Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.525
- Πόντοι
- 5.956
Εχω Τηνο με πολυ καλη παρεα αν σε ενδιαφερει αμεσα......Ναι πριν το καλοκαίρι προηγείται το ταξίδι μου στην Μύκονο ...![]()

Φαινεται η Μυκονος απο εκει...
Εχω Τηνο με πολυ καλη παρεα αν σε ενδιαφερει αμεσα......Ναι πριν το καλοκαίρι προηγείται το ταξίδι μου στην Μύκονο ...![]()

Σε ευχαριστώ αλλά λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω!Εχω Τηνο με πολυ καλη παρεα αν σε ενδιαφερει αμεσα......
Φαινεται η Μυκονος απο εκει...
μου !Σε ευχαριστώ αλλά λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω!
Δεν θέλω να φαίνεται από μακριά προτιμώ να είμαι στις παραλίες της και να πίνω τονμου !

θερμή παράκληση μην ξεχάσεις αυτό που σου ζήτησαΤο ξερω αλλωστε και εγω υποχρεωσεις θα εχω να εκτελεσω.....![]()

την καλησπερα μου και την αγαπη μου.οσοι μασ αγαπανε πραγματικα δεν μασ εγκαταλειπουν ποτε.αυτοι που μασ εγκατελειψαν δεν μασ αγαπουσαν ποτε.απλα μασ χρυσημοποιησαν για να κανουν τη δουλεια τουσ.θερμή παράκληση μην ξεχάσεις αυτό που σου ζήτησα
Γιατί η πίστη μου δεν με εγκατέλειψε ποτέ!
πάντα πιστεύω ότι υπάρχει μια αόρατη δύναμη πιο πάνω από εμάς!
Φιλίες σχέσεις συγγενείς πάντα εγκαταλείπουν σεβαστό ο καθένας έχει τα δικά του ΘΕΛΩ !
Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΟΝΤΑΨΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ !
χωρίς να θέλω να προσβάλλω κάποιον που ίσως δεν πιστευει
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ !
Υ Γ ....Καλή συνέχεια σε όλους.![]()

Άνοιξες μεγάλη κουβέντα ψυχή μου !την καλησπερα μου και την αγαπη μου.οσοι μασ αγαπανε πραγματικα δεν μασ εγκαταλειπουν ποτε.αυτοι που μασ εγκατελειψαν δεν μασ αγαπουσαν ποτε.απλα μασ χρυσημοποιησαν για να κανουν τη δουλεια τουσ.![]()

δεν ηταν φιλοι μασ νομιζαμε οτι ηταν.αν ηταν φιλοι μασ δεν θα μασ εγκατελειπαν.τιποτα δεν μασ κανανε εννοειται.μασ κλασανε μια μαντρα.το πραγματικο τουσ πρωσσοπο ξεσκεπασανεΆνοιξες μεγάλη κουβέντα ψυχή μου !
Έτσι ακριβώς !
Και που μας εγκατέλειψαν κάποιοι φίλοι τι ??
Μας έκοψαν το ταμείο ανεργίας ??
《 χιουμοράκι》
Η ψυχή μοιάζει με κήπο
ότι ποτίζεις μεγαλώνει
ό,τι αγνοείς μαραίνεται
και κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι η φροντίδα δεν είναι πολυτέλεια!
ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ !

Psssssss....... Αυτα ειναιΝαι πριν το καλοκαίρι προηγείται το ταξίδι μου στην Μύκονο ...![]()

Δεν πειράζει καρδούλα μουδεν ηταν φιλοι μασ νομιζαμε οτι ηταν.αν ηταν φιλοι μασ δεν θα μασ εγκατελειπαν.τιποτα δεν μασ κανανε εννοειται.μασ κλασανε μια μαντρα.το πραγματικο τουσ πρωσσοπο ξεσκεπασανε![]()
Αν εχεις τουλαχιστον Laptop, (κανονικα θελει μεγαλη οθωνη )Ναι πριν το καλοκαίρι προηγείται το ταξίδι μου στην Μύκονο ...![]()
εννοειται.Δεν πειράζει καρδούλα μου
Είναι αδύναμοι άνθρωποι χωρίς προσωπικότητα !
Εγώ δεν κρατώ κακία σε κανέναν πρώην φίλο ή φίλη
Αν άξιζαν πραγματικά θα ήταν ακόμα στην ζωή μας !
Οσοι είναι ευτυχισμένοι μακριά μας απλά τους διευκολύνουμε!
Όπου δεν χωράμε αποχωρούμε
Εμενα να με ακούς έχω μεταπτυχιακό στις ανθρώπινες σχέσειςεννοειται.

και εσυ να περνασ ομορφα.και βεβεα σ ακουω αν και τα ξερω και εγω πολυ καλα.ααχ κρυμα που δεν εμεινα τεληκα αθηνα οταν ειχα ερθει πριν χρονια βεβεα.θα ειχαμε βρεθει και μαζι.Εμενα να με ακούς έχω μεταπτυχιακό στις ανθρώπινες σχέσεις
Να περνάς όμορφα αγάπη μου![]()
όπου κι αν είσαι δεν έχει σημασία που .....να περνάς όμορφα !και εσυ να περνασ ομορφα.και βεβεα σ ακουω αν και τα ξερω και εγω πολυ καλα.ααχ κρυμα που δεν εμεινα τεληκα αθηνα οταν ειχα ερθει πριν χρονια βεβεα.θα ειχαμε βρεθει και μαζι.

Ακριβως ετσι!Γιατι απλα σε.....
![]()
Θα ήθελα πολύ να τα πούμε όποτε μπορείς έλα στο Viber. Εκ μέρους του dragon.Καλημέρα Έλενα!!