πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.727
- Πόντοι
- 16.131
μην ξεχναμε πως εχουν αλλαξει τα δεδομενα της κοινωνιας τα τελαυταια χρονιακαποιοις που ήταν 15 χρονια μέσα και τον ειχα ρωτήσει πως είναι στην φυλακή μου είχε πει τα χειρότερα !
Φτώχεια μου λέει Έλενα ούτε τσιγάρο φαγητό πολύ χάλια !
τσακώνονται μαχαιρώνονται !
Γκρίνιες πολλές και νεύρα!
εμμμμ ...τι είναι η φυλακή διακοπές στην Μύκονο?.
Αυτό νομίζουν κάποιοι !
έχουμε αλλάξει εμείς ως άνθρωποι !μην ξεχναμε πως εχουν αλλαξει τα δεδομενα της κοινωνιας τα τελαυταια χρονια

καποιοι μας εχουν αλλαξει τα δεδομενα της κοινωνιας σκεψου τι συνεβαινε πριν 20 χρονια και τι σημερα γενικα μιλαωέχουμε αλλάξει εμείς ως άνθρωποι !
Πέρνω παράδειγμα τον εαυτό μου![]()
δυστυχώς πάμε από το κακό στο χειρότερο.αν όχι όλοι οι περισσότεροιέχουμε αλλάξει εμείς ως άνθρωποι !
Πέρνω παράδειγμα τον εαυτό μου![]()
Αχχχχ!καποιοι μας εχουν αλλαξει τα δεδομενα της κοινωνιας σκεψου τι συνεβαινε πριν 20 χρονια και τι σημερα γενικα μιλαω
παλια υπηρχαν και αλλα που δεν αναφερες και καποιοι σημερα υποστηριζουν οτι καλως καταργηθηκανΑχχχχ!
Θα πω πολλά πάλι και δεν μπορώ να κρατηθώ αν και το προσπάθησα πολύ !.
Οι άνθρωποι έχουμε γίνει αγενείς αχάριστοι!
Έχει χαθεί ο σεβασμός και η ανθρωπιά !
Πριν χρόνια όλα ήταν διαφορετικά και πολύ καλύτερα!
Τώρα λες καλημέρα και δεν ξέρεις αν ο άλλος θα σου επιτεθεί η θα σου ζητήσει κάτι
Έχουν χαθεί οι ανθρώπινες σχέσεις !
Άγχος και νεύρα και όχι μόνο !
Ίσως να φταίει και η ρουτίνα της καθημερινότητας !
Για να τα αναφέρω όλα θα πρέπει να γράψω δυο σελίδες !παλια υπηρχαν και αλλα που δεν αναφερες και καποιοι σημερα υποστηριζουν οτι καλως καταργηθηκαν
δεν μπορουμε ομως να εχουμε την κοινωνια αλα καρτ
δεν αναφερομαι μονον στις αξιες που χαθηκανΓια να τα αναφέρω όλα θα πρέπει να γράψω δυο σελίδες !
Όλα τα συγχωρώ στην ζωή μου
Την απιστία την αγένεια το μόνο που δεν θα συγχωρέσω ποτέ μου είναι την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ !
Εδώ καταργήθηκε η ανθρωπιά !
Τα έχω καλά με τον εαυτό μου γιατί δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν και ακόμα ονειρεύομαι στο ροζ συννεφάκι μου !
Για ποιους νόμους να αναφερθούμε?δεν αναφερομαι μονον στις αξιες που χαθηκαν
μιλαω και για νομους που αλλαξαν η καταργηθηκαν
εχεις σκεφτει μηπως στην κοινωνικη κατρακυλα εχει συντεινει και αυτο
σ αυτο εχουν δικιο.οντωσ υπηρχαν αλλα τα οποια δεν ηταν καθολου καλα,αλλα αυτο δεν συμαινει οτι τωρα ειμαστε καλα.παλια υπηρχαν και αλλα που δεν αναφερες και καποιοι σημερα υποστηριζουν οτι καλως καταργηθηκαν
δεν μπορουμε ομως να εχουμε την κοινωνια αλα καρτ
Σε αυτο μοιαζουμε απολυτα!Τα έχω καλά με τον εαυτό μου γιατί δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν και ακόμα ονειρεύομαι στο ροζ συννεφάκι μου !
Σε αυτο μοιαζουμε απολυτα!
Καλησπερα Ελενα μου!

Σε αυτο μοιαζουμε απολυτα!
Καλησπερα Ελενα μου!
Σε πολλά μοιάζουμε αγάπη μου εμείς οι δύο!
![]()
η ατιμωρησια εχει επικρατησει σε πολλα πραγματαΓια ποιους νόμους να αναφερθούμε?
Για τα 15 χρονα που ξυλοκοπουν ανελέητα συνομιλικούς τους??
Για τους συζύγους που ζηλεύουν παθολογικά και σκοτώνουν ??
Ή για τα πιτσιρίκια που μιλάνε όλο μαγκιά??
Ζούμε σε μια χώρα που δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ελπίδα και πολύ καλά κάνουν που κάποιοι φεύγουν στο εξωτερικό !
Αν ήμουν πιτσιρίκα και εγώ αυτό θα έκανα !
Τις αξίες και την παιδεία την διδάσκετε ο καθένας απο το σπίτι του !
Αλλά σιγά σιγά χάνεται και αυτό !
Καλά λέω εγώ υπάρχει πλήρες ατιμωρησία!
Καλησπέρα κοριτσάρα,ακριβώς αυτο,και κάποιοι ιδιως απ αυτο το σαιτ κιολας,δεν το βλέπουν οτι είμαστε καλές κοπέλες και ευγενικές. Ευτυχως ομως έχουμε και πολύ σωστά παιδια που μας έχουν ερθει. Οσο για την αχαριστια που λες,σε φιλικές σχέσεις πιστεύω οτι όλοι λίγο πολυ την έχουμε βιώσει,αλλά δεν πτοουμαστε,προχωράμεΓια να τα αναφέρω όλα θα πρέπει να γράψω δυο σελίδες !
Την απιστία την αγένεια το μόνο που δεν θα συγχωρέσω ποτέ μου είναι την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ !
Τα έχω καλά με τον εαυτό μου γιατί δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν και ακόμα ονειρεύομαι στο ροζ συννεφάκι μου !
Υπέροχο μέρος!!!!!Έχεις βρει την ηρεμία σου!!!
Εν αντιθέσει με σένα κοριτσάρα εγώ δε συγχωρώ εκτός απ'την αχαριστία ψέμα και αδικία. Έχω χαλάσει σχέσεις και με φίλους και με άτομα του συγγενικού μου περιβάλλοντος!Για να τα αναφέρω όλα θα πρέπει να γράψω δυο σελίδες !
Καρδούλα μου γλυκιά !Εν αντιθέσει με σένα κοριτσάρα εγώ δε συγχωρώ εκτός απ'την αχαριστία ψέμα και αδικία. Έχω χαλάσει σχέσεις και με φίλους και με άτομα του συγγενικού μου περιβάλλοντος!