Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.707
αγάπη μου γλυκιά εσύ δεν θα με αντέξεις ....Θα με αντέξεις όμως...;![]()

αγάπη μου γλυκιά εσύ δεν θα με αντέξεις ....Θα με αντέξεις όμως...;![]()

Γλυκό κορίτσι μη βάζεις στοίχημα θα το χάσεις....αγάπη μου γλυκιά εσύ δεν θα με αντέξεις ....![]()
....και όμως !Γλυκό κορίτσι μη βάζεις στοίχημα θα το χάσεις....![]()
![]()

Και αλλο που συμφωνούμε.απλα αυτονόητο είναι πως ότι και να κάνεις λεφτά χρειάζονται.σιγουρα όμως και αποδεδειγμένα δεν σε κάνουν ευτυχισμένο.την καλησπέρα μου και την αγάπη μου.σαφώς και τα λεφτά δεν σε κάνουν ευτυχισμένο!
Αλλά λύνουν κάποια προβλήμματα τις καθημερινότητας !
Όταν είναι να πληρώσω το ενοίκιο μου θα πω στην σπιτονοικοκυρά μου
Σου χαρίζω ένα χαμόγελο και δεν σου πληρώνω το ενοίκιο ...![]()
Εννοείται δάσκαλε.αυτοι που τα μαζεύουν νομίζουν ότι θα τα πάρουν μαζί τους.Συμφωνω απολυτα αλλα εννοω τα παρα παρα παρα πολλα λεφτα...καποιοι το εχουν σαν σκοπο ζωης. Σαφως καλο ειναι να εχεις για να καλυψεις τις βασικες αναγκες αλλα να περισευουν και λιγα. Για να μπορεις να κανεις και κατι αλλο.
Στο τελος της ημερας πρεπει να ζησεις και λιγακι την ζωη σου.
Μην εκτιμάς το χρήμα ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από ότι του αξίζει !Εννοείται δάσκαλε.αυτοι που τα μαζεύουν νομίζουν ότι θα τα πάρουν μαζί τους.
εννοειται.μονο να ανταπεξελθουμε στισ αναγκεσ και στισ υποχερωσεισ μασ και να περναμε καλαΜην εκτιμάς το χρήμα ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από ότι του αξίζει !

Να έχουμε ψυχική ηρεμία και ανθρώπους δίπλα μας που μας αγαπούν και μας σέβονται .....εννοειται.μονο να ανταπεξελθουμε στισ αναγκεσ και στισ υποχερωσεισ μασ και να περναμε καλα![]()

Εμένα να δεις... Ελάχιστες.......και όμως !
Λίγοι με άντεξαν ...![]()

αν αγαπάς κάποιον πολύ άφησε τον να φύγει αν δεν γυρίσει δεν ήταν ποτέ δικός σου ....Εμένα να δεις... Ελάχιστες...

Ευαγγέλιο τα λόγια σου καρδιά μου...αν αγαπάς κάποιον πολύ άφησε τον να φύγει αν δεν γυρίσει δεν ήταν ποτέ δικός σου ....![]()

καλησπέρα γοητευτικό αγόρι !Καλησπέρα Ελενάρα....επειδή ξέρεις ότι οι ημέρες που έρχομαι Αθήνα είναι περιορισμένες ήθελα απλώς να ρωτήσω αν θα κάνεις ραντεβού Μ.Δευτέρα έως Μ.Τετάρτη....τα φιλιά μου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα μου να μου στείλεις viber !Από πρόγραμμα τι παίζει ; Δίνεις κωλο ;
Οκ σε ευχαριστώ θα τα πούμε από εκεί σύντομα !Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα μου να μου στείλεις viber !
ευχαριστώ ...![]()

Καλημερα....αν η ανατροφη τους ειναι σωστη τοτε θα εχουν και την αναλογη συμπεριφορά.
Καλημέρα καρδούλες μου !
Το αφιερώνω στην νεολαία μας το τραγούδι!
Και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου
Για την ευγένεια την συνέπεια την καθαριότητα στα όμορφα ραντεβού μας !