Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα και σε εσένα Έλενα . Να δω αν μπορέσω να σε συναντήσω αυτη τη φορά .......Καλημερα αγορακια!
Να εχετε μια όμορφη Κυριακή!
Καλημέρα κούκλα στο ΛΑΚΟΜΠΑ δεν, κάνεις ραντεβού; ;;Θα ειμαι απο Τρίτη η Τετάρτη διαθεσιμη για λιγες ημερες outcall κεντρο(prive bill)
καλη σου μερα!! τελειο νέο αυτό...Θα ειμαι απο Τρίτη η Τετάρτη διαθεσιμη για λιγες ημερες outcall κεντρο(prive bill)
κρίμα κρίμα και βολεύει πολύ!!!Δηστηχως δεν μπορουσα να εχω δικο μου χωρο ισως σαβκυριακο θα πρωσπαθησω αρκετους ξερω σας βολευει εκει μειωνω το δωρακι μου να σας διευκολύνω λιγο ελπιζω να περασουμε το ιδιο καλα οπως στον χωρο μου
Στο λακομπα δεν θα μπορεσω
Γλυκε μου αν μενω προς τα νοτια αλλη φορα ευχαριστωςκρίμα κρίμα και βολεύει πολύ!!!
δώσε σήμα αστέρι μου οκΓλυκε μου αν μενω προς τα νοτια αλλη φορα ευχαριστως
Καλησπερα! Τι γλυκος που εισαι ευχαριστώΚαλησπέρα Έλενα,να έχεις ένα όμορφο βράδυ σε ότι κάνεις!
Όνειρο είσαι Έλενα! ΑστέριΓια ολους αλλα κυριως για το αγορι με το τριαντάφυλλο το εχω ακομα!
μακάρι να σε προλάβω όσο θα είσαι Αθήνα να σε συναντήσω 
τι μας το δείχνεις κ δεν μας το δινεις μου λες??????Για ολους αλλα κυριως για το αγορι με το τριαντάφυλλο το εχω ακομα!

Μπορω να το κανω χειροτερο αν θεςτι μας το δείχνεις κ δεν μας το δινεις μου λες??????
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν κ αρωστοι εδώ μεσα![]()
![]()
![]()