Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.705
- Πόντοι
- 731

Οοοοκ Teacher... Aρα λοιπον, οτι αναρτησουμε, θα τα δει..Καλησπερα στην παρεα.
Μου ζητησε η Ελενα να σας ευχαριστησω εκ μερους της για τις υπεροχες ευχες. Προς το παρον δεν μπορει να μπει αλλα μολις μπορεσει και ειναι διαθεσιμη θα επικοινωνησει μαζι μας. Καλη συνεχεια.
Λουλουδακι..![]()

Να κοιτας τον δρομο που ΘΑ βαδησεις, οτιδηποτε αλλο,
Καλά να περνάτε όμορφη κυρία μου! Ελπίζω με το καλό να βρεθούμε όταν κατηφορισω,αν έχετε επανέλθει!καλησπέρα σε όλους!
Για ένα χρονικό διάστημα δεν θα είμαι διαθέσιμη!
πότε θα ξαναείμαι ??
ΑΓΝΩΣΤΟ !
θα ενημερώσω στο νήμα μου !
Να περνάτε όμορφα να έχετε την υγεία σας και αγάπη στις καρδιές σας!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ .....![]()
Εγω ξερω κσι μη ρωτησρις πως,οτι μετα που εσβησε τα κερακια,αναψε,μαλλον ξαναψε μερικα πουλακια!Αντε σβήσαμε και τα κεράκια, αλλά ακόμα δεν έχουμε συνέλθει απο την κρεπάλη......
Πάντα να περνάς καλά, όπου και να είσαι.............
Αφού το ξέρεις, να το θεωρήσω σίγουρα, χωρίς επιβεβαίωση της. Καλά έκανε, καλά έκανε ....Εγω ξερω κσι μη ρωτησρις πως,οτι μετα που εσβησε τα κερακια,αναψε,μαλλον ξαναψε μερικα πουλακια!
Και μαλλον περισσοτερα σπο δυο ταυτοχρονα!
Βεβαια βοηθησε και η σσμπανια που ερευσε αφθονη!
Ειμαι σιγουρος οτι θα ενημερωσει και με καταλληλο φωτογραφικο υλικο!Αφού το ξέρεις, να το θεωρήσω σίγουρα, χωρίς επιβεβαίωση της. Καλά έκανε, καλά έκανε ....
Ναναι καλά και πάντα να κάνει αυτό που θέλει...... Όπου και αν είναι... Αθ'ηνα,επαρχία, εξωτερικό
Ουάου.......... Αναμένουμε.....Ειμαι σιγουρος οτι θα ενημερωσει και με καταλληλο φωτογραφικο υλικο!
Σου σηκώθηκε βρε?????Εγω ξερω κσι μη ρωτησρις πως,οτι μετα που εσβησε τα κερακια,αναψε,μαλλον ξαναψε μερικα πουλακια!
Και μαλλον περισσοτερα σπο δυο ταυτοχρονα!
Βεβαια βοηθησε και η σσμπανια που ερευσε αφθονη!
Εμενα εχει να μου σηκωθει απο τοτε που πηρα το ευρωπαικο!Σου σηκώθηκε βρε?????
Τότε είχαμε όλοι στύση μακράς διαρκείας...!Εμενα εχει να μου σηκωθει απο τοτε που πηρα το ευρωπαικο!