ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.554
- Πόντοι
- 12.756
ΑχορταγηΘέλω και τους αναπληρωματικούς !
ΑχορταγηΘέλω και τους αναπληρωματικούς !
επλπιζω να μην σβησει ο ηλιος... !!!και αν δεν σβήσει
η αγάπη μας θα ανθίσει !
κρίμα δεν θα ζήσω το ονειρό μου να απολαύσω το κορμί σουεπλπιζω να μην σβησει ο ηλιος... !!!
Δες και την θετικη πλευρα..κρίμα δεν θα ζήσω το ονειρό μου να απολαύσω το κορμί σου

δεν υπάρχει θετική πλευρά!Δες και την θετικη πλευρα..![]()
Να βλεπεις το ποτηρι μισογεματο οχι μισοαδειο....και θα δεις.....με βοτκα παντα εννοειταιδεν υπάρχει θετική πλευρά!
Η αυτόν η κανέναν άλλον άντρα στην ζωή μου !
θα απομονωθώ και θα περιμένω έστω ένα του μήνυμα !
Η παλιά Έλενα έβλεπε το ποτήρι μισογεμάτο !Να βλεπεις το ποτηρι μισογεματο οχι μισοαδειο....και θα δεις.....με βοτκα παντα εννοειται
Υπομονή....Kανα ραντεβου...βορειο τομεα αττικης??

Μονο ο Γεωργιαδης κατεβαινει εκει....ειναι ασυναγωνιστος...Kανα ραντεβου...βορειο τομεα αττικης??
....σε πιο χοτέλ κάνει εμφανίσεις??Μονο ο Γεωργιαδης κατεβαινει εκει....ειναι ασυναγωνιστος...![]()
Παει παντου αυτος δεν εχει προβλημα...χρεωνει κατι παραπανω αλλα εχει προστασια....πολλους νταβαδες με κρανος και ασπιδα...νημα εδω δεν εχει ουτε κριτικρες....δουλευει σε κλειστο κυκλο μονο........σε πιο χοτέλ κάνει εμφανίσεις??

....θα τον επιλέξω στις εκπτώσεις !Παει παντου αυτος δεν εχει προβλημα...χρεωνει κατι παραπανω αλλα εχει προστασια....πολλους νταβαδες με κρανος και ασπιδα...νημα εδω δεν εχει ουτε κριτικρες....δουλευει σε κλειστο κυκλο μονο....![]()
Α...δεν κανει....αυτες ειναι οι τιμες του.....τελος...κανει και διπλο....ομως........θα τον επιλέξω στις εκπτώσεις !
Καυλα εισαι λεμε
αντυθετωσ σε πολυ ανοιχτο κυκλο δουλευει και αυτοσ και ο κουλησ.και μια χαρα μασ γαμησανε,αλλα μυαλο δεν βαλαμεΠαει παντου αυτος δεν εχει προβλημα...χρεωνει κατι παραπανω αλλα εχει προστασια....πολλους νταβαδες με κρανος και ασπιδα...νημα εδω δεν εχει ουτε κριτικρες....δουλευει σε κλειστο κυκλο μονο....![]()

Κανένας δεν κατάλαβε ότι μιλούσες για μπάσκετ ομορφιά,, που είναι 12αδα πως φαίνεται ότι σού αρέσουν τα τρίποντα και τα καρφώματα!!το σωστό θα είναι 12 όσοι οι παίκτες μιας ομάδας!
Όλα τα άλλα είναι ένα σνακ για πρωινό!
Το Volley δωματίου μου αρέσει να παίζω μαζί της...αυτή μου το σηκώνει....και εγώ να καρφώνω....Κανένας δεν κατάλαβε ότι μιλούσες για μπάσκετ ομορφιά,, που είναι 12αδα πως φαίνεται ότι σού αρέσουν τα τρίποντα και τα καρφώματα!!