Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.978
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα....καρδουλα μου ομορφη

καλημέρα δάσκαλε !Καλημερα....καρδουλα μου ομορφη
![]()

Πάμε για κανένα λουτσο;καλημέρα δάσκαλε !
Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα![]()
Δυστυχως ειμαι μακρια αλλα το εχω υποσχεθει στο κοριτσακι και θα το παω....καλημέρα δάσκαλε !
Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα![]()

άλλο βούρτσα και άλλο λούτσαΠάμε για κανένα λουτσο;![]()
Όπως λέμε άλλο Λοζάνη κι άλλο Κοζάνη...άλλο βούρτσα και άλλο λούτσα
Μετά το καλοκαιράκι με βλέπω να έρχομαι πάλι στην όμορφη Αθήνα !Όπως λέμε άλλο Λοζάνη κι άλλο Κοζάνη...
Την καλημέρα μου και να ξέρεις μας λείπεις πολύ κοριτσάρα μου. Άντε να έρθεις με το καλό να πάρουν φωτιά τα σανιδοκρέβατα του πάθους...![]()

Να περνάς καλά και να προσέχεις Ελενα! Σε περιμένουμε όλοι με αγωνία.Μετά το καλοκαιράκι με βλέπω να έρχομαι πάλι στην όμορφη Αθήνα !
Να περνάς όμορφα μωράκι μου γλυκό......![]()
Καλησπερα κουκλιτσα!Καλημέρα καρδούλες μου όμορφες !
Να έχουμε ένα υπέροχο σου κου με θετική ενέργεια !
Και ποιός μπορεί να τσακωθεί με την Ελενα?? Εγώ οχιΤο καλύτερο σεξ είναι μετά από καυγά!![]()
Α ρε άτιμο θηλυκό ζωάρα κάνεις. Κι εσύ να περνάς τέλεια μωρό μου...Μετά το καλοκαιράκι με βλέπω να έρχομαι πάλι στην όμορφη Αθήνα !
Να περνάς όμορφα μωράκι μου γλυκό......![]()

Λες και δεν έχουμε ξαναδεί λουτσο!άλλο βούρτσα και άλλο λούτσα
εγώ μόνο και η Ελένη Μενεγάκη !Α ρε άτιμο θηλυκό ζωάρα κάνεις. Κι εσύ να περνάς τέλεια μωρό μου...![]()
Με τη μικρη διαφορα οτι εσυ εισαι μια γλυκια υπαρξη,ενω η αλλη πολυ,πολυ ξυνη!εγώ μόνο και η Ελένη Μενεγάκη !
Εγω μονο μια Ελενα ξερω και αυτη ειναι κουκλαρα...με φυσικη ομορφια....εγώ μόνο και η Ελένη Μενεγάκη !

Ναι ναι κατα βάθος είμαι γλυκός άνθρωπος !Με τη μικρη διαφορα οτι εσυ εισαι μια γλυκια υπαρξη,ενω η αλλη πολυ,πολυ ξυνη!
Νέα στο χώρο κι αυτή;εγώ μόνο και η Ελένη Μενεγάκη !
Και κατά βάθος και κατά πλάτος.Ναι ναι κατα βάθος είμαι γλυκός άνθρωπος !
παλιά του χώρου αυτή !Νέα στο χώρο κι αυτή;![]()