πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.564
- Πόντοι
- 16.131
Ατιμε που τα έχεις μάθει αυτά εεεΓεύονται γυναικεία σάρκα;
Ατιμε που τα έχεις μάθει αυτά εεεΓεύονται γυναικεία σάρκα;
Ρε θειο αφού εσυ μου εκανες μαθηματα οταν ημουν νεουδιΑτιμε που τα έχεις μάθει αυτά εεε
Τουλάχιστον πιάνει τόπο το χρήμα που μου ροκανίζειςΡε θειο αφού εσυ μου εκανες μαθηματα οταν ημουν νεουδι
Ευχαριστώ θείε.Τουλάχιστον πιάνει τόπο το χρήμα που μου ροκανίζεις
Δραχμές?Ευχαριστώ θείε.
Θα μου δώσεις κι εκεινο το 5χιλιαρο που σου ζητησα για να κανω εκπληξη στην Ελενα;;;;
Ελα ρε θειε, αφου εισαι ψυχουλα. 5 χιλιαδες ευρω θελω αλλα και με δολλαρια ευχαριστημενος ειμαι.Δραχμές?
Μπορει και οχι ομως....Μετα απο το δικο μας θα ηταν!

Κσλο θα ηταν να τα πειτε με τον θειο σου σε pm η αν γνωριζεστε καλα στο κινητο,δεν γουσταρω ,εγω και πιστευω πολλοι αλλοι να διαβαζουμε τα προσωπικα σας!Ελα ρε θειε, αφου εισαι ψυχουλα. 5 χιλιαδες ευρω θελω αλλα και με δολλαρια ευχαριστημενος ειμαι.
Θα χαρει και την εκπληξη η Ελενα
Νομίζω το τελευταίο διάστημα σας έχω ευχαριστήσει με τις φώτο και τα βιντεάκια μου !Αυτή τη φώτο Έλενα μας τη χρωστάς πάρα πολύ καιρό. Από τότε που έβαλες το κουίζ νομίζω! Και εδώ φαίνεται πόσο αισθησιακή και σεξουαλική γυναίκα είσαι...
Με πεδιλα και κοντο φορεμα σε θελουμε.όταν κάποτε σταματήσω το ταξίδι 《 ΤΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 》Δεν ξέρω πότε μην με ρωτάτε δεν έχω απάντηση !
Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου δεν θα ξαναβάλω ποτέ μακιγιάζ και πότε γόβες στην ζωή μου .....χαχαχαχα
Φόρμες και αθλητικά όλη την μέρα .....![]()
Το επομενο με ματσακι δυο εναντιον μιαςΝομίζω το τελευταίο διάστημα σας έχω ευχαριστήσει με τις φώτο και τα βιντεάκια μου !
《 έπεται συνέχεια 》
Μεγαλη κουβεντα ανεβασες.
.......λόγια ψυχήςΜεγαλη κουβεντα ανεβασες.

Είναι λόγια γυναίκας που δεν αλλάξε ο χαρακτήρας της παρόλο τις τρομερές πιέσεις που δέχτηκε....έπεσε αλλά σηκώθηκε.....πληγώθηκε αλλά επουλωσε τις πληγες της.....ταλαιπωρηθηκε αλλα επανηλθε παλι.....που προδοθηκε πολλες φορες αλλα και παλι δεν πτοηθηκε........λόγια ψυχής![]()

παράδεισος είναι για εσένα που ανοίγει η πόρτα χωρίς να την χτυπήσεις !Είναι λόγια γυναίκας που δεν αλλάξε ο χαρακτήρας της παρόλο τις τρομερές πιέσεις που δέχτηκε....έπεσε αλλά σηκώθηκε.....πληγώθηκε αλλά επουλωσε τις πληγες της.....ταλαιπωρηθηκε αλλα επανηλθε παλι.....που προδοθηκε πολλες φορες αλλα και παλι δεν πτοηθηκε.
Ειναι λογια ανθρωπινα που δειχνουν πολλα...παρα πολλα.
Υ.Γ. Επιτελους θα φτασει η ωρα....μερα....![]()
θειοοο ντροπηηη.και μετα λεσ εμενα σπαγγο και γυφτοΔραχμές?

Εσύ είσαι το πιο γλύκο πλάσμα του κόσμου !θειοοο ντροπηηη.και μετα λεσ εμενα σπαγγο και γυφτο![]()

ωω ευχαριστω και ανταποδιδωΕσύ είσαι το πιο γλύκο πλάσμα του κόσμου !
ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ .....![]()
Σε ευχαριστώ!ωω ευχαριστω και ανταποδιδω![]()