Πέτροςαλανι
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 15.637
- Πόντοι
- 2.256
Μάγκα μου συγγνώμη? αλλά από χθες το βράδυ απ' ότι είδα, εσύ γράφεις εξυπνάδες και προσβολες άσχημες.Μη γραφεις εξυπναδες τοτε , εισαι ολοκληρος αντρας![]()
Μάγκα μου συγγνώμη? αλλά από χθες το βράδυ απ' ότι είδα, εσύ γράφεις εξυπνάδες και προσβολες άσχημες.Μη γραφεις εξυπναδες τοτε , εισαι ολοκληρος αντρας![]()
Φιλαράκι βάλε τον Γκέκα να τού ξηγηθει σουλουκουντρουμΜάγκα μου συγγνώμη? αλλά από χθες το βράδυ απ' ότι είδα, εσύ γράφεις εξυπνάδες και προσβολες άσχημες.
Αυτό ακριβώς του χρειάζεται όντως.Φιλαράκι βάλε τον Γκέκα να τού ξηγηθει σουλουκουντρουμ
Ζεσταίνω το σκουπιδιάρικο πριν τίς διακοπές να βγάλουμε κάνα ψιλόΑυτό ακριβώς του χρειάζεται όντως.
Μαλακοπιτουρακος από καλό κοτετσι.....χιχιχιΜαλακοκαυλης απο κουνια τυπε?
ας αλλάξει και nick name σε Petros Hremitis μπας κ ηρεμησει λιγο...να πας σε άλλο κοτέτσι εδω δεν χωράς !
Μαλακας με περικεφαλαία είναι, και ξερωλας απ' αυτούς που πετάγονται σαν πουτσα και πουλάνε εξυπνάδες.εσυ ομως εισαι μαλακας με το λα βαρια τονισμενο
Ντροπή πιπέριΜαλακας με περικεφαλαία είναι, και ξερωλας απ' αυτούς που πετάγονται σαν πουτσα και πουλάνε εξυπνάδες.
Έχεις πάρει μονοπετρο??Παιδιά στο θέμα μας......
Αχ Ελένη
δεν έχει αχχχχ !Παιδιά στο θέμα μας......
Αχ Ελένη
Μουνοπετρο....ναιΈχεις πάρει μονοπετρο??
Κανα μύριο φορές όπως και συ άλλωστεδεν έχει αχχχχ !
Με απάτησες και με πλήγωσες ......![]()
Είσαστε όλοι εδώ μέσα ΣάτυροιΜουνοπετρο....ναι
Εντελώς.....Είσαστε όλοι εδώ μέσα Σάτυροι
Σε απατάω με το μαξιλάρι μου !Εντελώς.....
Προτιμώ σατυρος πάρα χαραμοφαης....
Ε τοτες θα μαι κ γω μέσα σε αυτές τις φορέςΣε απατάω με το μαξιλάρι μου !
Μόνη μου κοιμάμαι!
Αλλά για να σε εκδικηθώ από μέσα Αυγούστου θα σε απατάω κάθε μέρα 5 φορές την μέρα.......![]()
Ε τοτες θα μαι κ γω μέσα σε αυτές τις φορές
Άστα αυτά θα στα πω από κοντά