arrostosmilfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2026
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Ελενίτσα είσαι πολύ ευχάριστο άτομο με το καλό να γνωριστούμε όταν κ εσύ είσαι διαθέσιμη
Μμμμμμ...... Ευρηκα ! Ωροσκοπος ή Σεληνη σε ευμεταβλητη θεση!Δεν μας αρέσει να χάνουμε αν χάσουμε όμως πεισμώνουμε πιο πολύ !
Ααααα !
το χειρότερο βαριόμαστε γρήγορα !
Ειδικά σε μια σχέση ....![]()
Ισχυει....Και έμπειροι και δυνατοί και πεισματάρηδες!![]()
Psssssss...... Εχει γινει Ξεφτερι λεμε !!Χρόνια σου πολλά
εύχομαι η κάθε μέρα σου να είναι μια ξεχωριστή γιορτή
Ταυράκι και εσύ ......
Είμαστε δυναμικό ζώδιο με πολύ πείσμα και εγωιστές !
Πιστευω στα ζώδια αλλά με κάποια όρια !
Αν δεν δραστηροποιηθούμε και εμείς είμαστε άξιοι της μοίρας μας !
Είναι όντως καλή χρόνια φέτος για εμάς !
Θα έχουμε και απρόοπτα αλλά πλέον είμαστε πολύ έμπειροι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε χαλάει τα σχέδια μας !

Δεν ξέρω αν είμαι ευχάριστο άτομο !Ελενίτσα είσαι πολύ ευχάριστο άτομο με το καλό να γνωριστούμε όταν κ εσύ είσαι διαθέσιμη

την καλησπερα μου μαζι με την αγαπη μου παντα.Χρόνια σου πολλά
εύχομαι η κάθε μέρα σου να είναι μια ξεχωριστή γιορτή
Ταυράκι και εσύ ......
Είμαστε δυναμικό ζώδιο με πολύ πείσμα και εγωιστές !
Πιστευω στα ζώδια αλλά με κάποια όρια !
Αν δεν δραστηροποιηθούμε και εμείς είμαστε άξιοι της μοίρας μας !
Είναι όντως καλή χρόνια φέτος για εμάς !
Θα έχουμε και απρόοπτα αλλά πλέον είμαστε πολύ έμπειροι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε χαλάει τα σχέδια μας !

Αν οντως εισαι αρρωστος μιλφακιας,οταν γνωρισεις την Ελενα,η ασθενεια σου θα γινει ανιατη!Ελενίτσα είσαι πολύ ευχάριστο άτομο με το καλό να γνωριστούμε όταν κ εσύ είσαι διαθέσιμη
ρώτα τον AlanBrandley να σου πει μιας και ξέρει τον αστρολογικό μου χάρτη !Ξαναηρθε κοντά μας η Έλενα ή απέχει ακόμα;

Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να βαρεθεί μαζί σου ποτέ!Δεν μας αρέσει να χάνουμε αν χάσουμε όμως πεισμώνουμε πιο πολύ !
Ααααα !
το χειρότερο βαριόμαστε γρήγορα !
Ειδικά σε μια σχέση ....![]()
οι γνώμες διίστανται!Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να βαρεθεί μαζί σου ποτέ!![]()

Εδψ που τα λεμε ο τυπακος Alan μας εχει ζσλισει με τα μακροσκελη ποσταρισμστα που αμφιβσλλω σν τα διαβαζει κανεις!!!ρώτα τον AlanBrandley να σου πει μιας και ξέρει τον αστρολογικό μου χάρτη !
Απλά εύχομαι να στο εξηγήσει με ένα μόνο πόστ
τα διαβάζει ο ίδιος !Εδψ που τα λεμε ο τυπακος Alan μας εχει ζσλισει με τα μακροσκελη ποσταρισμστα που αμφιβσλλω σν τα διαβαζει κανεις!!!
Ας κανει οτι θελει ,αφου δεν εχει τι αλλο να κανει στη ζωη του!τα διαβάζει ο ίδιος !
έκλαψαααααα....Ας κανει οτι θελει ,αφου δεν εχει τι αλλο να κανει στη ζωη του!
Να ζητησει ομως συγνωμη απο τα αρχιδια μας που μας τα ζαλισε!

Ναι, εγω και οσοι αντιδρουν πατωντας ενα like, ενα smile, μια καρδια....τα διαβάζει ο ίδιος !

Bill, σε καταλαβαινω φιλε !!Ας κανει οτι θελει ,αφου δεν εχει τι αλλο να κανει στη ζωη του!
Να ζητησει ομως συγνωμη απο τα αρχιδια μας που μας τα ζαλισε!
Μας ζηλευουν Bill !!

Το κερασματακι ολο δικο σου!Bill, σε καταλαβαινω φιλε !!....Αλλα δεν παρεξηγω κανενα.
Αλλωστε η σελιδα αποκτησε και χιουμορ, (μεταξυ αλλων) και συζητιεται σ'ολο
το BOU, για την εξαιρετικη ατμοσφαιρα, ποιοτητα, καθως και την
Πρωταγωνιστρια....![]()
Μας ζηλευουν Bill !!
Tωρα βεβαια , αν μου πει η Ελλενα να αποχωρησω, οκ, απολυτα σεβαστη η επιθυμια της.
Εντωμεταξυ..... Να .......κερασω??![]()
Ζαχαροπλαστεια, δεν ξερω... (λιγα και καλα μονο) αλλα μιας και ειχαΤο κερασματακι ολο δικο σου!
Βλεπω ξερεις ζαχαροπλαστεια για δροσερα αγορια!
Μπραβο μπραβο και εις ανωτερα!
I mean the real thing!

Δεν σου λέω να αποχωρήσεις απλά να περιορίσεις τα πόστ !Bill, σε καταλαβαινω φιλε !!....Αλλα δεν παρεξηγω κανενα.
Αλλωστε η σελιδα αποκτησε και χιουμορ, (μεταξυ αλλων) και συζητιεται σ'ολο
το BOU, για την εξαιρετικη ατμοσφαιρα, ποιοτητα, καθως και την
Πρωταγωνιστρια....![]()
Μας ζηλευουν Bill !!
Tωρα βεβαια , αν μου πει η Ελλενα να αποχωρησω, οκ, απολυτα σεβαστη η επιθυμια της.
Εντωμεταξυ..... Να .......κερασω??![]()