες να ήταν πρίν...
Φαντάζομαι τι εργόχειρα θα κάνουν οι καμεραμεν....σιγά μην βλέπουν καλύτερες η έστω ισάξιες στο σπίτι.Εγώ θα την πηδαγα όσο ξερός και να ήταν ο κόλπος της
Αυτό δεν είναι τίποτα...η Ιγγλεζου έχει ξεφύγει πλέον.![]()
Η Ελένη Μενεγάκη έχει μόνο μία σωσία & αυτή είναι η 15χρονη Βαλέρια - Όπως έχει πει «Είναι ίδια εγώ»
Η έφηβη Βαλέρια μέσα από τις αναρτήσεις και τα λόγια της μαμάς της (εικόνες).www.queen.gr
Ουτε την ανήλικη κόρη της σεβεται η αρχιπουτανάρα της τιβι.
Κι αυτη σε δημοσια θεα
Στο τελείωμα της εκπομπής μας κέρασε τις βυζαρες της.
Τέτοια μας κάνει και πως να την ξεχάσουμε....Στο τελείωμα της εκπομπής μας κέρασε τις βυζαρες της.
Δεν είναι στυλιζαρισμένη,δεν είναι τελείως δήθεν...ας μαθαίνουν οι νεότερες.
Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους.... Στα 50 δεν είσαι νέος... Πάλι βέβαια η Μενεγάκη είναι πηδηξιμη αλλά όχι πλέον μουναρα..Αυτό ισχύει γενικά για όλες τις γυναίκες.... μετά τα 50 τελειώνουν όσο και γκομεναρες να ήταν πρίν...
Διαχρονική...Απλά τοπ γυναίκα