πολυζωης
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.395
- Πόντοι
- 22.131
για αυτο εχει γεμισει η αθηνα τσιμεντο δεν εχει αφησει ουτε μαργαριταλουλουδάκι ....![]()
για αυτο εχει γεμισει η αθηνα τσιμεντο δεν εχει αφησει ουτε μαργαριταλουλουδάκι ....![]()
Καλημέρα γλυκέ μου !Καλημέρα 'Ελενα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπαίνω συχνά στο νήμα σου τελευταία αλλά μια φορά το τόλμησα και έπεσα στην πρόσφατη φωτογραφία σου με αυτό το τέλειο στήθος που είχα τόσες φορές την ευκαιρία να χαρώ. Ελπίζω η δήλωσή σου περί επερχόμενης επανόδου σου κάπου μέσα στον Αύγουστο να επαληθευτεί. Μέχρι τότε να περνάς τέλεια....πολλά φιλιά.

από λουλουδάκια έχω πολλά όσα και να χαρίσω ο κήπος μου δεν αδειάζει!για αυτο εχει γεμισει η αθηνα τσιμεντο δεν εχει αφησει ουτε μαργαριτα
Καλημέρα γλυκιά μου ΈλεναΓιατί μια παροιμία λέει :
《Μην κάνεις σχέδια ο θεός γελάει 》
και σε όλους.καλημέρα ψυχούλα μου !Καλημέρα γλυκιά μου Έλενακαι σε όλους.
Ακόμα να βάλω μυαλό εγώ με αυτή την παροιμία.
Και κυριως εχεις λουλουδια στην καρδια!από λουλουδάκια έχω πολλά όσα και να χαρίσω ο κήπος μου δεν αδειάζει!
ο μηχανικος φταιει δεν θα εβαλε τα σωστα υλικακαλημέρα ψυχούλα μου !
Εγώ έχω βάλει μυαλό!
όσες φορές έχω σχεδιάσει κάτι....οι εξελίξεις μου ανατρέπουν τα σχέδια !
![]()
είμαι πολύ όμορφη και με ματιάζουν.....ο μηχανικος φταιει δεν θα εβαλε τα σωστα υλικα
Καλημέρααα.μαζι με την αγάπη μου πάντα.
Καλημέρααα.μαζι με την αγάπη μου πάντα.
Σε ευχαριστώ.....Και κυριως εχεις λουλουδια στην καρδια!

ΧαχαχαΣτασου μην φυγεις υπαρχουν και καποιοι που θέλουν να σε γαμανε
Και κυριως εχεις σφήνα στον πωπο
κύριε ράφτη που κόβεται και ράβεται τα ποστ από τα μέλη στο νήμα μου !Χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
file moy fasoyla βλεπω φλερταρεις με τα μπλοκα τις 110Χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πλάκα μαρη σε κανωκύριε ράφτη που κόβεται και ράβεται τα ποστ από τα μέλη στο νήμα μου !
ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΝΗΜΑ ΈΧΕΤΕ απευθυνθεί ....
με αγάπη .....![]()
Να σου δωσω μία.....μία κοντη και χοντρή...χαχαχαΝα τά μας... τελικά όλοι ρεζερβε είστε...αφήστε και καμιά γυναίκα ελεύθερη για εμάς
Εσυ εισαι μέσα στο βαρελι της φέτας....δεν μετράει....χαχαχαΕλπίζω μόνο να είναι 0%. Γιατί όλοι εδώ μέσα έχουμε κορμί φέτες