Behlivanis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 4.284
- Πόντοι
- 456
Γεύονται γυναικεία σάρκα;Καλά δεν νηστεύουν!
Απλά προτίμησαν να απολαύσουμε κάτι διαφορετικό!
Γεύονται γυναικεία σάρκα;Καλά δεν νηστεύουν!
Απλά προτίμησαν να απολαύσουμε κάτι διαφορετικό!
όταν κάποτε σταματήσω το ταξίδι 《 ΤΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 》Δεν ξέρω πότε μην με ρωτάτε δεν έχω απάντηση !Ειναι σαν τις γοητευτικες γυναικες!
Δεν χρειαζονται ακριβα ρουχα,ενα απλο φορεματακι και ειναι θεες!!

Δηλαδη τωρα δεν θα ξαναφας.... δε νομιζω....οποτε......
Στα λογια μου ερχεσαι....δικαιωνομαι....πανηγυρικα....όταν κάποτε σταματήσω το ταξίδι 《 ΤΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 》Δεν ξέρω πότε μην με ρωτάτε δεν έχω απάντηση !
Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου δεν θα ξαναβάλω ποτέ μακιγιάζ και πότε γόβες στην ζωή μου .....χαχαχαχα
Φόρμες και αθλητικά όλη την μέρα .....![]()
Αν σου ζητήσουμε να έρθεις σε ραντεβού με αθλητική περιβολή, δεν θα το κάνεις;;όταν κάποτε σταματήσω το ταξίδι 《 ΤΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 》Δεν ξέρω πότε μην με ρωτάτε δεν έχω απάντηση !
Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου δεν θα ξαναβάλω ποτέ μακιγιάζ και πότε γόβες στην ζωή μου .....χαχαχαχα
έχω πάει σε ραντεβού με πυτζάμες !Αν σου ζητήσουμε να έρθεις σε ραντεβού με αθλητική περιβολή, δεν θα το κάνεις;;

Εχεις παει σε ραντεβου και γυμνη......έχω πάει σε ραντεβού με πυτζάμες !
![]()

Ναι φορούσα παλτό όμως !Εχεις παει σε ραντεβου και γυμνη......![]()
Ε.ναι....διαφορετικα θα μας ειχαν γραψει τα καναλια.....Ναι φορούσα παλτό όμως !

Το απλο ντυσιμο βοηθαει και στο γρηγορο γδυσιμο.έχω πάει σε ραντεβού με πυτζάμες !
![]()
Μετα απο το δικο μας θα ηταν!Ναι φορούσα παλτό όμως !
Θα ειστε πολλοι?Αν σου ζητήσουμε να έρθεις σε ραντεβού με αθλητική περιβολή, δεν θα το κάνεις;;
Γιατί όχι;Θα ειστε πολλοι?
Την ξερεις κσλα βλεπω!Γιατί όχι;
Αλλωστε η Ελενα ειναι ανθεκτική πολυ!
Και απο μεσα τα πιο ερωτικα εσωρουχα!όταν κάποτε σταματήσω το ταξίδι 《 ΤΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 》Δεν ξέρω πότε μην με ρωτάτε δεν έχω απάντηση !
Επικαλούμαι το δικαιωμα της σιωπηςΤην ξερεις κσλα βλεπω!
όταν ζορίζεσαι θα λες δεν θυμαμαι ???Επικαλούμαι το δικαιωμα της σιωπης
Εσυ να ξεχνιέσαι ειναι κομματακι δυσκολοόταν ζορίζεσαι θα λες δεν θυμαμαι ???
Για τις γόβες κρίμα... Νομίζω ότι τα πιο αισθησιακά σημεία του σώματός σου είναι το στήθος σου φυσικά και τα πόδια σου και οι αστράγαλοί σου με καλσόν και γόβες!όταν κάποτε σταματήσω το ταξίδι 《 ΤΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 》Δεν ξέρω πότε μην με ρωτάτε δεν έχω απάντηση !
Αυτή τη φώτο Έλενα μας τη χρωστάς πάρα πολύ καιρό. Από τότε που έβαλες το κουίζ νομίζω! Και εδώ φαίνεται πόσο αισθησιακή και σεξουαλική γυναίκα είσαι...