Πέτροςαλανι
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 14.798
- Πόντοι
- 2.256
καλημεραααΚαλημέρα αγόρια μου όμορφα και καλό Σου Κου να έχουμε !
Συγνώμη αν δεν πιώδεν λειτουργεί Ο εγκεφαλός μου !
Σας αγαπώ και μου λείπετε πολύ πολύ πολύ......![]()

καλημεραααΚαλημέρα αγόρια μου όμορφα και καλό Σου Κου να έχουμε !
Συγνώμη αν δεν πιώδεν λειτουργεί Ο εγκεφαλός μου !
Σας αγαπώ και μου λείπετε πολύ πολύ πολύ......![]()

Καλημερα Ελενα μου!Καλημέρα αγόρια μου όμορφα και καλό Σου Κου να έχουμε !
καλημέρα δάσκαλε !Καλημερα.....πανεμορφο κοριτσακι μου.
Καλο Σου Κου να εχεις και εσυ....ελπιζω εκει που εισαι να περνας ομορφα....και ηρεμα.
Εμεις εδω θα σε περιμενουμε να γυρισεις παλι κοντα μας.
Αν αργησεις πολυ ομως δεν υποσχομαι τιποτα ομως...![]()

Κατσε να ρωτησω τον αστρολογο μου να μου πει ποτε θα τα ξαναπουμε....ισως μπορει να το δει.....στην γυαλινη σφαιρα του ή να μου πει τον καφε....καλημέρα δάσκαλε !
Δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε !
θέλω να περνάτε όμορφα !
Σε ελεύθερη χώρα είμαστε και ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς να απολογείται!
Λουλουδάκι .....![]()
μην λες για αστρολογίες στο νήμα μου !Κατσε να ρωτησω τον αστρολογο μου να μου πει ποτε θα τα ξαναπουμε....ισως μπορει να το δει.....στην γυαλινη σφαιρα του ή να μου πει τον καφε....![]()

Τα διαβαζει καποιος ομως;μην λες για αστρολογίες στο νήμα μου !
Θα εμφανιστεί ο Alan και θα γράφει όλη την μέρα![]()
τα διαβάζει ο ΜΠΙΛ !Τα διαβαζει καποιος ομως;
Ιδου η απορια....![]()
Μεταξυ τυρού και αχλαδιού ισως...ή για να τον παρει ο υπνος.τα διαβάζει ο ΜΠΙΛ !
Τα διαβαζω και σας πληροφορω οτι μας εχει βγαλει ολους μαλακες!τα διαβάζει ο ΜΠΙΛ !
....εγώ είμαι μια ταπεινή χωριατοπουλα !Τα διαβαζω και σας πληροφορω οτι μας εχει βγαλει ολους μαλακες!
Ποσο ευφυης θεε μου!
Τυφλα ναχει ο Einstein!
Το εφτιαξα ...οπως πρεπει και ειναι σωστο.....εγώ είμαι μια καβλιαρα...μουναρα χωριατοπουλα !
....δεν έχω στο βιογραφικό μου 5 ..6...μεταπτυχιακά για να καταφέρω να κάνω διάλογο με τους Αϊνστάιν του σαιτΤο εφτιαξα ...οπως πρεπει και ειναι σωστο.
Εσυ μωρο μου εχεις διδακτορικο στην πιπα!....δεν έχω στο βιογραφικό μου 5 ..6...μεταπτυχιακά για να καταφέρω να κάνω διάλογο με τους Αϊνστάιν του σαιτ![]()
Τα πτυχια δεν κανουν τον ανθρωπο. Ο χαρακτηρας του ειναι που παιζει πολυ μεγαλο ρολο και ο τροπος που συμπεριφερεσαι. Πολλοι εδω μεσα μπορει να ειναι μορφωμενοι αλλα....αλλα....συμπεριφορα απαραδεκτη.....δεν έχω στο βιογραφικό μου 5 ..6...μεταπτυχιακά για να καταφέρω να κάνω διάλογο με τους Αϊνστάιν του σαιτ![]()
Εσυ μωρο μου είσαι μια πανέμορφη κουκλίτσα!
Παρακαλω ΚΑΒΛΑ!ωωωω !
Σε ευχαριστώ πολυ !
και το σαιτ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας!Τα πτυχια δεν κανουν τον ανθρωπο. Ο χαρακτηρας του ειναι που παιζει πολυ μεγαλο ρολο και ο τροπος που συμπεριφερεσαι. Πολλοι εδω μεσα μπορει να ειναι μορφωμενοι αλλα....αλλα....συμπεριφορα απαραδεκτη.
Οποτε αγαπημενη μου μαθητρια εισαι διαμαντη μοναδικο να ξερεις.
Όπως έχεις η ίδια δηλώσει και συμφωνώ απολύτως, δεν ΄κάνουν τα πτυχια τον άνθρωπο αλλά η στάση του στην ζωή....δεν έχω στο βιογραφικό μου 5 ..6...μεταπτυχιακά για να καταφέρω να κάνω διάλογο με τους Αϊνστάιν του σαιτ![]()
Όπως φβ και ινστα που μπορούμε να κανουμε μπλοκ κάποιον,εδω δεν καταλαβαίνω γιατι να μην μπορούμεκαι το σαιτ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας!
Από όλα έχει ο μπαξές !
Ο καθένας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του!
Το νήμα δεν είναι βάμπερ που μπλοκάρω όποιον θέλω !
ΔΥΣΤΥΧΩΣ !