Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.833
Δυστυχώς δεν έχουμε αυτήν την δυνατότητα !Όπως φβ και ινστα που μπορούμε να κανουμε μπλοκ κάποιον,εδω δεν καταλαβαίνω γιατι να μην μπορούμε
Δυστυχώς δεν έχουμε αυτήν την δυνατότητα !Όπως φβ και ινστα που μπορούμε να κανουμε μπλοκ κάποιον,εδω δεν καταλαβαίνω γιατι να μην μπορούμε
Και στην αρχη έψαχνα να βρω μπλοκ π ηθελα να κάνω καποιους,και είδα οτι δεεεεν,πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει και αυτή η δυνατότηταΔυστυχώς δεν έχουμε αυτήν την δυνατότητα !
Έχεις ντοκτορά στο να ανασταίνεις πουλιά!....δεν έχω στο βιογραφικό μου 5 ..6...μεταπτυχιακά για να καταφέρω να κάνω διάλογο με τους Αϊνστάιν του σαιτ![]()
να υπήρχε ένα μαγικό κουμπάκι όπως στο βάιμπερ !Και στην αρχη έψαχνα να βρω μπλοκ π ηθελα να κάνω καποιους,και είδα οτι δεεεεν,πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει και αυτή η δυνατότητα

Ναι και ας λένε οτι επειδη κάνουμε σεξ και τους καθόμαστε,οτι πρέπει να τα ανεχόμαστε ολανα υπήρχε ένα μαγικό κουμπάκι όπως στο βάιμπερ !
Τσακ.....και άντε γειά!
![]()
.....μαζί με το ραντεβού να τους πάμε και ένα ταψί σπανακόπιτα!Ναι και ας λένε οτι επειδη κάνουμε σεξ και τους καθόμαστε,οτι πρέπει να τα ανεχόμαστε ολα
Μαζι με παστιτσιο και προφιτερολ.....μαζί με το ραντεβού να τους πάμε και ένα ταψί σπανακόπιτα!
Κάνεις και πίτες;.....μαζί με το ραντεβού να τους πάμε και ένα ταψί σπανακόπιτα!
Ναι αφου πρόκειται να μας παντρευτουν,πρέπει να δείξουμε οτι είμαστε και καλές μαγείρισσες.....μαζί με το ραντεβού να τους πάμε και ένα ταψί σπανακόπιτα!
ένας κύριος μια φορά στο ραντεβού μας,!Ναι αφου πρόκειται να μας παντρευτουν,πρέπει να δείξουμε οτι είμαστε και καλές μαγείρισσες![]()

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!ένας κύριος μια φορά στο ραντεβού μας,!
Περάσαμε ωραία και μου λέει
αχχχ ! Σε παντρεύομαι!
Όταν τελείωσε το ραντεβού μας....
ρε Έλενα μου συγνώμη δεν θέλω να,σε παντρευτώ είμαι μικρός ακόμα!
Για βουλευτής του λεω κάνεις οι υποσχέσεις σου κρατάνε μόνο μια,ώρα.....![]()
Μια φορά γίνονται αυτά τα λάθη !Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!
Δασκαλε......Για παρτυ σου ψαχνω, να ξερεις....Κατσε να ρωτησω τον αστρολογο μου να μου πει ποτε θα τα ξαναπουμε....ισως μπορει να το δει.....στην γυαλινη σφαιρα του ή να μου πει τον καφε....![]()
...... 

Με ζητησε κανεις?μην λες για αστρολογίες στο νήμα μου !
Θα εμφανιστεί ο Alan και θα γράφει όλη την μέρα![]()

.... Πεστε μου, τι θελετε να μαθετε?? 

Επικαλουμαι........... Το δικαιωμα της σιωπης....Τα διαβαζω και σας πληροφορω οτι μας εχει βγαλει ολους μαλακες!
Ποσο ευφυης θεε μου!
Τυφλα ναχει ο Einstein!

Μια χαρα εισαι........εγώ είμαι μια ταπεινή χωριατοπουλα !

μας αγαπας μας αγαπας ομως εχεις ριξει μαυρη πετρα πισω σου και δεν γυριζεις να κοιταξεις ουτε καν τις απωλιες απο αυτην σου την πραξη πριγκιπεσσα μουΚαλημέρα αγόρια μου όμορφα και καλό Σου Κου να έχουμε !
Συγνώμη αν δεν πιώδεν λειτουργεί Ο εγκεφαλός μου !
Σας αγαπώ και μου λείπετε πολύ πολύ πολύ......![]()
μας αγαπας μας αγαπας ομως εχεις ριξει μαυρη πετρα πισω σου και δεν γυριζεις να κοιταξεις ουτε καν τις απωλιες απο αυτην σου την πραξη πριγκιπεσσα μου
το ξερουμε, σε ευχαριστουμε που υπαρχεις και μας βασανιζεις με την απουσια σου να περνας υπεροχα τα φιλια μου και την αγαπη μου.....Η θετική μου σκέψη είναι μαζί σας .....
![]()