Rakish
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.138
- Πόντοι
- 201
Είναι σαν να καβαλικεύεις αφηνιασμένη φοράδα!Συμφωνώ απόλυτα !
Όταν καυγαδίζω ξενερώνω και το τελευταιο που επιθυμώ είναι να κάνω έρωτα μετά !
Είναι σαν να καβαλικεύεις αφηνιασμένη φοράδα!Συμφωνώ απόλυτα !
με εμένα πίνεις πορτοκαλάδα με άλλες κοπέλες πίνεις βότκαΕμ πεστο ντε!
Γι αυτο εμεις μια ζωη πινουμε πορτοκαλαδες!
Εξαρτάται με ποιον καυγαδίζεις.Συμφωνώ απόλυτα !
Έτσι ακριβώς !Εξαρτάται με ποιον καυγαδίζεις.
Όπως και να έχει και το κλείνω εδώ, όταν με έναν άνθρωπο έχεις περάσει τόσα και υπάρχουν βαθειά αισθήματα, ένας καυγάς δεν μπορεί να τα διαγράψει και όταν επέλθει η ηρεμία ο δεσμός γίνεται ακόμα πιο δυνατός και από εκεί και πέρα τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Δεν υπαρχει καμμια αλλη!με εμένα πίνεις πορτοκαλάδα με άλλες κοπέλες πίνεις βότκα
Δεν υπαρχει καμμια αλλη!
Θέλησα να παρέμβω και να πω κι εγώ την γνώμη μου σε κάτι, πράγμα που κάνω σπάνια, χωρίς πολλές αναλύσεις και έκλεισα το θέμα. Άλλωστε δεν έχω τελειώσει Πανεπιστήμια ούτε έχω πτυχία. Οι γνώσεις που έχω αποκτήθηκαν από τις εμπειρίες της ζωής. Ας μην αναλύουμε λοιπόν και πολύ τα γεγονότα και τις καταστάσεις και δίνουμε τροφή στους "πολυπτυχιούχους" και ο νοών νοείτω.Έτσι ακριβώς !
Όταν καυγαδίζεις με τον έρωτα της ζωής σου ειναι το αλατο πίπερο της σχέσης
Βέβαια παιζει ρόλο και ο λόγος που τσακώθηκες
άλλο να καυγαδίσεις για το τι ταινία θα δείτε και άλλο γιατί σου είπε ένα ψέμα !
Η Π Χ....δεν σου αρέσουν κάποια πράγματα στον χαρακτήρα του !
Εγώ πάντως μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση που είχα καυγαδιζαμε πολύ σπάνια και σε λίγα λεπτά το ξεχνούσαμε !
Και αυτό δεν έφθειρε την σχέση!
Δυστυχώς τέτοιες σχέσεις σπανίζουν!
Πολλά ζευγάρια φτάνουν στα άκρα !
Δεν ξέρω γιατί!
ΩΩΩΩ!!! ωραια ιδεα να κανουμε ραντεβου και μολις βρεθουμε να στησουμε ενα καυγα καλο , και μετα να μου τα δωσεις ΟΛΑ !!!!!!! Φιλια.Είναι σαν να καβαλικεύεις αφηνιασμένη φοράδα!
![]()
Εδώ θα διαφωνήσω !Θέλησα να παρέμβω και να πω κι εγώ την γνώμη μου σε κάτι, πράγμα που κάνω σπάνια, χωρίς πολλές αναλύσεις και έκλεισα το θέμα. Άλλωστε δεν έχω τελειώσει Πανεπιστήμια ούτε έχω πτυχία. Οι γνώσεις που έχω αποκτήθηκαν από τις εμπειρίες της ζωής. Ας μην αναλύουμε λοιπόν και πολύ τα γεγονότα και τις καταστάσεις και δίνουμε τροφή στους "πολυπτυχιούχους" και ο νοών νοείτω.
Καληνύχτα.

Να έχεις μια όμορφη μέρα κουκλάρα μου πάντα χαμογελαστή κ δοτική όπως ..Εδώ θα διαφωνήσω !
Το να αναφέρουμε κάποια γεγονότα της ζωής μας δεν το θεωρώ κακό !
Εφόσον δεν θίχτηκαν προσωπικά δεδομένα .
Αυτός που θα γελάσει η θα σχολιάσει αρνητικά είναι δικό του το πρόβλημμα και όχι δικό μας,!
Μέχρι εκεί είναι τα όρια του και η νοημοσύνη του και έτσι λειτουργεί!
Την καλημέρα μου ....![]()

Καλή σου μέρα γυναικάρα μου..Καλημέρα καρδούλες μου όμορφες !
Να έχουμε ένα υπέροχο σου κου με θετική ενέργεια !
Επειδή κατάλαβα ότι σε στενοχώρησα, θα ήθελα να διευκρινήσω ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και ότι λυπάμαι ειλικρινά γι΄ αυτό. Δεν διαφωνώ με όσα ανέφερες αλλά εξέφρασα μία ένσταση, προς αποφυγήν δυσάρεστων καταστάσεων και παρεμβολών. Λυπάμαι και πάλι.Εδώ θα διαφωνήσω !
Το να αναφέρουμε κάποια γεγονότα της ζωής μας δεν το θεωρώ κακό !
Εφόσον δεν θίχτηκαν προσωπικά δεδομένα .
Αυτός που θα γελάσει η θα σχολιάσει αρνητικά είναι δικό του το πρόβλημμα και όχι δικό μας,!
Μέχρι εκεί είναι τα όρια του και η νοημοσύνη του και έτσι λειτουργεί!
Την καλημέρα μου ....![]()
καλημέρα ερωτά μου μεγάλε ....Καλή σου μέρα γυναικάρα μου..

Έτσι ακριβώς !
Όταν καυγαδίζεις με τον έρωτα της ζωής σου ειναι το αλατο πίπερο της σχέσης
Βέβαια παιζει ρόλο και ο λόγος που τσακώθηκες
άλλο να καυγαδίσεις για το τι ταινία θα δείτε και άλλο γιατί σου είπε ένα ψέμα !
Η Π Χ....δεν σου αρέσουν κάποια πράγματα στον χαρακτήρα του !
Εγώ πάντως μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση που είχα καυγαδιζαμε πολύ σπάνια και σε λίγα λεπτά το ξεχνούσαμε !
Και αυτό δεν έφθειρε την σχέση!
Δυστυχώς τέτοιες σχέσεις σπανίζουν!
Πολλά ζευγάρια φτάνουν στα άκρα !
Δεν ξέρω γιατί!

Ψυχούλα μου γλυκιά ξέρεις πόσο σε σέβομαι σε εκτιμώ και σ αγαπώ !.Επειδή κατάλαβα ότι σε στενοχώρησα, θα ήθελα να διευκρινήσω ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και ότι λυπάμαι ειλικρινά γι΄ αυτό. Δεν διαφωνώ με όσα ανέφερες αλλά εξέφρασα μία ένσταση, προς αποφυγήν δυσάρεστων καταστάσεων και παρεμβολών. Λυπάμαι και πάλι.
Καλημέρα και καλή συνέχεια.....