Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 163.403
Στο διορθωσα
Στο φιόρδ μου Έλενα...
Κάπου σε είδα σήμερα....γυναικοπαρεα
Στο διορθωσα
Στο φιόρδ μου Έλενα...
Κάπου σε είδα σήμερα....γυναικοπαρεα
Κ εγώ που νομίζεις οτι ανηκω?????......χαχαχα....για να με βρεις εκεί που είμαι τώρα θα πρέπει να απευθυνθείς στις μυστικές υπηρεσίες....
![]()
Τηλέφωνο ρε τζαμπατζηηηηηηηηηηη....Καλησπέρα, στείλε μου να κανονίσουμε απόψε μετά τις 22:00
αφού κάνει προτάσεις και σε άλλες κοπέλες δεν χωράει στην ζωή μου !Τηλέφωνο ρε τζαμπατζηηηηηηηηηηη....
Σκρινσοτ το ίδιο μήνυμα στέλνει σε όλα τα κορίτσια
Ώρε που πάμε εεεεε??????
Πλακωσε και η ΜοσάντΚ εγώ που νομίζεις οτι ανηκω?????......χαχαχα
Είχες πει, πριν λίγες μέρες, ότι θα ξανανεβαζες γυμνή φωτογραφία, όταν θα γυρνούσες. Άρα να πιστέψουμε ότι έχεις γυρίσει;;;
Επικαλέσου το δικαίωμα της σιωπής αρκεί να μην εμπλακείς σε σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ...Δικαιούμαι να απαντήσω μόνο με την παρουσία του δικηγόρου μου ....![]()
Όχι καρδιά μου δεν είμαι Αθήνα!Είχες πει, πριν λίγες μέρες, ότι θα ξανανεβαζες γυμνή φωτογραφία, όταν θα γυρνούσες. Άρα να πιστέψουμε ότι έχεις γυρίσει;;;
Καλά έκανες καρδούλα μου.Όχι καρδιά μου δεν είμαι Αθήνα!
Η φωτό ήταν μια αυθόρμητη στιγμή και σκέφτηκα να την ανεβάσω !
τόσο απλά!
![]()
Σε ευχαριστώ πολυ !Καλά έκανες καρδούλα μου.
Καλά να περνάς και μάζεψε δυνάμεις για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται και όταν γυρίσεις![]()

Ομορφα λαχταριστα φυσικα βυζια......
Κάτι έχεις αλλάξει εσύ που φαίνεται ενδιαφέρον...
τίποτα δεν έχω αλλάξει η ίδια είμαι !Κάτι έχεις αλλάξει εσύ που φαίνεται ενδιαφέρον...
Αν είσαι Αθήνα στείλε ένα μήνυμα!!!
συγχαρητηρια !!!!!τίποτα δεν έχω αλλάξει η ίδια είμαι !
Το μόνο που έχω κάνει είναι αυστηρή διατροφή και έχασα 5 κιλά ...![]()
Κουκλαρα ομορφη...καθε μερα που περναει σε φερνει πιο κοντα.....

Κουκλαρα ομορφη...καθε μερα που περναει σε φερνει πιο κοντα.....![]()

Είδες που το παρατήρησα κατευθείαν παρότι έχω να σε δω μήνες!!!!τίποτα δεν έχω αλλάξει η ίδια είμαι !
Το μόνο που έχω κάνει είναι αυστηρή διατροφή και έχασα 5 κιλά ...![]()