Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 159.357
καλημέρα ΑΡΧΟΝΤΑ !

καλημέρα ΑΡΧΟΝΤΑ !

ρε παραπονιαρικό αγόρι αφού ξέρεις ότι είσαι αγάπη μεγάλη εσυ !Οι υπόλοιποι στο πηγάδι;![]()

εγω δεν ξερω τιποτα εφυγες μακρια και δεν μπορω να το εξακριβωσωρε παραπονιαρικό αγόρι αφού ξέρεις ότι είσαι αγάπη μεγάλη εσυ !
Λουλουδάκι .....![]()
και εσυ είσαι μακριά μου που ξέρω εγώ τι κάνεις !εγω δεν κερω τιποτα εφυγες μακρια και δεν μπορω να το εξακριβωσω![]()
Περιμένω σαν Πηνελόπος την επιστροφή σουκαι εσυ είσαι μακριά μου που ξέρω εγώ τι κάνεις !
υποψιάζομαι βεβαίως βεβαίως αφού ξέρω οτι είσαι ζωηρό αγόρι ...![]()
Καλά δεν διάβασα και τα μυστικά του κράτους!.
Καλημερααααααα....![]()

Σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου είναι η γιορτή του Πατέρα!
Μια μέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους που αποτελούν σημείο αναφοράς για τις οικογένειες τους !
Η γιορτή του Πατέρα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες οικογενειακές επετείους καθώς αναδεικνύει τη συμβολή των Πατέρων στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και των αξιών των παιδιών τους.
Μέσα από την καθημερινή παρουσία τη στήριξη και την καθοδήγηση τους .
Οι πατέρες διαδραματιζουν καθοριστικό ρόλο στην ανατροφή και την εξέλιξη των επόμενων γενεών !
ΥΓ....δεν έχει σημασια αν χωρίζει ένα ζευγάρι !
Πάντα μα πάντα θα είναι μαζί ως γονείς!
Με σεβασμό και χωρίς εγωισμούς!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !
![]()
Kαλησπερα Ελενα μου!Καλά δεν διάβασα και τα μυστικά του κράτους!.
Καλημερααααααα....![]()
Σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου είναι η γιορτή του Πατέρα!
Μια μέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους που αποτελούν σημείο αναφοράς για τις οικογένειες τους !
Η γιορτή του Πατέρα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες οικογενειακές επετείους καθώς αναδεικνύει τη συμβολή των Πατέρων στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και των αξιών των παιδιών τους.
Οι πατέρες διαδραματιζουν καθοριστικό ρόλο στην ανατροφή και την εξέλιξη των επόμενων γενεών !
![]()
Αυτά που διάβασες μπορεΚαλά δεν διάβασα και τα μυστικά του κράτους!.
Καλημερααααααα....![]()
Εσύ μας ευχήθηκες. Οι αρμόδιοι όμως???? Μπααααααααα.... Ενώ στης μητέρας , τα κανάλια 2 μέρες πριν λένε για την γιορτή....Σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου είναι η γιορτή του Πατέρα!
![]()