Πέτροςαλανι
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 15.667
- Πόντοι
- 2.256
Ρε τι ασχολείσαι με τον κάθε ξεπεσμένοκανε μασ τη χαρη ρε καραγκιωζη.
οντωσ.κανονικα καθολου δεν επρεπε να του απαντησω.Ρε τι ασχολείσαι με τον κάθε ξεπεσμένο
υπομονή αγάπη !οντωσ.κανονικα καθολου δεν επρεπε να του απαντησω.
Εεε άκου τον θείο..εγώ που έχω ολόκληρο σκουπιδιάρικο και δεν το έβαλα μπρος.... και έχω να πληρώσω και την δόση για αυτόοντωσ.κανονικα καθολου δεν επρεπε να του απαντησω.
Καλη σου μέρα σέξι γειτόνισα/δασκάλα/φαντασίωση
Πού το θυμήθηκες αυτό το ακούγαμε εμείς τα γεροντια την δεκαετία του 40Καλημέρα πανέμορφα αγόρια μου !
Σας αφιερώνω αυτό το υπέροχο τραγούδι!
Αλήθεια δεν ξέρω πως το θυμήθηκα !Πού το θυμήθηκες αυτό το ακούγαμε εμείς τα γεροντια την δεκαετία του 40
Όλοι είμαστε ερωτευμένοι με κάτ...ι άλλος με την οικογένειά του άλλος με γυναίκα η άντρα και άλλος με την χούφτα τούΑλήθεια δεν ξέρω πως το θυμήθηκα !
Είναι πολύ χαρούμενο τραγούδι για όσους είναι ερωτευμένοι!
Εγώ δεν είμαι πάντως !
Απλά είμαι πολύ χαρούμενη και λειτούργησε το ενστικτο !
Και μένα μου σηκώθηκε η.. διάθεση!Αλήθεια δεν ξέρω πως το θυμήθηκα !
Είναι πολύ χαρούμενο τραγούδι για όσους είναι ερωτευμένοι!
Εγώ δεν είμαι πάντως !
Απλά είμαι πολύ χαρούμενη και λειτούργησε το ενστικτο !
Να σαι πάλι και εδώ. Για να μας βλέπεις,σημαινει κάτι κάνουμε σωστά,αλλιώς αμα σου ήμασταν αδιάφορες δεν θα ασχολιοσουν,τα φιλιά μουΤσα μούμια μου καλώς ήρθα. Θα περάσουμε πολύ πολύ όμορφα εδώ.... υπομονή. Το νήμα σου θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στο υπόσχομαι.
καλημέρα κουκλίτσα !Να σαι πάλι και εδώ. Για να μας βλέπεις,σημαινει κάτι κάνουμε σωστά,αλλιώς αμα σου ήμασταν αδιάφορες δεν θα ασχολιοσουν,τα φιλιά μου
προβλημα με το σαπουνι εχει ακου τον παλιοκαλημέρα κουκλίτσα !
Όμορφες μέρες έχει μέρες για θαλασσίτσα και καφεδάκι !
Ειλικρινά να σου ζητήσω συγνώμη αν ξέφυγα λίγο στο νήμα σου !
Να ζητήσω συγνώμη και από τα μέλη !
κάποιος εγραψε στο νημα σου
《Θέλετε να μας σπάσετε την ψυχολογία ?》
και έχει δίκιο η ζωή είναι πολύ όμορφη !
Όσο γι αυτόν δυστυχώς υπάρχει πρόβλημμα ψυχολογικό!
Kρατα τα φιλια σου ρε ουγκανο..δεν τα θελω.Να σαι πάλι και εδώ. Για να μας βλέπεις,σημαινει κάτι κάνουμε σωστά,αλλιώς αμα σου ήμασταν αδιάφορες δεν θα ασχολιοσουν,τα φιλιά μου
Καμία συγγνωμη,οτι θέλεις μπορείς να το λες. Ισα ισα μου αρέσει που είσαι ομιλητικη ,ενω αλλες μια καλημέρα δεν λεμε (δεν είπα φυσικά να γίνουμε με όλες φίλες,αλλά εστω τα προσχήματα)καλημέρα κουκλίτσα !
Όμορφες μέρες έχει μέρες για θαλασσίτσα και καφεδάκι !
Ειλικρινά να σου ζητήσω συγνώμη αν ξέφυγα λίγο στο νήμα σου !
Να ζητήσω συγνώμη και από τα μέλη !
κάποιος εγραψε στο νημα σου
《Θέλετε να μας σπάσετε την ψυχολογία ?》
και έχει δίκιο η ζωή είναι πολύ όμορφη !
Όσο γι αυτόν δυστυχώς υπάρχει πρόβλημμα ψυχολογικό!
Αυτός ο χώρος είναι λίγο περίεργος!Καμία συγγνωμη,οτι θέλεις μπορείς να το λες. Ισα ισα μου αρέσει που είσαι ομιλητικη ,ενω αλλες μια καλημέρα δεν λεμε (δεν είπα φυσικά να γίνουμε με όλες φίλες,αλλά εστω τα προσχήματα)