Διαγραμμένο μέλος 174303
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
καλη φαση κ το mmm/f παντως αρκει να υπαρχει η ομαδα για να πραγματοποιηθεί..
δηλωσε εθελοντής και ας μαζευτούμε παραπάνω .... Το ανώτερο 5 !καλη φαση κ το mmm/f παντως αρκει να υπαρχει η ομαδα για να πραγματοποιηθεί..
ααα ρε κουφάλες!!! καλά περνάτε στην πρωτεύουσα....!!!!Ισως σας ετοιμαζω εκπληξεις!
Βλέποντας το γκάλοπ που έχεις βαλει , ψηφίζω φανερά mmm/f , έχω χρόνια να το κάνω και μπαίνω εθελοντής αν βρεθούνε άλλοι 2 να το πραγματοποιησουμε !!
Καλημέρα σε ολους σας μωρο μου ορίστε πες ποια αλλη επιλογη?Σωστός. Βρε Έλενα, γιατί δεν μας δίνεις τη δυνατότητα για παραπάνω από 1 επιλογές; αφού έχουμε ευρείς ορίζοντες, όπως κι εσύ άλλωστε!;)
gangbang μαραθωνιος...Καλημέρα σε ολους σας μωρο μου ορίστε πες ποια αλλη επιλογη?
Καλημέρα σε ολους σας μωρο μου ορίστε πες ποια αλλη επιλογη?
ναι ναι και εγώ είμαι μαραθωνοδρόμοςgangbang μαραθωνιος...![]()
![]()
![]()
ρε φούστα αν δω εσένα να τρέχεις θα βάλω κ εγώ σορτσακιναι ναι και εγώ είμαι μαραθωνοδρόμος![]()
![]()
αν η Έλενα διαθέτει αντοχές, εγώ έρχομαι....ΚΑΙ mmmf, που λέει και ο φίλος Γιώργος, KAI ffm ;)
Να μπορούμε να κλικάρουμε παραπάνω από μια επιλογές στη ψηφοφορία, αυτό εννοώ.
Ο κ.Γκουρού τι λέει επ' αυτού;
καρλ τι κάνεις ? πως από εδώ ;)ρε φούστα αν δω εσένα να τρέχεις θα βάλω κ εγώ σορτσακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν η Έλενα διαθέτει αντοχές, εγώ έρχομαι....
μόλις πέσει ο αέρας ρεκαρλ τι κάνεις ? πως από εδώ ;)κάνα ρεσάλτο σε μπαλκόνι θα κάνεις
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα μην πας εσυ εχουμε εδω το τρυπάνι![]()
![]()
οχι μαν,μην μου λες τετοια,για τον αερα... :'( :'( :'( :'( :Sμόλις πέσει ο αέρας ρε![]()
![]()
![]()
ουπς ξέχασα εσύ ακούς αέρα κ θυμάσαι τα μπαλκόνιαοχι μαν,μην μου λες τετοια,για τον αερα... :'( :'( :'( :'( :S
να βρέθηκε ο δεύτερος εθελοντής !! Τον τρίτο περιμένουμε τώρα ....αν η Έλενα διαθέτει αντοχές, εγώ έρχομαι....