Με έχετε παρεξηγήσει ρε ματάκια μου γλυκά !Φοβαμαι οτι αν σε σπαμμαρω στο βάιμπερ θα με μπλοκαρεις μετα![]()
Δεν είμαι και τόσο αυστηρή πια !
Με έχετε παρεξηγήσει ρε ματάκια μου γλυκά !Φοβαμαι οτι αν σε σπαμμαρω στο βάιμπερ θα με μπλοκαρεις μετα![]()
Σε ευχαριστώ πολύ καρδιά μου να είσαι καλά!Διακοπές διαρκείας αυτά είναι τα ωραία υγ χρόνια πολλά για χτες πολύχρονη με υγεία!!
Κακιά......χαχαχαΜε έχετε παρεξηγήσει ρε ματάκια μου γλυκά !
Αγκίστρι εισαι????
...... και κακιά και γλυκούλα δύο σε ένα .....Κακιά......χαχαχα
εκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις !Αγκίστρι εισαι????
Ότι καλύτερο για να χαλαρώσει ένας άνθρωπος, θάλασσα = μαγεία. Να περνάς καλά Ελενα!
Εκεί που είμαι τώρα.....θα θέλες πολύ να έρθεις....και όχι μόνο εσύ....φιλάκια μπουμπού καλά να περνάςεκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις !
Ξέρω ξέρω....και γλυκογλωσση και γλυκομουνα και θεότρελη........... και κακιά και γλυκούλα δύο σε ένα .....
Μα σε πειραζω καλή μου...Με έχετε παρεξηγήσει ρε ματάκια μου γλυκά !
Συγνώμη που θα σε στεναχωρέσω !Εκεί που είμαι τώρα.....θα θέλες πολύ να έρθεις....και όχι μόνο εσύ....φιλάκια μπουμπού καλά να περνάς
Άσε μικρή μπουμπού.....το βρήκα....χιχιχιεκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις !
έλα γιαΆσε μικρή μπουμπού.....το βρήκα....χιχιχι
....Δεν είμαι μαρτυριάρηης.....δεν είμαι μαρτυριάρηης.....οέο....εέ......οέο.....έλα για....

Έρχομαι....έλα για....
Δεν είμαι μαρτυριάρηης.....δεν είμαι μαρτυριάρηης.....οέο....εέ......οέο.....![]()

Το γατάκι σου;Αν χρειαστείς μία αγκαλιά φώναξε το όνομα μου και αν δεν έρθω εγώ θα στείλω την καρδιά μου ....![]()
Να ρθω και εγώ;έλα για....