Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.525
- Πόντοι
- 5.956
Ενας καλος δασκαλος ξερει τα παντα....διαφορετικα να σκισω τα πτυχια μου...διαβάζεις το μέλλον ??![]()
Ενας καλος δασκαλος ξερει τα παντα....διαφορετικα να σκισω τα πτυχια μου...διαβάζεις το μέλλον ??![]()
Το πιο περιεργο πλασμα η γοργονα τελικα!Ευτυχως δεν ειναι γοργονα. Διοτι ως γνωστον οι γοργονες απο την μεση και κατω ειναι ντυμενες...οποτε το πιο γλυκο κομματι δεν θα ηταν διαθεσιμο. Κριμα να μπορεις να βαλεις γλωσσα στο μουνακι της...μεχρι να τρεχουν τα υγρα της...αφθονα
Τα πάντα ???Ενας καλος δασκαλος ξερει τα παντα....διαφορετικα να σκισω τα πτυχια μου...![]()
Ναι περάσαμε όμορφα, γιατί είχα καιρό να βγω σε μαγαζί που παίζει αυτού του είδους την μουσική. Χωρίς να την ακούω στον ελεύθερο μου χρόνο, τους χάρηκα τους ανθρώπους της μπάντας που το γουστάραν και έκαναν και το κοινό να καραγουστάρει και να χορεύει και να ξεδίνει. Όμορφο συναίσθημα, πολύ ανθρώπινο. Και φυσικά πέρασα όμορφα με τη παρέα μου.Τότε είσαι από τους τυχερούς που έφαγαν τούρτα !
Εγώ το ξέρω ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός !
Έχω συναντήσει γνωστούς μου που είχα χρόνια να τους δω στα πιο απίθανα μέρη !
Ελπίζω να περάσατε όμορφα στο μαγαζί!
Εγώ με την δική μου παρέα περάσαμε εκπληκτικά!
Καλό Πάσχα γνωστέ άγνωστε με υγεία![]()
Εγώ χάρηκα που άγνωστοι όλοι μεταξύ μας γίναμε μια μεγάλη παρέα στην πίστα !Ναι περάσαμε όμορφα, γιατί είχα καιρό να βγω σε μαγαζί που παίζει αυτού του είδους την μουσική. Χωρίς να την ακούω στον ελεύθερο μου χρόνο, τους χάρηκα τους ανθρώπους της μπάντας που το γουστάραν και έκαναν και το κοινό να καραγουστάρει και να χορεύει και να ξεδίνει. Όμορφο συναίσθημα, πολύ ανθρώπινο. Και φυσικά πέρασα όμορφα με τη παρέα μου.
Καλό Πάσχα και σε εσένα Ελένη και πάντα υγεία και ευημερία, σε όλους.

Πως μια λαθος επιλογη λεξης μπορει να σε εκθεσει....βεβαιως και συμφωνω μαζι σου..απολυτα.Τα πάντα ???
Μια λέξη με μεγάλη βαρύτητα !
Μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά θα καείς!

Άλλο το πολλά και άλλο τα ΠΑΝΤΑ !Πως μια λαθος επιλογη λεξης μπορει να σε εκθεσει....βεβαιως και συμφωνω μαζι σου..απολυτα.
Ισως το πολλα θα ηταν καλυτερη επιλογη...![]()
Τεραστια διαφορα και σε ευχαριστω πολυ που με διορθωσες..αλλωστε ξερεις οτι ποτε δεν ειπα οτι ξερω τα παντα.Άλλο το πολλά και άλλο τα ΠΑΝΤΑ !
υπάρχει μια μεγάλη διαδρομή !
Γνωρίζουμε έναν άνθρωπο από τα λεγόμενα του και τις πράξεις του !
Έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι κατά μέσο όρο κρύβουν 13 μυστικά με 5 από αυτά να μην αποκαλύπτονται ΠΟΤΕ !
Εγω κρυβω17 μυστικα!Έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι κατά μέσο όρο κρύβουν 13 μυστικά με 5 από αυτά να μην αποκαλύπτονται ΠΟΤΕ !
Εν τη ρύμη του λόγου παρασυρόμεθα ορισμένες φορές. Συμβαίνουν αυτά. Ευτυχώς που το κορίτσι μας έχει μεγάλη καρδιά και δεν παρεξηγεί!!!Τεραστια διαφορα και σε ευχαριστω πολυ που με διορθωσες..αλλωστε ξερεις οτι ποτε δεν ειπα οτι ξερω τα παντα.
Οσο καλο ειναι το σεξ μαζι σου αλλο τοσο απολαμβανω τις συζητησεις μας.
17 όσο χρονών είσαι δηλαδηΕγω κρυβω17 μυστικα!
Αλλα σε εσενα τα εχω αποκαλυψει ολα!
Καλο βραδυ Ελενα μου!

Καλημερα....δε νομιζω να τιθεται καν θεμα παρεξηγησης στη συγκεκριμενη περιπτωση.Εν τη ρύμη του λόγου παρασυρόμεθα ορισμένες φορές. Συμβαίνουν αυτά. Ευτυχώς που το κορίτσι μας έχει μεγάλη καρδιά και δεν παρεξηγεί!!!
πολλές φορές ίσως ο γραπτός λόγος παρεξηγείται!Καλημερα....δε νομιζω να τιθεται καν θεμα παρεξηγησης στη συγκεκριμενη περιπτωση.
Οσο για το μεγαλη καρδια δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα μαζι σου.
τα ωραιοτερα γκολ μπαινουν στα φιλικα!!!Εμείς είμαστε και φιλαράκια πλέον !![]()
την μεγάλη εβδομάδα δεν ξεμπλοκάρω κόσμο !Ελεναρα ... θα με ξεμπλοκαρεις μπας κι κανονιστουμε για αποψε...;;;;
Στο εχω ετοιμοΚαλα τοτε... θα σου στειλω απο δω δωματιο τοτε
Πες της στις 8 θα μαι εκει .. εμενα δε μου μιλαειΣτο εχω ετοιμο
![]()