trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.966
- Πόντοι
- 736
μια γλυκια και ευγενικη ψυχη οπως εσυ πως και εχει φτασει σε αυτο το σημειο?πιθανον σε έχω μπλοκάρει
υποθέτω ....
![]()
μια γλυκια και ευγενικη ψυχη οπως εσυ πως και εχει φτασει σε αυτο το σημειο?πιθανον σε έχω μπλοκάρει
υποθέτω ....
![]()
βάζοντας την εσωτερική σου γαλήνη σε προτεραιότητα κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου !μια γλυκια και ευγενικη ψυχη οπως εσυ πως και εχει φτασει σε αυτο το σημειο?

Καλα ρε αθεοφοβη,μπλοκαρες τον Κωστα με τα 20 cm?πιθανον σε έχω μπλοκάρει
υποθέτω ....
![]()
Ναι κύριε Πρόεδρε το ομολογώ τον μπλόκαρα !Καλα ρε αθεοφοβη,μπλοκαρες τον Κωστα με τα 20 cm?
Σε καταλαβαινω,του λειπανε 5cm απο το ιδανικο σου!Ναι κύριε Πρόεδρε το ομολογώ τον μπλόκαρα !
οπότε αθώα η κατηγορούμενη !Σε καταλαβαινω,του λειπανε 5cm απο το ιδανικο σου!
Μονο αθωα?οπότε αθώα η κατηγορούμενη !
εσυ ουδεμια σχεση εχεις με αγγελο.....περισσοτερο με succubus μοιαζεις♡■ ♤■♤■♤■♤■♤■♤■♡
ΜΠΙΛ δεν υπάρχουν πλέον άγγελοι καρδιά μου !
ΚΑΛΌ ΒΡΆΔΥ με γαλήνια όνειρα
♤♤ Σας ευχαριστώ για την όμορφη παρέα σας στο νήμα μου ♤♤
Για τον σεβασμό σας !
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩ.....♡♡♡♡
Κλωνάρι ο τύπος μάλιστα μάλιστα κάτσε να στείλω στον κηπουρό ένα. Μύνημαπιθανον σε έχω μπλοκάρει
υποθέτω ....
![]()
θα έρθω στα ονειρά σου να σε αποπλανήσω .....εσυ ουδεμια σχεση εχεις με αγγελο.....περισσοτερο με succubus μοιαζεις![]()

Πώς τον άφησαν με - 5 και άνοιξε προφίλΣε καταλαβαινω,του λειπανε 5cm απο το ιδανικο σου!
το ένστικτο μου δεν με πρόδωσε ποτέ!Κλωνάρι ο τύπος μάλιστα μάλιστα κάτσε να στείλω στον κηπουρό ένα. Μύνημα
Εσύ πουλάκι μου κάνεις για την φροντεξ κυανοκρανος κλπτο ένστικτο μου δεν με πρόδωσε ποτέ!
εγώ σήμερα ήμουν πολύ καλό κορίτσι γιατί μπλόκαρα μόνο 3 άτομα!Εσύ πουλάκι μου κάνεις για την φροντεξ κυανοκρανος κλπ
Τι ειναι ο succubus?εσυ ουδεμια σχεση εχεις με αγγελο.....περισσοτερο με succubus μοιαζεις![]()
αρχικα ειναι η succubus και ειναι θηλυκος δαιμωνας που τρεφεται απο τις ερωτικες ορεξεις των αντρωνΤι ειναι ο succubus?
Αυτα ειναι!αρχικα ειναι η succubus και ειναι θηλυκος δαιμωνας που τρεφεται απο τις ερωτικες ορεξεις των αντρων![]()
Με ειδικό γλωσοπλαστηΑυτα ειναι!
Κινητη εγκυκλοπαιδεια τα μελη του bou!!
Κι εμείς σ αγαπάμε πολύ !!!♡■ ♤■♤■♤■♤■♤■♤■♡
ΜΠΙΛ δεν υπάρχουν πλέον άγγελοι καρδιά μου !
ΚΑΛΌ ΒΡΆΔΥ με γαλήνια όνειρα
♤♤ Σας ευχαριστώ για την όμορφη παρέα σας στο νήμα μου ♤♤
Για τον σεβασμό σας !
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩ.....♡♡♡♡