billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.849
- Πόντοι
- 5.956
Ειμαι οι "ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ"ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ !
Ειμαι οι "ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ"ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ !
Ποιά είναι η κοπελίτσα??? Γιατί εμφανίζεται στο νημα σου????
ε καλα δεν εσβησε ο ηλιος ακομα εχουμε χρονο !!!!χιχιχόλο αύριο και αύριο μου λες και εγώ περιμένω![]()
το πάθος σου η ομάδα σου και εγώ είμαι ο έρωτας σουΕιμαι οι "ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ"
και αν δεν σβήσειε καλα δεν εσβησε ο ηλιος ακομα εχουμε χρονο !!!!χιχιχ
Ασε καλυτερα.....να μην μαθεις ποσοι ηταν.....ουτε στην Πηνελοπη τοσοι.....Ποιά είναι η κοπελίτσα??? Γιατί εμφανίζεται στο νημα σου????
Μήπως κάνετε και duo??

Στοφτιαξα λιγο!το πάθος σου η ομάδα σου και εγώ είμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ έρωτας σου
Αυτά μου κάνεις και δεν μπορώ να σου θυμώσωΣτοφτιαξα λιγο!

Εμείς όταν έχουμε ντέρμπι έχουμε καλούς παίχτες και δεν χάνουμε ποτέ γιατί παίζουμε εντός έδρα !Ασε καλυτερα.....να μην μαθεις ποσοι ηταν.....ουτε στην Πηνελοπη τοσοι.....![]()
Καταλαβα,σου ριχνουνε δυο πουτσους και τους ριχνεις τουλαχιστον τρια μουνια!!!Εμείς όταν έχουμε ντέρμπι έχουμε καλούς παίχτες και δεν χάνουμε ποτέ γιατί παίζουμε εντός έδρα !
στο. 《ΠΡΙΒΕ 》
Καταλαβα,σου ριχνουνε δυο πουτσους και τους ριχνεις τουλαχιστον τρια μουνια!!!

δύο λούτσους δεν θεωρείται παιχνίδι καλό από 4 και πάνω !Καταλαβα,σου ριχνουνε δυο πουτσους και τους ριχνεις τουλαχιστον τρια μουνια!!!
Εμενα μου αρεσει να σε παιζω μαν το μαν με πολυ στενο μαρκαρισμα και να σε ακολουθω παντου στο γηπεδο του Prive. Με συνεχομενο πρεσιγκ να μην μπορεις να παρεις ανασα...δύο λούτσους δεν θεωρείται παιχνίδι καλό από 4 και πάνω !

Καταλαβα 2 απο τον καθενα!δύο λούτσους δεν θεωρείται παιχνίδι καλό από 4 και πάνω !
το σωστό θα είναι 12 όσοι οι παίκτες μιας ομάδας!Καταλαβα 2 απο τον καθενα!
Ξεχασα οτι σου αρεσει να παιζεις δυο εναντιον μιας!
11 εχει η ομαδα αλλα και αυτοι δεν σου φρανουν θελεις και τον προπονητη μαζιτο σωστό θα είναι 12 όσοι οι παίκτες μιας ομάδας!
Όλα τα άλλα είναι ένα σνακ για πρωινό!
11 ειναι μωρο μου οι παικτες!το σωστό θα είναι 12 όσοι οι παίκτες μιας ομάδας!
Και ενας αλλαγητο σωστό θα είναι 12 όσοι οι παίκτες μιας ομάδας!
Ετσι γινονται τα μποτιλιαρισματα!11 εχει η ομαδα αλλα και αυτοι δεν σου φρανουν θελεις και τον προπονητη μαζι
Θέλω και τους αναπληρωματικούς !11 εχει η ομαδα αλλα και αυτοι δεν σου φρανουν θελεις και τον προπονητη μαζι