Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.525
- Πόντοι
- 5.956
Αυτο εχω σκοπο να κανω..τετοια γυναικαρα σπανια βρισκεις. Αν την βρεις την προσεχεις σαν τα ματια σου....Χαλάλι σου . Κράτα την μόνιμα
Μετα μην κλαιτε ομως...
Αυτο εχω σκοπο να κανω..τετοια γυναικαρα σπανια βρισκεις. Αν την βρεις την προσεχεις σαν τα ματια σου....Χαλάλι σου . Κράτα την μόνιμα
Γιατι ρε φιλε πρεπει να σου δωσει λογαριασμο ?? Ειναι παντου και πουθενα για παρτη της .Σε παραλία δεν είπες ότι είσαι;![]()
Καλά το κάνει! Αλλά εσύ γιατί ξύνεσαι, δικηγόρος της είσαι;Γιατι ρε φιλε πρεπει να σου δωσει λογαριασμο ?? Ειναι παντου και πουθενα για παρτη της .
Ουτε ξυνομαι ουτρε δικηγορος ειμαι . Εσυ ζητας απολογια που ειπε οτι που ειναι !!Καλά το κάνει! Αλλά εσύ γιατί ξύνεσαι, δικηγόρος της είσαι;
Κρίμα γιατί θα έκανες καριέρα!Ουτε ξυνομαι ουτρε δικηγορος ειμαι . Εσυ ζητας απολογια που ειπε οτι που ειναι !!
Αμα είναι για σένα, δεν θα κλαίω.. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω,.Αυτο εχω σκοπο να κανω..τετοια γυναικαρα σπανια βρισκεις. Αν την βρεις την προσεχεις σαν τα ματια σου....
Μετα μην κλαιτε ομως...

Μάλλον από την στέρηση γλυκιά μου!αγόρια μου γλυκά γιατί καυγαδίζετε για εμένα χωρίς εμένα ???
Μου κάνει εντύπωση που ενώ έχω γράψει ότι αυτό το διάστημα δεν κάνω ραντεβού στο βαιμπερ μου ζητάτε ραντεβού!
Και άντε τους άγνωστους να τους διακαιολογείσω αλλά τα παιδιά που με γνωρίζουν συγνώμη δεν μπορω να δώσω εξήγηση !
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου !
πολλοί αναρωτιούνται γιατί??
Μια ερώτηση που δεν θα απαντηθεί ποτέ!
Να σέβεστε κάποιες αποφάσεις !
Χωρίς γιατί !
χωρίς ίσως !
Χωρίς σενάρια που δεν ισχίουν
Η επιμονή κάποιον το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν 《 δωράκι 》κι ας τους ήξερα χρόνια !
Kαι εσυ σαν γυναικουλα κουτσομπολα !!!!Κρίμα γιατί θα έκανες καριέρα!![]()
Kαι εσυ σαν γυναικουλα κουτσομπολα !!!!
τι θυμήθηκα τώρα??Κλαιωωω!

Με αυτούς που αγαπάμε με αυτούς ενδιαφερόμαστε!τι θυμήθηκα τώρα??
Είχα μια γειτονισσα είναι άγγελος στον ουρανό τώρα!
Ήταν πάρα πολύ αδιάκριτη αλλά δεν θύμωνα με τις ερωτήσεις τις γιατί ρωτούσε καθημερινά γλυκά!
Έλενα μου καλή που ήσουν ?
αχ τι ωραίο φόρεμα ποτέ το αγόρασες ???
Δεν προλάβαινα να απαντήσω και έλεγε ::
Αααα !!!! δεν με νοιάζει εμένα να κάνω ερωτήσεις δεν είμαι κουτσομπόλα !
Χαχαχαχαχα!
Πάντα με έκανε και γελούσα!
παρόλο που ήταν πολύ αδιάκριτη δεν με ενοχλούσε
Ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος απλά πολύ περίεργη .....
Τι να κάνω μου έλεγε εσένα έχω γειτόνισσα με εσένα θα ασχολούμαι!
Όταν έφυγε από την ζωή έκλαψα πάρα πάρα πολύ !
Καλό παράδεισο να έχει ...![]()
κάποιες φορές η αγάπη μας είναι καταπιεστική και δεν το καταλαβαίνουμε !Με αυτούς που αγαπάμε με αυτούς ενδιαφερόμαστε!![]()

Εντάξει δεν σου έκανα και ανάκριση τρίτου βαθμού!κάποιες φορές η αγάπη μας είναι καταπιεστική και δεν το καταλαβαίνουμε !
Ακόμα και σε αυτούς που αγαπάμε πρέπει να τους το δείχνουμε χωρίς να νιώθουν πίεση γιατί το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να απομακρυνθούν απο την ζωή μας ...![]()
και αλλο που συμφωνουμε εκτοσ απο καποιεσ περηπτοσεισ,που πρεπει να το κανουμε,οταν βλεπουμε οτι κανουν κακο στον εαυτο τουσ.αν ενα φιλο μου που ειναι αληθεια αυτο δεν το φερνω σαν παραδειγμα,τον πυγαιναμε που εγω το προσπαθυσα δηλαδη αλλα οι αλλοι κανανε πισω τον πυγαιναμε συκοτο.κλοτσοπατηναδα να κανει αποτοξυνοση,θα γλυτωνε και θα ζουσε.κάποιες φορές η αγάπη μας είναι καταπιεστική και δεν το καταλαβαίνουμε !
Ακόμα και σε αυτούς που αγαπάμε πρέπει να τους το δείχνουμε χωρίς να νιώθουν πίεση γιατί το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να απομακρυνθούν απο την ζωή μας ...![]()

Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι δυνατοί χαρακτήρεςκαι αλλο που συμφωνουμε εκτοσ απο καποιεσ περηπτοσεισ,που πρεπει να το κανουμε,οταν βλεπουμε οτι κανουν κακο στον εαυτο τουσ.αν ενα φιλο μου που ειναι αληθεια αυτο δεν το φερνω σαν παραδειγμα,τον πυγαιναμε που εγω το προσπαθυσα δηλαδη αλλα οι αλλοι κανανε πισω τον πυγαιναμε συκοτο.κλοτσοπατηναδα να κανει αποτοξυνοση,θα γλυτωνε και θα ζουσε.![]()
ε ναι.σε τετοιεσ περηπτωσεισ και μονο,οχι πιεστικοι,συκωτουσ.καροτσακι.εκει φαινεται αν πραγματικα τουσ αγαπαμε.Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι δυνατοί χαρακτήρες
Κάποιοι το προβλημμά τους το αντιμετωπίζουν ως αδυναμία !
Αρνούνται να δεχτούν οποιαδήποτε βοήθεια !
Λυπάμαι για τον φίλο σου
![]()

Καταρχήν λυπάμαι για το φίλο σου. Να είστε όλοι καλά να τον θυμάστε στα καλύτερά σας.ε ναι.σε τετοιεσ περηπτωσεισ και μονο,οχι πιεστικοι,συκωτουσ.καροτσακι.εκει φαινεται αν πραγματικα τουσ αγαπαμε.![]()