Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.615
- Πόντοι
- 206
Καλό μήνα λενάκι οριακά αν προλάβω να δω φωτό από τα πόδια σου αυτήν την εβδομάδα γιατί από την άλλη λόγο μεγαλης εβδομάδας δεν θα ανεβάσεις τιποτα αμαρτωλό...!!!!
έτσι ακριβώς αγάπη μου !Καλό μήνα λενάκι οριακά αν προλάβω να δω φωτό από τα πόδια σου αυτήν την εβδομάδα γιατί από την άλλη λόγο μεγαλης εβδομάδας δεν θα ανεβάσεις τιποτα αμαρτωλό...!!!!

Όντως καρδούλα μου! Έχουν αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη... Ντοκτορά έχουν πάρει...Καλημέρα ψυχούλα μου !
Ναι την πρωταπριλιά περιμένουν να πούνε ψέμματα κάποιοι....
το ψέμα το έχουν κάνει επάγγελμα....![]()
αφού έχουν διδακτορικό στο ψέμα !Όντως καρδούλα μου! Έχουν αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη... Ντοκτορά έχουν πάρει...![]()

O Νευτωνας θα σκισει τα πτυχια του και ανακαλυψεις του περιτρανα αποδεικτυονται οτι δεν ισχυουν διοτι αυτες οι βυζατες «αψηφούν τη βαρύτητα»

Τι μουναρα εισαι ρε ΚΑΒΛΑ !
πρέπει να πάρω χρωματάκι οπωσδηποτε !O Νευτωνας θα σκισει τα πτυχια του και ανακαλυψεις του περιτρανα αποδεικτυονται οτι δεν ισχυουν διοτι αυτες οι βυζατες «αψηφούν τη βαρύτητα»
![]()

Προς το παρον θα κανεις υπομονη λιγακι. Ιδια παραλια λιγες ωρες διαφοραπρέπει να πάρω χρωματάκι οπωσδηποτε !
Πολύ ασπρούλα είμαι ..![]()
σου το έχω ξαναπεί, αλλά θα το ξαναπώ... Τέτοιο στήθος φυσικό, χωρίς καμιά παρέμβαση, και 20άρες θα το ζήλευαν
Κοινώς τα κουβαδάκια τους και σ'άλλη παραλία...αφού έχουν διδακτορικό στο ψέμα !
Δεν χωράνε πλέον στην ζωή μας !.
Ας παίξουν σε άλλη παραλία![]()

για πολυ σπερμα η κυρια
Τι βυζάρες είναι αυτές πωωωωω
Το σπέρμα περιέχει μελατονίνη μία χημική ουσία η οποία διευκολύνει τον ύπνο και τη χαλάρωση!για πολυ σπερμα η κυρια

Σκέτη καύλα είσαι ταυρινα
ποτε δεν χάνεται ο κόσμος... μόνο η στιγμή..... ας πρόσεχα την ωρα που ηθελα,,,έτσι ακριβώς αγάπη μου !
Ούτε θα ανεβασω φωτό την άλλη εβδομάδα ούτε ραντεβού θα κάνω !
Δεν χάθηκε ο κόσμος για μία εβδομάδα![]()
εννοειται.οσον αφορα το ψεμα στην εποχη μασ,καθε μερα πρωταπριλια ειναι.Καλημέρα ψυχούλα μου !
Ναι την πρωταπριλιά περιμένουν να πούνε ψέμματα κάποιοι....
το ψέμα το έχουν κάνει επάγγελμα....![]()

Συγνώμη αγόρι μου όμορφοποτε δεν χάνεται ο κόσμος... μόνο η στιγμή..... ας πρόσεχα την ωρα που ηθελα,,,

Και να σκεφτεις οτι της εχω στειλει καιΚαλο μηνα Ελενα μου!
Εδω που τα λεμε σε ηξερα για Ταυρο,οχι για λιονταρι!