Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ελπιζω ο φιλος σου να πηρε και για εσενα ενα κοσμηματακι σαν ανταμοιβη για τη βοηθεια σου!Σήμερα 2 Μαΐου είναι παγκόσμια μέρα γέλιου !.
Ας γελάσουμε λίγο δεν ξέρω αν θα γελάσετε εσείς εγώ πάντως γελασα πολύ !
Μου λέει ένας φιλος μου να παμε να διαλεξει δώρο για το κορίτσι του και ήθελε την γνώμη μου !
Πάμε σε 1 κοσμηματοπωλείο πολύ ωραίο και άρχισε ο ιδιοκτήτης να μας,δείχνει κόσμηματα !.
Πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να αποφασίσουμε!
Μπαίνει στο κατάστημα μια τσιγγάνα!
Της λέει ο ιδιοκτητης ευγενικά
Καθίστε στο σαλόνι θα σας,εξυπηρετήσω με την σειρά σας !
Άκου να σου πω παλληκάρι μου του λεει αυτή εμένα θα μου κάνεις καλύτερη τιμή γιατί είμαι καλός άνθρωπος
Δεν πουλάω καρπούζια κυρία μου της λέει ο ιδιοκτήτης κοσμήματα πουλάω ....χαχαχαχαχαχα!
Και γελάσαμε όλοι !
Τα φιλιά μου ....![]()
Μου έχει κάνει πολλά δώρα στην διάρκεια της φιλίας μας !Ελπιζω ο φιλος σου να πηρε και για εσενα ενα κοσμηματακι σαν ανταμοιβη για τη βοηθεια σου!
Εγω ξερω οτι τα πιο ωραια γκολ μπαινουν στα φιλικα ματς!Μου έχει κάνει πολλά δώρα στην διάρκεια της φιλίας μας !
Αλλά δεν θα σταθώ στα υλικά αγαθά!
το ομορφότερο δώρο που μου έχει προσφέρει είναι η φιλία μας μπορεί να μην βρισκόμαστε καθημερινά αλλά και στις δύσκολες και στις όμορφες στιγμές είναι πάντα δίπλα μου !
Αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο!
Ασε που είναι ο μόνος άντρας που με αντέχει ....
Διαφωνώ κάθετα !Εγω ξερω οτι τα πιο ωραια γκολ μπαινουν στα φιλικα ματς!
Δηλαδη φιλοι,φιλοι αλλα το τρωμε το σταφυλι!
Εγω συμφωνω οριζοντια.....χοχοχοΔιαφωνώ κάθετα !
Μετά δεν θα λέγεται φιλία αλλά μπλέξαμε τα μπούτια μας .....χαχαχαχαχα!
οριζόντια θα σου κάνω έρωτα με πάθος !Εγω συμφωνω οριζοντια.....χοχοχο
Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιες σου οι χάντρες...Σήμερα 2 Μαΐου είναι παγκόσμια μέρα γέλιου !.
Μου λέει ένας φιλος μου να παμε να διαλεξει δώρο για το κορίτσι του και ήθελε την γνώμη μου !
Πάμε σε 1 κοσμηματοπωλείο πολύ ωραίο και άρχισε ο ιδιοκτήτης να μας,δείχνει κόσμηματα !.
Άκου να σου πω παλληκάρι μου του λεει αυτή εμένα θα μου κάνεις καλύτερη τιμή γιατί είμαι καλός άνθρωπος
Δεν πουλάω καρπούζια κυρία μου της λέει ο ιδιοκτήτης κοσμήματα πουλάω ....χαχαχαχαχαχα!
Και γελάσαμε όλοι !
Τα φιλιά μου ....![]()
Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιες σου οι χάντρες...
ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!οριζόντια θα σου κάνω έρωτα με πάθος !
ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!
Μην το λες !! εκτος και εαν εχεις καποιο κρυφο παραπονο !!! Φιλια .Μου έχει κάνει πολλά δώρα στην διάρκεια της φιλίας μας !
Αλλά δεν θα σταθώ στα υλικά αγαθά!
το ομορφότερο δώρο που μου έχει προσφέρει είναι η φιλία μας μπορεί να μην βρισκόμαστε καθημερινά αλλά και στις δύσκολες και στις όμορφες στιγμές είναι πάντα δίπλα μου !
Αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο!
Ασε που είναι ο μόνος άντρας που με αντέχει .....χαχαχαχαχαχα...![]()
αν είναι κρυφό να,φανερωθεί ....Μην το λες !! εκτος και εαν εχεις καποιο κρυφο παραπονο !!! Φιλια .
Ναι σωστα αλλα μονο εσυ μπορεις να μου το φανερωσεις !!! με οποιο τροπο θελεις ……..Φιλιααν είναι κρυφό να,φανερωθεί ....![]()
εγώ ξέρω ότι είσαι λίγο παραπονιάρης !Ναι σωστα αλλα μονο εσυ μπορεις να μου το φανερωσεις !!! με οποιο τροπο θελεις ……..Φιλια
Σήμερα 2 Μαΐου είναι παγκόσμια μέρα γέλιου !.
Και γελάσαμε όλοι !
Τα φιλιά μου ....![]()

Ερωτευτικα το χαμογελο σου και αγαπησα της απειρες στιγμες που με εκανες να χαμογελασω.
![]()