Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.670
- Πόντοι
- 1.056
Θεθ η δεν θεθ????.....
Θεθ η δεν θεθ????.....
Γι΄αυτό εγώ δεν λέω τίποτα κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.στις 12 δεν λέμε καλημέρα αλλά καλό μεσημέρι ..![]()
Στο δικό μας Νήμα λέμε καλησπέρα.στις 12 δεν λέμε καλημέρα αλλά καλό μεσημέρι ..![]()

Στο δικό σας νήμα θα είσαστε πιο τυπικά αγόρια !Στο δικό μας Νήμα λέμε καλησπέρα.![]()

Έτσι ....εεεεεε???Γι΄αυτό εγώ δεν λέω τίποτα κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.![]()
Ε ναι.....Έτσι ....εεεεεε???
Καλάαααααα.....![]()
μην μάθω όμως ότι αλλού λες καλημέρες και καληνύχτες .....Ε ναι.....
Χαζός είμαι?![]()
ψυχή μου γλυκιά εσύ!Τέτοια ώρα μπορούμε να πούμε καλό βράδυ στον έρωτά μας.

Ευτυχώς που με προειδοποίησες. Θα τις λέω κρυφά.μην μάθω όμως ότι αλλού λες καλημέρες και καληνύχτες .....![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις !Ευτυχώς που με προειδοποίησες. Θα τις λέω κρυφά.![]()

Αρκεί να μην σε ισοπεδώνουν, πισώπλατα, οι δήθεν φίλοι ...Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις !
Αλλά να θέλεις αυτό που κάνεις
ΚΑΛΗΜΕΡΑ .....![]()
φίλοι ???Αρκεί να μην σε ισοπεδώνουν, πισώπλατα, οι δήθεν φίλοι ...
Αν έχετε τον χρόνο διαβάστε, Κυρία, τι έχει γραφεί στους Παππούληδες στις τελευταίες 3-4 σελίδες.φίλοι ???
Δεν υπάρχει φιλιά και στο λέω εγώ !
που αν αρχίσω να γράφω τι μου έχουν κάνει οι δήθεν φίλοι 2 σελίδες δεν μου αρκούν!
Έχω φιλοξενήσει φίλους έχω συμπαράσταθει...όταν έχασαν δικό τους άνθρωπο !
πάρα πολλά...που ούτε τα θυμάμαι!
Με έχουν προδώσει με τον χειρότερο τρόπο !
προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά να κάνω παρέα με
ΦΙΔΙΑ!
Τα διάβασα αγαπητέ μου ΚΥΡΙΕ εχθές το βράδυ ότι γράψατε στο νήμα σας !Αν έχετε τον χρόνο διαβάστε, Κυρία, τι έχει γραφεί στους Παππούληδες στις τελευταίες 3-4 σελίδες.
Και όλα αυτά από άτομα, που κάποτε τους βοήθησα.
Και δεν μετανιώνω επειδή τους βοήθησα. Μετανιώνω επειδή τώρα νιώθω βλάκας, που τότε το έκανα.
Διαβάστε όμως και θα καταλάβετε.
θα έπρεπε, Κυρία.Τα διάβασα αγαπητέ μου ΚΥΡΙΕ εχθές το βράδυ ότι γράψατε στο νήμα σας !
Σκέφτηκα να σας απαντήσω αλλά δεν το έκανα για τον απλούστερο λόγο να μην νομίζουν ΚΑΠΟΙΟΙ ότι το κάνω για διαφίμηση ...μιας και στην υπογραφή μου είναι το κινητό μου !
Έχω δει και έχω ακούσει πολλά γι αυτό δίστασα!
Και η κα. @Sexyjoanna έχει το κινητό της, πλην όμως ήρθε και μου συμπαραστάθηκε και όταν και αυτή χρειαστεί βοήθεια, θα είμαι δίπλα της, χωρίς προσωπικό όφελος και χωρίς προσωπικές ιδιοτελείς σκέψεις.θα έπρεπε, Κυρία.
Δεν υπάρχει θέμα διαφήμισης. Ειδικά για εσάς. Είστε πρώτα από όλα Άνθρωπος, Γυναίκα και βέβαια εργάζεστε, όπως όλοι μας.
Δεν μπορούν αυτά τα σκουπίδια, προκειμένου να γλύψουν δωρεάν πόδια εργαζόμενης, να ποδοπατούν προσωπικότητες και συνειδήσεις και μάλιστα με ψέματα.
Ξέρετε ότι οι άνθρωποι είναι πονηροί και καχύποπτοι!θα έπρεπε, Κυρία.
Δεν υπάρχει θέμα διαφήμισης. Ειδικά για εσάς. Είστε πρώτα από όλα Άνθρωπος, Γυναίκα και βέβαια εργάζεστε, όπως όλοι μας.
Δεν μπορούν αυτά τα σκουπίδια, προκειμένου να γλύψουν δωρεάν πόδια εργαζόμενης, να ποδοπατούν προσωπικότητες και συνειδήσεις και μάλιστα με ψέματα.