Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.525
- Πόντοι
- 5.956
Ηράκλειο Κρήτης έρχεσαι;
Η κρήτη είναι το μεγάλο μου απωθημένο και δεν έχω έρθει ποτέ!Καλησπέρα,

Κατσε λιγο να βοηθησω και εγω.....Δύσκολη ερώτηση !

viber:
καλησπέρα ελενάκι !
Στείλε τσάκα μπαμ φωτό προσωπάκι !
ΕΓΩ :
καλησπέρα καρδιά μου !
θα σου στείλω τσάκα μπαμ ένα μπλοκαρισματάκι !
![]()

μαλλον οπου να ναι καταθετει τα χαρτια της για συνταξη
εδώ και πολλά χρόνια τα έχω καταθέσει !μαλλον οπου να ναι καταθετει τα χαρτια της για συνταξη
Εσύ τά καταθέτεις για μαλακας η περνεις ήδη σύνταξη για πεςμαλλον οπου να ναι καταθετει τα χαρτια της για συνταξη

εσυ μπουρδα καραβαγκο παρε φορα και ελα με την οπισθεν αγαπουλη του κολου τριμαλακαΕσύ τά καταθέτεις για μαλακας η περνεις ήδη σύνταξη για πες![]()
Οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.....πονος ειναι δεν περναει.....μαλλον οπου να ναι καταθετει τα χαρτια της για συνταξη

εδώ και πολλά χρόνια τα έχω καταθέσει !
το συγκεκριμένο ταμείο πρόκειται για μία σειρά έκτακτων πληρωμών με αναδρομικά που αφορούν κυρίως μπλοκαρισμένους οι οποίοι δικαιούνται είτε αυξήσεις που καθυστέρησαν να τους δοθούν μετά τον επανυπολογισμό μπλοκαρισμένων είτε επιστροφή κρατήσεων από καταργηθείσεις μνημονιακές περικοπές προσαύξηση από παράλληλη ασφάλιση!Εσύ τά καταθέτεις για μαλακας η περνεις ήδη σύνταξη για πες![]()
Αυτά από κοντά οπότε θέλεις να δούμε πόσο μάγκας είσαιεσυ μπουρδα καραβαγκο παρε φορα και ελα με την οπισθεν αγαπουλη του κολου τριμαλακα
....αχχ που δεν είσαι καλοδεχουμενος στην παρέα μας και κάθε φορά λες άσχημα λογάκια !εσυ μπουρδα καραβαγκο παρε φορα και ελα με την οπισθεν αγαπουλη του κολου τριμαλακα
Ξέρεις τί γίνεται δεν φταίει αυτός που είναι Καραγκιόζης ο Σπαθάρης φταίει πού τον έκανε λαϊκό ήρωα ενώ εμείς τον χρησιμοποιούμε υποτιμητικά....αχχ που δεν είσαι καλοδεχουμενος στην παρέα μας και κάθε φορά λες άσχημα λογάκια !
Η γνώμη μου είναι όταν κάποιος μας μπλοκάρει
Εεεεε....ας,έχουμε και λίγο εγωισμό δεν βλάπτει !
Η λεξη λεγεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ....αχχ που δεν είσαι καλοδεχουμενος στην παρέα μας και κάθε φορά λες άσχημα λογάκια !
Η γνώμη μου είναι όταν κάποιος μας μπλοκάρει
Εεεεε....ας,έχουμε και λίγο εγωισμό δεν βλάπτει !

ε αφου ειναι καραγκιοζησ,ασ γυνουμε και εμεισ μπαρμπα γιωργοσ.αυτο κολαει σ αυτο ακριβωσ που του ειπεσ.απο κοντα αν ειναι μαγκασ.Ξέρεις τί γίνεται δεν φταίει αυτός που είναι Καραγκιόζης ο Σπαθάρης φταίει πού τον έκανε λαϊκό ήρωα ενώ εμείς τον χρησιμοποιούμε υποτιμητικά