Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΩΩΩΩΩΩΝαι με σοκολάτα και σαντιγί!
Θα σε αλειψω να σε κάνω γλύκισμα !
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΙΛ .....![]()
Ο Ιγκόρ Ψολιόκοφ και η Τατιάνα Μούσκεμα..Σοβιετική τσόντα..ΩΩΩΩΩΩ
Αφου με αλειψεις θα κυλιστεις επανω μου και μετα θα φας το γλυψιμο της ζωης αου!
Ξερεις μηπως πως τελειωνει?Ο Ιγκόρ Ψολιόκοφ και η Τατιάνα Μούσκεμα..Σοβιετική τσόντα..
Ε,δεν είμαι δα κι ο σκηνοθέτης..Ξερεις μηπως πως τελειωνει?
είσαι ο σκηνοθέτης της καρδιάς μουΕ,δεν είμαι δα κι ο σκηνοθέτης..

Αχχχχ!!ποτε θα κερδισω.... το τζοκερ σου.....
Μαλλον εζησαν αυτοι καλα και εμεις πολυ καλυτερα...Ξερεις μηπως πως τελειωνει?
Εγω το εχω κερδισει μαζι σου το τζοκερ.....αλλωστε τα λεφτα δεν σε κανουν ευτυχισμενο...εσυ ομως με κανεις...Αχχχχ!!
Όνειρο ζωής πότε θα κερδίσω το τζόκερ !

σαφώς και τα λεφτά δεν σε κάνουν ευτυχισμένο!Εγω το εχω κερδισει μαζι σου το τζοκερ.....αλλωστε τα λεφτα δεν σε κανουν ευτυχισμενο...εσυ ομως με κανεις...![]()

Συμφωνω απολυτα αλλα εννοω τα παρα παρα παρα πολλα λεφτα...καποιοι το εχουν σαν σκοπο ζωης. Σαφως καλο ειναι να εχεις για να καλυψεις τις βασικες αναγκες αλλα να περισευουν και λιγα. Για να μπορεις να κανεις και κατι αλλο.σαφώς και τα λεφτά δεν σε κάνουν ευτυχισμένο!
Αλλά λύνουν κάποια προβλήμματα τις καθημερινότητας !
Όταν είναι να πληρώσω το ενοίκιο μου θα πω στην σπιτονοικοκυρά μου
Σου χαρίζω ένα χαμόγελο και δεν σου πληρώνω το ενοίκιο ...![]()
Δυστυχώς καμία φορά η καθημερινότητά μας κάνει να μην έχουμε καθόλου ελεύθερο χρόνο για εμάς!Συμφωνω απολυτα αλλα εννοω τα παρα παρα παρα πολλα λεφτα...καποιοι το εχουν σαν σκοπο ζωης. Σαφως καλο ειναι να εχεις για να καλυψεις τις βασικες αναγκες αλλα να περισευουν και λιγα. Για να μπορεις να κανεις και κατι αλλο.
Στο τελος της ημερας πρεπει να ζησεις και λιγακι την ζωη σου.
Να δουλευεις για να ζεις και οχι να ζεις για να δουλευεις....Δυστυχώς καμία φορά η καθημερινότητά μας κάνει να μην έχουμε καθόλου ελεύθερο χρόνο για εμάς!
Και περνάνε τα χρόνια μεγαλώνουμε και λέμε !
Όπα τι έγινε τώρα??
Πρέπει να βάζουμε όρια !
Ξεπερνώντας τα όρια γινόμαστε σκλάβοι της ζωής !

Ο καθένας μας κάνει το καλύτερο για τον εαυτό τουΝα δουλευεις για να ζεις και οχι να ζεις για να δουλευεις....![]()

Ωχ σε βλέπω άστεγη....σαφώς και τα λεφτά δεν σε κάνουν ευτυχισμένο!
Αλλά λύνουν κάποια προβλήμματα τις καθημερινότητας !
Όταν είναι να πληρώσω το ενοίκιο μου θα πω στην σπιτονοικοκυρά μου
Σου χαρίζω ένα χαμόγελο και δεν σου πληρώνω το ενοίκιο ...![]()
ευκαιρία να με φιλοξενήσεις ...Ωχ σε βλέπω άστεγη....![]()
Θα με αντέξεις όμως...;ευκαιρία να με φιλοξενήσεις ...![]()
Μην ανησυχείς... Αμα ζωριστείς , θα την κάνειΘα με αντέξεις όμως...;![]()
Δεν εννοούσα καν αυτό. Εφόσον δεν ξέρεις μη λες βλακείες...Μην ανησυχείς... Αμα ζωριστείς , θα την κάνει