Πέτροςαλανι
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 15.627
- Πόντοι
- 2.256
σου ψωφησε ο σκυλοσ γι αυτο εβαλεσ τη γατα![]()
Αυτες οι βυζαρες σνασταινουν νεκρους!Καλησπέρα πανέμορφη,
γλυκιά και σέξυ κυρία Έλενα…
![]()
Σε κάθε σας φωτογραφία
μαγεύετε τον φακό και
προκαλείτε την αναστάτωση
στον ανδρικό πληθυσμό…
Μας στέλνετε…
Καλό σας βράδυ υπέροχη Κυρία
Υ.Γ: Περιμένω οπωσδήποτε το σχόλιο του αγαπητού κυρίου @billgun
Καλησπέρα πανέμορφη,
γλυκιά και σέξυ κυρία Έλενα…
![]()
Σε κάθε σας φωτογραφία
μαγεύετε τον φακό και
προκαλείτε την αναστάτωση
στον ανδρικό πληθυσμό…
Μας στέλνετε… αδιάβαστους…
Καλό σας βράδυ υπέροχη Κυρία
Υ.Γ: Περιμένω οπωσδήποτε το σχόλιο του αγαπητού κυρίου @billgun
Ανθίζει ο κήπος ρε θείο, δεν χαίρεσαι;καθε ημερα ολο και ξεφυτρωνουν καινουργια μπουμπουκια
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΧΕΡΙ την κουνας ... απο την αλλη επειδη πηρα χθες γαλονια εγινα ΓΛΟΜΠΕΟ-ΜΠΗΧΤΗΣ πρεπει να δικαιολογησω οτι φτανω σιγα σιγα στα ανωτερα κλιμακια και σημειωτεων χωρις να εχω μεγαληη γλωσσαΑνθίζει ο κήπος ρε θείο, δεν χαίρεσαι;
Ρωσιδοουκρανομπήχτης νομίζω οτι ειναι ο ακριβης ορος. Με τι μεγάλο ανέβηκες τα κλιμάκια θείο, θα μας αποκαλύψεις;ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΧΕΡΙ την κουνας ... απο την αλλη επειδη πηρα χθες γαλονια εγινα ΓΛΟΜΠΕΟ-ΜΠΗΧΤΗΣ πρεπει να δικαιολογησω οτι φτανω σιγα σιγα στα ανωτερα κλιμακια και σημειωτεων χωρις να εχω μεγαληη γλωσσα
με τον ιδρωτα μου(εχοντας γαμησι ψυχουλες που το παιζουν μαγκες) και σημειοτεων χωρις ρουφιανιληκιαΡωσιδοουκρανομπήχτης νομίζω οτι ειναι ο ακριβης ορος. Με τι μεγάλο ανέβηκες τα κλιμάκια θείο, θα μας αποκαλύψεις;
Θείο, εγώ μόνο από γαμήσια μουνιών και κώλων ξέρω, τα άλλα άστα, δεν αξίζει τον κόπομε τον ιδρωτα μου(εχοντας γαμησι ψυχουλες που το παιζουν μαγκες) και σημειοτεων χωρις ρουφιανιληκια
γιατι μιλατε με γριφους κυριε συναδερφε?Και μιας και είπαμε για γαμήσια, η madame 1 hundred & ten, πότε με το κα(υ)λό επιστρέφει;
α ρε πουστη τουλαχιστον δεν πηγαν τα λεφτα τζαμπα που σε σπουδασα στα μεγαλυτερα κολλεγια ....χαου ντουγιου ντου ...ντου ντουΚαι μιας και είπαμε για γαμήσια, η madame 1 hundred & ten, πότε με το κα(υ)λό επιστρέφει;
ειναι τον μυστικων υπηρεσιων ...ετσι ελεγαν καποιοι ηλιθιοι και για εμενα και τους μαντρωσαν στα υπογεια στην ΓΑΔΑ και πηγαινε το κρυο ντους με την μανικα συννεφογιατι μιλατε με γριφους κυριε συναδερφε?![]()
πολλοι μυστικοι πρακτορες υπαρχουν αρα εδω μεσα !ειναι τον μυστικων υπηρεσιων ...ετσι ελεγαν καποιοι ηλιθιοι και για εμενα και τους μαντρωσαν στα υπογεια στην ΓΑΔΑ και πηγαινε το κρυο ντους με την μανικα συννεφοχα
οι μαλακες ειναι πολλοι περισοτεροι μην πω για αυτους που γαμανε μονο απο view masterπολλοι μυστικοι πρακτορες υπαρχουν αρα εδω μεσα !![]()
η Ελλαδα ειναι γεματη μαλακες οχι μονον εδω αγαπητε πολυζωη ! αστα γαμα τα που λενε !οι μαλακες ειναι πολλοι περισοτεροι μην πω για αυτους που γαμανε μονο απο view master
kapote σε ταξιδι μου στην οδησσο μπαινουμε σε ταξι με φιλο κυπριο η γυναικα του ουκρανη και μιλαμε μεσα στο ταξι με την κλασσικη λεξη και λεει ο ταριφας στην κοπελα ελληνες τα παιδια του λεει ναι που το καταλαβες απο το μαλακαςη Ελλαδα ειναι γεματη μαλακες οχι μονον εδω αγαπητε πολυζωη ! αστα γαμα τα που λενε !