Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 164.255
εγώ δεν το έκοψα το τσιγάρο και όποιος επιμένει να το κόψω ...κόβω αυτόν....Το τσιγαρο το εκοψα...τη μαλακια δυσκολευομαι,ιδιως με τις φωτο σου που ανεβαινουν εδω!
εγώ δεν το έκοψα το τσιγάρο και όποιος επιμένει να το κόψω ...κόβω αυτόν....Το τσιγαρο το εκοψα...τη μαλακια δυσκολευομαι,ιδιως με τις φωτο σου που ανεβαινουν εδω!
Το τσιγαρο είναι από τις απολαύσεις που πρέπει να απολαύσεις. Και ασε τους γιατρούς να τρελένονται!!!!!!εγώ δεν το έκοψα το τσιγάρο και όποιος επιμένει να το κόψω ...κόβω αυτόν....![]()
είσαι ο άνθρωπος μου !Το τσιγαρο είναι από τις απολαύσεις που πρέπει να απολαύσεις. Και ασε τους γιατρούς να τρελένονται!!!!!!
Το απολαμβάνω και ας με κυνηγαει ο καρδιολόγος μου....... !!!!!! Θα Απολαυσουμε ενα μαζί σύντομα....είσαι ο άνθρωπος μου !
Σε λάτρεψα !
Ενοχλουμαι κανέναν ???
ΟΧΙ....![]()
εμένα ο δικός μου ο γιατρός πίνει καθημερινά ένα μπουκάλι ουίσκι....χαχαχαΤο απολαμβάνω και ας με κυνηγαει ο καρδιολόγος μου....... !!!!!! Θα Απολαυσουμε ενα μαζί σύντομα....

Με το τσιγαρο κανε οτι θελεις καβλιαρα μου...τις πιπες μην κοψεις μονο . Σε παρακαλω.εγώ δεν το έκοψα το τσιγάρο και όποιος επιμένει να το κόψω ...κόβω αυτόν....![]()
Υπάρχουν όμως και άλλες απολάυσεις που θα μας γεμίζουν και θα καλύψουν το τσιγάρο.... Και δεν εννοώ μόνο το sex...εγώ δεν το έκοψα το τσιγάρο και όποιος επιμένει να το κόψω ...κόβω αυτόν....![]()
Και κάνεις τρελές χαχαχαΑααα....εγώ πίνω πάρα πολύ !
10 τσιπουρα !
Ταιριάζουμεεγώ δεν το έκοψα το τσιγάρο και όποιος επιμένει να το κόψω ...κόβω αυτόν....![]()
Σαν δάσκαλος μου που είσαι λέω το πρώτο ιδιαίτερο να το κάνω μαζί σου !!Με το τσιγαρο κανε οτι θελεις καβλιαρα μου...τις πιπες μην κοψεις μονο . Σε παρακαλώ
Όχι δεν ταιριάζουμε!Και κάνεις τρελές χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ταιριάζουμε
Ωπα...ωπα....μαλλον μαλλον ερχονται επιστροφες....καταστροφες....Σαν δάσκαλος μου που είσαι λέω το πρώτο ιδιαίτερο να το κάνω μαζί σου !!
Για να τις ξαναθυμηθώ![]()
Eσυ Ελενα μου δεν καπνιζεις τσιγαρο κανονικο καπνιζεις το ηλεκτρονικο !!! μεγαλη διαφορα . Φιλακια .είσαι ο άνθρωπος μου !
Σε λάτρεψα !
Ενοχλουμαι κανέναν ???
ΟΧΙ....![]()
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βλέπεις αυτή την μαγεία να προσέχεις και να περνάς καλά Ελενα!.
Αυτες αμα τη εμφανιση του π….ς επαναρχονται αμεσως !!!Σαν δάσκαλος μου που είσαι λέω το πρώτο ιδιαίτερο να το κάνω μαζί σου !!
Για να τις ξαναθυμηθώ![]()
Κανει και ηλεκτρονικες πιπες δηλαδη;;;Eσυ Ελενα μου δεν καπνιζεις τσιγαρο κανονικο καπνιζεις το ηλεκτρονικο !!! μεγαλη διαφορα . Φιλακια .
Δεν σου λεω τιποτα γιατι εσυ εισαι ο δασκαλος της και θα ξερεις καλυτερα !!!Κανει και ηλεκτρονικες πιπες δηλαδη;;;