Τέτοιες μαθήτριες θέλει ένας καλός δάσκαλος....Μου ρουφαει κυριολεκτικα την γνωση απο μεσα μου...δεν αφηνει σταγονα...εεεεε....γνωση ηθελε να πω....ειναι αχορταγη στο να μαθαινει....
καλό ταξείδι όπου πας......
Τέτοιες μαθήτριες θέλει ένας καλός δάσκαλος....Μου ρουφαει κυριολεκτικα την γνωση απο μεσα μου...δεν αφηνει σταγονα...εεεεε....γνωση ηθελε να πω....ειναι αχορταγη στο να μαθαινει....
Σχολασαμε νωρις λογω κενου....Γιατί δεν είσαι στο σχολείο σου τέτοια ώρα ???![]()
Μια φορά δεν με έχει πάρει μαζί του έστω σε ένα από τα πολλά ταξίδια του !Τέτοιες μαθήτριες θέλει ένας καλός δάσκαλος....
καλό ταξείδι όπου πας......

Εννοείται.με τις κλωτσιές χθες τέτοια άτομα.και πολύ πιο σωστά το έθεσε ο δάσκαλος.το 2026 πέταξα και τα τελευταία σκουπίδια και πλέον υπάρχει χώρος να φυτέψω λουλούδια....![]()
Εχεις απολυτο δικιο δεν σε εχω παρει ποτε....πρεπει να επανορθωσω....αλλα απο την αλλη δεν θα μπορεσω να συγκεντρωθω με μια τετοια πανεμορφη γυναικα διπλα μου...Μια φορά δεν με έχει πάρει μαζί του έστω σε ένα από τα πολλά ταξίδια του !
《♤παραπονάκι ♤》
Γι αυτό και εγώ θα πάω μόνη μου ......![]()
Τι έκανες τώρα πω πω θάνατος, έτσι σε θέλω στο ραντεβού μας,,, φωτιά
Τέτοιο βυζί φυσικό χωρίς να έχει κατακρεμάσει , πολλές 25άρες θα ήθελαμ, πριν πάνε για επεξεργασία στον πλαστικό....
Εισαι πολυ ΜΟΥΝΑΡΑ τελικα
1. κακές λέξεις καθηγητή προς μαθήτρια --> ανεπίτρεπτοΕισαι πολυ ΜΟΥΝΑΡΑ τελικα
Αν θελεις και σε εγχρωμη μπορουμε να την εχουμε
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Ω να σου......γλυψω το τακουνι!
Θα παρουμε φωτια...
Δεν νομιζω να μοιραζει φωτογραφιες το κοριτσι....δεξια και αριστερα....1. κακές λέξεις καθηγητή προς μαθήτρια --> ανεπίτρεπτο
2. Οι έγχρωμες φωτό δίνονται προσωπικά και όπου θέλει...
Αυτό είπα....Δεν νομιζω να μοιραζει φωτογραφιες το κοριτσι....δεξια και αριστερα....
Σε ευχαριστω πολυ....αλλα.και εγω δεν σε ξεχασα..
Αχχχ.....ζηλεύω!Σε ευχαριστω πολυ....αλλα.και εγω δεν σε ξεχασα..

Εννοειται πως οχι αλλα την αλλη εβδομαδα....θα ειμαι εκει....τωρα ειμαι κοντα στον πολεμο....Αχχχ.....ζηλεύω!
Θάλασσα μου αγαπημένη !
Να μην ξεχάσεις αυτό που σου ζήτησα να μου πάρεις !
![]()