Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 162.453
πάντα ξυπνάω νωρίς!Ναι αλλά για νιάτο ξυπνάς πολύ πρωί.![]()
Ο υπνος είναι χαμένος χρόνος !

Καλημέρα καρδούλα μου ..

πάντα ξυπνάω νωρίς!Ναι αλλά για νιάτο ξυπνάς πολύ πρωί.![]()

Ενώ το καλό σεξάκι; Κερδισμένος, σωστά;πάντα ξυπνάω νωρίς!
Ο υπνος είναι χαμένος χρόνος !
Καλημέρα καρδούλα μου ..![]()
Άλλη χάρη το σεξ άλλη χάρη ο ύπνος !Ενώ το καλό σεξάκι; Κερδισμένος, σωστά;

Την καλημέρα μου και την αγάπη μου.ακομα 1 που συμφωνούμε.Άλλη χάρη το σεξ άλλη χάρη ο ύπνος !
Όταν πεθάνουμε θα κοιμηθούμε για πάντα !
οπότε προτιμώ να κάνω έρωτα ....![]()
άμα σου λέω εγώ ότι εμείς οι δύο ταιριάζουμε πολύ!Την καλημέρα μου και την αγάπη μου.ακομα 1 που συμφωνούμε.
Έρωτα;;; διαβάζω καλά ;; άρα τσάμπα ο συναγωνιστείς ήθελε πρώτο ραντεβού να σε προλάβει, να σε απολαύσει πρώτος, υπάρχει άλλος χα χαΆλλη χάρη το σεξ άλλη χάρη ο ύπνος !
Όταν πεθάνουμε θα κοιμηθούμε για πάντα !
οπότε προτιμώ να κάνω έρωτα ....![]()
ας μου έκανε πρόταση γάμου να ήταν το πρώτο ραντεβού!Έρωτα;;; διαβάζω καλά ;; άρα τσάμπα ο συναγωνιστείς ήθελε πρώτο ραντεβού να σε προλάβει, να σε απολαύσει πρώτος, υπάρχει άλλος χα χα
και εγω 7 7.30 το αργοτερο ξυπναω.οτι ωρα και να εχω κοιμηθει.άμα σου λέω εγώ ότι εμείς οι δύο ταιριάζουμε πολύ!
![]()
και οσο για το αλλο,οπωσ σου εχω ξανα πει τα λεφτα που εχω χαλασει σε ραντεβου οπωσ το λενε και οι αλλοι εδω,και εννοειται δεν το μετανιονω καθολου,θα ειχα 10 πολυκατικειεσάμα σου λέω εγώ ότι εμείς οι δύο ταιριάζουμε πολύ!
![]()
και εγω 7 7.30 το αργοτερο ξυπναω.οτι ωρα και να εχω κοιμηθει.
και οσο για το αλλο,οπωσ σου εχω ξανα πει τα λεφτα που εχω χαλασει σε ραντεβου οπωσ το λενε και οι αλλοι εδω,και εννοειται δεν το μετανιονω καθολου,θα ειχα 10 πολυκατικειεσ![]()