Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.251
.....Ναι όμως γιατί άλλες κοπέλες το αντέχουν το ποτό τι παραπάνω έχουν από εμένα ??.μην λες ψεματα ουτε κρασοποτηρο δεν αντεχεις πινοκιο
.....Ναι όμως γιατί άλλες κοπέλες το αντέχουν το ποτό τι παραπάνω έχουν από εμένα ??.μην λες ψεματα ουτε κρασοποτηρο δεν αντεχεις πινοκιο
ότι ήθελε προκύψει...![]()
ειναι κακα κοριτσσια.....Ναι όμως γιατί άλλες κοπέλες το αντέχουν το ποτό τι παραπάνω έχουν από εμένα ??.![]()
ωραία να γίνω και εγώ κακό κορίτσι !ειναι κακα κοριτσσια
οταν δεν εισαι φτιαγμενη απο αυτη την παστα δεν μπορεις να γινεις νουγκατιναωραία να γίνω και εγώ κακό κορίτσι !
Θέλω μια φορά να πιω να είναι μέρα όμως μην ψάχνω μέσα στην νύχτα ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν!οταν δεν εισαι φτιαγμενη απο αυτη την παστα δεν μπορεις να γινεις νουγκατινα
να πας εξω απο ενα νοσοκομειο ορεστη μακρηΘέλω μια φορά να πιω να είναι μέρα όμως μην ψάχνω μέσα στην νύχτα ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν!
δεν με πιστεύετε εσείς αλλά μια φορά έχω πιει κρασί ...εντάξει ένα ποτήρι όμως και ήταν βράδυ !να πας εξω απο ενα νοσοκομειο ορεστη μακρη
Εγω ξερω τι προκυπτει αμα πιεις αλκοολ. Το εχω ζησει.ότι ήθελε προκύψει...![]()
σκοπος ειναι αν θυμασαι μετα απο ποσα βραδυα συνηλθεςδεν με πιστεύετε εσείς αλλά μια φορά έχω πιει κρασί ...εντάξει ένα ποτήρι όμως και ήταν βράδυ !
κατάλαβα με απάτησες εκείνη την φορά !Εγω ξερω τι προκυπτει αμα πιεις αλκοολ. Το εχω ζησει.
θυμάμαι ότι την άλλη μέρα ακύρωσα όλα μου τα ραντεβού!σκοπος ειναι αν θυμασαι μετα απο ποσα βραδυα συνηλθες

καλησπέρα αγόρι μου !Καλησπερα ελενα, σορυ αν σπαμαρω, δε παρακολουθω το νημα συχνα, βρησκεσαι εδω αθηνα; ευχαριστω

Απο Σεπτέμβριο = Οκτώβριο και βάλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλησπέρα αγόρι μου !
ΌΧΙ δεν είμαι Αθήνα!
Εκτός απροόπτου θα είμαι πάλι διαθέσιμη από Σεπτέμβρη!
Σε ευχαριστώ.....![]()
Χριστούγεννα...Απο Σεπτέμβριο = Οκτώβριο και βάλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά να περνάς
Εννοώ ότι ξέρω τι κάνεις εσύ όταν πίνεις αλκοόλ. Το έχω ζήσει σε ένα ραντεβού μας που πριν έρθεις είχες πιει σαμπάνια. Και έγινε το έλα να δεις.κατάλαβα με απάτησες εκείνη την φορά !
![]()
Πάντως πέρα από την πλάκα,το ποτό είναι ότι χειρότερο.ειδηκα το τσίπουρο.με τίποτα δεν πίνεται.ωραία να γίνω και εγώ κακό κορίτσι !
εκείνη την μέρα είχα πιει σαμπάνια γιατί το πριβε είχε γενέθλια τα 25 χρόνια λειτουργίας και με είχαν καλέσει !Εννοώ ότι ξέρω τι κάνεις εσύ όταν πίνεις αλκοόλ. Το έχω ζήσει σε ένα ραντεβού μας που πριν έρθεις είχες πιει σαμπάνια. Και έγινε το έλα να δεις.
οποτε απο εδω και περα να σου εχω κρασι?εκείνη την μέρα είχα πιει σαμπάνια γιατί το πριβε είχε γενέθλια τα 25 χρόνια λειτουργίας και με είχαν καλέσει !
Επέμεναν οι ιδιοκτήτες να πιω για το καλό!
ρε παιδια τους λέω έχω ραντεβού μετά!
Δεν πειράζει μου λένε κάποιος θα περάσει όμορφα σήμερα !
Και είχα ζαλιστεί λίγο...χαχαχαχαχα